- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
anım sen içini ferah tut bunlarla kafanızda karıştırma rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip edecek inşallah yeter ki hakkımızda her şeyin hayırlısı ne ise o olsun canımKızlar selam, az önce laboratuvar ile görüştüm, son durum şöyle: 2 tane 4ab, 1 tane 4aa embriyoyu biyopsi yapıp dondurmuşlar.
İki transferim de hep 5aa olmuştu, ben sayıyı gün ile alakalı sanıyordum değilmiş genişliğini gösterir ve 4 ile 5 in kalite olarak çok farkı olmaz önemli olan harfler dedi konuştuğum kişi. Bir de iyi kalitede olmasa zaten biyopsi yapmazdık rahat olun dedi. Tabi bunlardan en az birinin sağlıklı gelmesi g erekiyor öncelikle ama 4aa ya da 4ab transferi ile hamilelik yaşayan birileri var mı? Tutma şansı ne olur sizce?
Bu tedavinin başından beri tedirginim, o yüzden bi türlü rahatlayamadım
cnm gayet iyi inş sağlıklı bir şekılden gelır pgt de . Ben inan embriyolarımın sayı ve harf olarak bilmiyorum bana bilgi vermediler 6 sı çok iyi kalıtede 5 ise iyi kalıtede dediler. Böyle olunca harf olarak ne oluyor inan bilmiyorum arasam bilgi verirler mı acaba?Kızlar selam, az önce laboratuvar ile görüştüm, son durum şöyle: 2 tane 4ab, 1 tane 4aa embriyoyu biyopsi yapıp dondurmuşlar.
İki transferim de hep 5aa olmuştu, ben sayıyı gün ile alakalı sanıyordum değilmiş genişliğini gösterir ve 4 ile 5 in kalite olarak çok farkı olmaz önemli olan harfler dedi konuştuğum kişi. Bir de iyi kalitede olmasa zaten biyopsi yapmazdık rahat olun dedi. Tabi bunlardan en az birinin sağlıklı gelmesi g erekiyor öncelikle ama 4aa ya da 4ab transferi ile hamilelik yaşayan birileri var mı? Tutma şansı ne olur sizce?
cnm her polip sorun teşkil etmıyor semra hanım bakalım ne önerecek hakkında hayırlısıMerhaba kızlar şu an memorial deyim sabah echomarda hsg filmim çekildi bir veya birkaç polip var diyor sonuç kağıdında sanırım histereskopi yolu göründü bana gerçi daha semra hoca görmedi beni belkide gerekli görmez çıktık bir kere bu yola ne çıkarsa bahtımıza artık
cnm naptin senin bugün test günündu sanirsam inşallah hayırlı haberler alirsinSelam az önce kasığımda çok şiddetli batma ve ağrı oldu doktorumada ulaşamadım kanama lekelenme yok neye yorcağımı da şaşırdım kısa sürdü ama çok canımı yaktı
çok sevindim senin adına umarım herşey istediğin gibi olur bizim içinde dua et olurmu.benim de saat 5 te randevum var.bakalım artık karar vercekler galiba akibetimize.Allah hepimize yardım etsin inşallahKızlar selam, az önce laboratuvar ile görüştüm, son durum şöyle: 2 tane 4ab, 1 tane 4aa embriyoyu biyopsi yapıp dondurmuşlar.
Bana da 4aa için çok iyi, 4ab ler için iyi kalite dediler. Sorup kafa karıştırmamak lazım haklısıncnm gayet iyi inş sağlıklı bir şekılden gelır pgt de . Ben inan embriyolarımın sayı ve harf olarak bilmiyorum bana bilgi vermediler 6 sı çok iyi kalıtede 5 ise iyi kalıtede dediler. Böyle olunca harf olarak ne oluyor inan bilmiyorum arasam bilgi verirler mı acaba?
bencede cnm bende sormaktan vazgeçtim bunların hiçbir önemı yok inş güzewl haberlerını alırız transfer tahmınen ne zaman olur benım eylülün ilk haftası olur muhtemelenBana da 4aa için çok iyi, 4ab ler için iyi kalite dediler. Sorup kafa karıştırmamak lazım haklısın
nşallah genetik ten sağlıklı çıkar da olur transferim. Eylül 2 ya da 3.haftası muhtemelen, önce sen:)bencede cnm bende sormaktan vazgeçtim bunların hiçbir önemı yok inş güzewl haberlerını alırız transfer tahmınen ne zaman olur benım eylülün ilk haftası olur muhtemelen
Arkadaşım lütfen biraz rahat ol artık. Kaliteye sayıya takılma ne güzel Dondurulmuş embriyolarin ben hiç sormadım kalitesi ne diye. biz tedaviye başladığımızda sevinç hanım hem yaştan hem sorundan çok ümit vermemişti. Ama ben hiç takılmadim Rabbim ol derse olur dedim biz elimizden geleni yapıyoruz. Şuan senin yapacağın bol bol dua ben nette okumuştum nafile ibadetlerden sonra secdede 40 defa Enbiya 89.ayeti okuyanin çocuğu olur diye. (Rabbi la.. diye başlayan yerden okuyoruz ) Rabbim burdaki ve tum tedavi görenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızlar selam, az önce laboratuvar ile görüştüm, son durum şöyle: 2 tane 4ab, 1 tane 4aa embriyoyu biyopsi yapıp dondurmuşlar.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, daha güzel günler gelecek burda hep birlikte şahit olacağız, hepimiz içinçok sevindim senin adına umarım herşey istediğin gibi olur bizim içinde dua et olurmu.benim de saat 5 te randevum var.bakalım artık karar vercekler galiba akibetimize.Allah hepimize yardım etsin inşallah
Sağol canım, rahatlıcam inşallah, ayete de bakayımArkadaşım lütfen biraz rahat ol artık. Kaliteye sayıya takılma ne güzel Dondurulmuş embriyolarin ben hiç sormadım kalitesi ne diye. biz tedaviye başladığımızda sevinç hanım hem yaştan hem sorundan çok ümit vermemişti. Ama ben hiç takılmadim Rabbim ol derse olur dedim biz elimizden geleni yapıyoruz. Şuan senin yapacağın bol bol dua ben nette okumuştum nafile ibadetlerden sonra secdede 40 defa Enbiya 89.ayeti okuyanin çocuğu olur diye. (Rabbi la.. diye başlayan yerden okuyoruz ) Rabbim burdaki ve tum tedavi görenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bende senin gibiyim canım pgt fen 3 embriyonuz sağlıklı çıktı dondurduk dediler.. bu harfleri kaliteyi siz mi soruyordunuz yoksa onlar mı söylüyor..cnm gayet iyi inş sağlıklı bir şekılden gelır pgt de . Ben inan embriyolarımın sayı ve harf olarak bilmiyorum bana bilgi vermediler 6 sı çok iyi kalıtede 5 ise iyi kalıtede dediler. Böyle olunca harf olarak ne oluyor inan bilmiyorum arasam bilgi verirler mı acaba?
Ben sordum, ama sormamak lazım gereksiz kafa karışıyor. Sana şey sorabilir miyim, şimdi beni laboratuvardan aradılar ve 3ünü biyopsi alıp donduruyoruz pgt ye göndereceğiz diye. Tmm onay veriyorum dedim. Bugünden itibaren ne kadar sürüyor sonucun çıkması? Bir de ödeme için ne xaman ararlar?Bende senin gibiyim canım pgt fen 3 embriyonuz sağlıklı çıktı dondurduk dediler.. bu harfleri kaliteyi siz mi soruyordunuz yoksa onlar mı söylüyor..
BiSevgili arkadaşım seninle bir çok benzer yönümüz var. Yaş miyomlar rezerv erkek faktörü falan vs. Ama senin mücadelen biraz daha uzun Allah yardımcımız olsun. Rahim filminde polip görünürse zaten onu histereskopi ile alıyorlar diye biliyorum. Benim miyomlar rahim filminde görünmüyor yani duvarda ve dışarda. Semra hoca onları daha iyi değerlendirmek için yapmış histereskopiyi. Küçük bi septum vardı onun için demişti ama son görüşmede onun önemli bişey olmadığını söyledi. Tanısal ile operatıfte de fiyat değişiyor. Era ve cd56 gibi testler bilimsel olarak geçerliliği ispatlanmış uygulamalar değil. Genetiğine bakılmış embriyolarla tekrarlayan negatifler olsa o zaman yüzde 3-5 de olsa bunu da deneyeyim dersin. Semra Hanım la görüştüğünde o seni tatmin edecek açıklamalar yapacaktır eminim. Yücel beyle ilgili de hep güzel yorumlar okudum. İnşallah burdan arka arkaya güzel haberler veririz her birimiz.:)
Bahceci merkezdede trdsvi olanlari takip ediyorum orsida kesinlikle era ve cd 56 yi oneriolarmis embryolar inelendikden sonra bu testlrrden sonra tranfer gerceklesiyomus ozellikle kaliteli olmasina rsgmen tutanamayan embryolar icin yaptiran bayarnlards oneriyor cd56 vucut bagisikliyla alakali embryoyo yabancimadde olarak gorup disari atiomus testi yapip ona gore karar verip tranfereyakin serum veriliomus anladgm kadaryla memorialde bu testler uygulanmiyoSevgili arkadaşım seninle bir çok benzer yönümüz var. Yaş miyomlar rezerv erkek faktörü falan vs. Ama senin mücadelen biraz daha uzun Allah yardımcımız olsun. Rahim filminde polip görünürse zaten onu histereskopi ile alıyorlar diye biliyorum. Benim miyomlar rahim filminde görünmüyor yani duvarda ve dışarda. Semra hoca onları daha iyi değerlendirmek için yapmış histereskopiyi. Küçük bi septum vardı onun için demişti ama son görüşmede onun önemli bişey olmadığını söyledi. Tanısal ile operatıfte de fiyat değişiyor. Era ve cd56 gibi testler bilimsel olarak geçerliliği ispatlanmış uygulamalar değil. Genetiğine bakılmış embriyolarla tekrarlayan negatifler olsa o zaman yüzde 3-5 de olsa bunu da deneyeyim dersin. Semra Hanım la görüştüğünde o seni tatmin edecek açıklamalar yapacaktır eminim. Yücel beyle ilgili de hep güzel yorumlar okudum. İnşallah burdan arka arkaya güzel haberler veririz her birimiz.:)
cnm ben sormadım onlarda söylemediler embriyolarınız gayet iyi dediler o kadar. İş çıkışında ararım bakalım bilgi vereceklermiBende senin gibiyim canım pgt fen 3 embriyonuz sağlıklı çıktı dondurduk dediler.. bu harfleri kaliteyi siz mi soruyordunuz yoksa onlar mı söylüyor..
cnm aklına takılıyorsa bir semra hanımada sor belkı memorilde de yapıyorlardır.Bi
Bahceci merkezdede trdsvi olanlari takip ediyorum orsida kesinlikle era ve cd 56 yi oneriolarmis embryolar inelendikden sonra bu testlrrden sonra tranfer gerceklesiyomus ozellikle kaliteli olmasina rsgmen tutanamayan embryolar icin yaptiran bayarnlards oneriyor cd56 vucut bagisikliyla alakali embryoyo yabancimadde olarak gorup disari atiomus testi yapip ona gore karar verip tranfereyakin serum veriliomus anladgm kadaryla memorialde bu testler uygulanmiyo
Sorarim canim kafamda deli sorular zaten listem kabarik:)iki negatften sonra arasdirma icerisindeyimcnm aklına takılıyorsa bir semra hanımada sor belkı memorilde de yapıyorlardır.
cnm sorularını kağıda yaz doktorun yanında bazen unutuyorsun :)) tabi araştırmak senın en doğal hakkın aklındakı tüm merkezlere git en doğru kararı vereceğine eminimSorarim canim kafamda deli sorular zaten listem kabarik:)iki negatften sonra arasdirma icerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?