Bağışıklık sistemini hafifçe baskılamak için kortizon içerikli prednol diye bir ilaç kullanılıyor transfer öncesinde. Ben de okuyorum farklı merkezlerin farklı uygulamaları var. Ek bi çok tetkik ile ek fatura çıkarıyorlar. CD56 olayının özel durumu olanlar için yine bir açıklaması olabilir belki ama ERA cidden saçma geliyor bana Bahçecinin kendi röportajlarindaki ifadelerine göre düşününce. Memorial ın güven veren tarafı kesinlikle müşteri gözü ile bakmıyor. Bir operasyona gerçekten gerek görüyorsa yapıyor. Bilimsel ispatı olmayan şeyleri hadi bunu da deneyelim demiyor. Buna rağmen başarı ve memnuniyet oranları gayet iyi. Genetik inceleme yapılmış embriyolarla en son oran %76.Bi
Bahceci merkezdede trdsvi olanlari takip ediyorum orsida kesinlikle era ve cd 56 yi oneriolarmis embryolar inelendikden sonra bu testlrrden sonra tranfer gerceklesiyomus ozellikle kaliteli olmasina rsgmen tutanamayan embryolar icin yaptiran bayarnlards oneriyor cd56 vucut bagisikliyla alakali embryoyo yabancimadde olarak gorup disari atiomus testi yapip ona gore karar verip tranfereyakin serum veriliomus anladgm kadaryla memorialde bu testler uygulanmiyo
Sizin önceki denemelerde embriyoların genetiğine bakılmış mıydı?Sorarim canim kafamda deli sorular zaten listem kabarik:)iki negatften sonra arasdirma icerisindeyim
Kesinlikle katiliorum ekstra maliyet ve bayada yuksek fiyatlar birazda paraya dokuldugune bende inaniorum acibademde ekstra biseler cikarip duruodu bize yok embriyoskipi incelemesi istioasan eksrta para yok gebelik asisi bilmem ne ki hepsinide yaptirmisdik ozaman insan mahkum gozukuyo veriosin bi sekilde benm embrolarda arasdirma olmadi ikinci denemedede ikisde ayni hastanede oldu zatrn bu seferkinde inclrmr isterler gidecegm merkezde burdaki yorimlar cok guzel olumsuz okumadim daha hic herkes memnum oranlarda cok guzel yazdigin gibiyse allah isteyen herkese nasip etsinBağışıklık sistemini hafifçe baskılamak için kortizon içerikli prednol diye bir ilaç kullanılıyor transfer öncesinde. Ben de okuyorum farklı merkezlerin farklı uygulamaları var. Ek bi çok tetkik ile ek fatura çıkarıyorlar. CD56 olayının özel durumu olanlar için yine bir açıklaması olabilir belki ama ERA cidden saçma geliyor bana Bahçecinin kendi röportajlarindaki ifadelerine göre düşününce. Memorial ın güven veren tarafı kesinlikle müşteri gözü ile bakmıyor. Bir operasyona gerçekten gerek görüyorsa yapıyor. Bilimsel ispatı olmayan şeyleri hadi bunu da deneyelim demiyor. Buna rağmen başarı ve memnuniyet oranları gayet iyi. Genetik inceleme yapılmış embriyolarla en son oran %76.
Mrb cnm benim kafam karisti senin yumurtalarin mayisin basinda toplandi transferinde 8 agustos yazmissin bu tedavi en bastan 3.ay falanmi surdu cok uzun bi sure degilmi? Yoksa senin özel bi durumundan dolayimi uzadi tedavi?Kızlar bide yumurtam toplanalı bir hafta oldu.. bide boğazları üşüttüm öksürdükçe kaslarım çok ağrıyor.. normal yatarkende ağrıyor biraz normal mi bu.. bide benden çok yumurta toplanmıştı..
Gidip görüşünce ve ortamı görünce zaten sen de anlayacaksın farkı farkedeceksin. :)Kesinlikle katiliorum ekstra maliyet ve bayada yuksek fiyatlar birazda paraya dokuldugune bende inaniorum acibademde ekstra biseler cikarip duruodu bize yok embriyoskipi incelemesi istioasan eksrta para yok gebelik asisi bilmem ne ki hepsinide yaptirmisdik ozaman insan mahkum gozukuyo veriosin bi sekilde benm embrolarda arasdirma olmadi ikinci denemedede ikisde ayni hastanede oldu zatrn bu seferkinde inclrmr isterler gidecegm merkezde burdaki yorimlar cok guzel olumsuz okumadim daha hic herkes memnum oranlarda cok guzel yazdigin gibiyse allah isteyen herkese nasip etsin
Valla canim super aydinlattin adim basi para istememisler ben acibademde embryoskipiye 1000 tl para verdim aralik ayinds neymis kameraylami ne izleniolarmis dollenmeyi vs biseler biseler anlatmislardi dondurma ekstraydi cozdurmede orda hersey paraydi para gibi bakiolardi sana bu merkezin bole olmasi cok cok guzel sizin suanki sureciniz neydi transfermi bekliosinuzGidip görüşünce ve ortamı görünce zaten sen de anlayacaksın farkı farkedeceksin. :)
Ilk görüşme ücreti mesela Mustafa bahcecinin 600tl imiş ve pakete dahil değil. Hiç transfer etmeden dondurulan embriyolarda dondurma ücreti almıyorlar burda. Ama bahçecide hem dondurma ücreti hem de 500tl rahim dinlendirme diye bir ücret alıyorlar. Embriyoskop 150 tl idi sanırım embriyoların durumuna göre uyguluyorlar. Benim 2 embriyom donduruldu 2 ay ara ile transfer oldu yani biri 3 biri 5 ay donmuş kaldı benden dondurma ücreti talep etmediler.
SSK anlaşması olmadığı halde raporu olana indirim yapılması mesela. Cidden başarı odaklı bir merkez ve onca kalabalığa rağmen sistem tıkır tıkır çalışıyor aşırı profesyoneller.
Yeni tedaviye başlayacağım adet bekliyorum. İlk tedavimde iki defa transfer oldu ilki negatif ikinci 6 haftalık düştü. Pgt yapılmamıştı bu sefer pgt yapılacak.Valla canim super aydinlattin adim basi para istememisler ben acibademde embryoskipiye 1000 tl para verdim aralik ayinds neymis kameraylami ne izleniolarmis dollenmeyi vs biseler biseler anlatmislardi dondurma ekstraydi cozdurmede orda hersey paraydi para gibi bakiolardi sana bu merkezin bole olmasi cok cok guzel sizin suanki sureciniz neydi transfermi bekliosinuz
Allah yardimcimiz olsun ikinci tedavi surecine giriyosun bak ama burda bile artilar oncekide burda olmus ama hala pozitifsin masalah bende ole yapmisdim ikincide dedim ayni yerde olsun herseyimizi biliolar diye ama kesinlikle ucuncuyu dusunmuorum hatta dosyamizi almaya gidicrm isalah problem cikarmazlar tek transfelrrin olmusdu dimi bana bide iki iki konulmusdu emryolarYeni tedaviye başlayacağım adet bekliyorum. İlk tedavimde iki defa transfer oldu ilki negatif ikinci 6 haftalık düştü. Pgt yapılmamıştı bu sefer pgt yapılacak.
Daha çok yazacak şey var da... Burda olduğumuz için şanslıyız...
9.dakikadan sonra 2 embriyo konusunu anlatıyor. Mart 2017
Arkadaşım bak bu videoyu dinle biraz uzun ama aydınlatıcı. YouTube dan bulamadım eski paylaştığımı buldum senin içinMerhaba arkadaşlar acaba memorialın başarı oranını bilen var mı bu konu hakkında bilgi veriyorlar mı nasıl ulaşabiliriz mesela 25 30 yaş arasında şu kadar 30 35 yaş arasında şu oranda 35 ve Üstü şu oranda diye bir bilgi veriyorlar mı bilginiz var mı
Yukardaki videoyu izle sen de.Allah yardimcimiz olsun ikinci tedavi surecine giriyosun bak ama burda bile artilar oncekide burda olmus ama hala pozitifsin masalah bende ole yapmisdim ikincide dedim ayni yerde olsun herseyimizi biliolar diye ama kesinlikle ucuncuyu dusunmuorum hatta dosyamizi almaya gidicrm isalah problem cikarmazlar tek transfelrrin olmusdu dimi bana bide iki iki konulmusdu emryolar
tam hatırlamıyorum ama anormal bir durum olsa hatırladım sanırım. Senin ohss ve sonrasında kullandığın iğneler durumu farklılaştırmış olabilir.Kızlar opudan sonraki ilk adetiniz nasıldı ilk 2 gün yoğun şekilde oldum 3 ve 4 günler hiç olmadım bugün 5. Gün tekrar başladı
Simdi onu izledim bende gayet mantikli dusundugunde hocads cok guzel aydinlatmis tektek transfer edip sans vermek daha iyi olur en azindan bidaha yumurta toplama vs gerek kalmayip tekrardan denersin hakkimiza hayirlisi allah ol derse olur bakdgidinda genede icimizin rahat ettigi merkez secip bi nebze olsa rahatlatiyoruz kendimizi sanada cok tesekur ederim aydinlatici fikirlerin ve yorumlarinla iyi haberlerini bekliyoruz isalahYukardaki videoyu izle sen de.
Burda 2 embriyo transferini kolay kolay yapmıyorlar. Zaten 2 tane ve iyi kalitede ise ayrı ayrı şans vermek daha mantıklı değil mi?
Şimdi bir de pgt olduktan sonra yine tek olur benimkiler muhtemelen.
Pozitif olmaya gelince burada da eski sayfalarda negatif alınca ateş püsküren arkadaşlar oluyordu. Yani bu kişiye göre değişebilir. İhmal hata görmedim ben. Onlar da biz de gerekeni yapıyoruz. Negatif her durum insanın beynini kemiriyor neden neden neden diye. Çok fazla nedeni olabilir kesin nedeni kestirmek mümkün değil. Ama nasipten öte yol gitmiyor. Allah dilemeden yaprak kıpırdamıyor. Ruhu yaratılmamış bir embriyoya can vermek ancak Allah'in elinde. Biz elimizden geleni yapalım dua edelim sabredelim tevekkül edelim. Bu bizim imtihanımız ve netice ne olursa olsun kazanan olalım derdindeyiz. Önce Allah'a sonra merkeze doktora laboratuvara güvenmek lazım.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
3. De gitti haa hay maşallah :) güzel haberlerle gelsinler insallah :)önemli olan blast olması ve pgt den temiz gelmesi. Senin zaten transferinde tutunma oranın %100 :)Ben sordum, ama sormamak lazım gereksiz kafa karışıyor. Sana şey sorabilir miyim, şimdi beni laboratuvardan aradılar ve 3ünü biyopsi alıp donduruyoruz pgt ye göndereceğiz diye. Tmm onay veriyorum dedim. Bugünden itibaren ne kadar sürüyor sonucun çıkması? Bir de ödeme için ne xaman ararlar?
Teşekkürler :)Arkadaşım bak bu videoyu dinle biraz uzun ama aydınlatıcı. YouTube dan bulamadım eski paylaştığımı buldum senin için
Aynen inşallah öyle olur bilmiyorum ama semra Hn hiç görmedim ama ona çok güven hissediyorum o ne derse o olsun diyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olurcnm her polip sorun teşkil etmıyor semra hanım bakalım ne önerecek hakkında hayırlısı
Canım yaşını bilmiyorum ama yumurta rezervin azalmaya başlamış tüp bebek için kötü bir değer değil doğru zamanda başlamışsın tedaviyeKızlar bugün hastanede amh testi yaptırmıştım şimdi baktım sonuç 0,56 diyor normal mi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?