- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
5.gün canım. Sen dondurulmuşa pgt yaptıracaktın, yeni tedaviye mi karar verildi hayır lı olsunKızlar pgt de 3. Gün mü test yapılıyor embriyolara yoksa 5. Gün mü söyler misiniz. 5. Gün az kalabilir ya da gitmeyebilir o yüzden merak ettim
Yaşım 38 canım yaşıma göre iyimi muayenelerde yumurtaların iyi dedi drlar bilemedimCanım yaşını bilmiyorum ama yumurta rezervin azalmaya başlamış tüp bebek için kötü bir değer değil doğru zamanda başlamışsın tedaviye
Yaşa göre güzel canım ultrason da yumurtalar görünüyorsa zaten sıkıntı çıkmazYaşım 38 canım yaşıma göre iyimi muayenelerde yumurtaların iyi dedi drlar bilemedim
Önemli olan ultrason görüntüsü canım, normal dedilerse hiç takılma. Benim 2,97 mesela ama iki tedavide de o degere paralel embriyo elde edemedik.Yaşa göre güzel canım ultrason da yumurtalar görünüyorsa zaten sıkıntı çıkmaz
Yok canım bu dinlenme arasında yapabiliriz dedi Semra hoca ama pgt de olabilir dedi eğer embriyo olursa. Sen 3. Gün yapıldı deyince öyle mi diye merak ettim ben5.gün canım. Sen dondurulmuşa pgt yaptıracaktın, yeni tedaviye mi karar verildi hayır lı olsun
Cnm transfer tarihin belli oldumu?13 temmuzda gitmişti canım tanıya bugün aradılar inşallah hayırlı olur sonucu da
Ayy canım içime su serptin ben pek anlamıyorum bu amh dan en son Bahçeli'de memorial de yumurtaların yaşına göre çok sağlıklı iyi görünüyor dedilerYaşa göre güzel canım ultrason da yumurtalar görünüyorsa zaten sıkıntı çıkmaz
Anladım canım bu amh değerleri çokda gerçeği yansıtmıyorÖnemli olan ultrason görüntüsü canım, normal dedilerse hiç takılma. Benim 2,97 mesela ama iki tedavide de o degere paralel embriyo elde edemedik.
Yok benim 3.gün durumu çok iç acıcı gözükmediği için hakan bey erken transfer yapabiliriz pgt ye gidemeyebilir demişti. Ama sonra durumlar değişti çok şükür 5.güne normal Bi sekilde gitti embriyolar ve pgt için biyopsi yapıldı.Yok canım bu dinlenme arasında yapabiliriz dedi Semra hoca ama pgt de olabilir dedi eğer embriyo olursa. Sen 3. Gün yapıldı deyince öyle mi diye merak ettim ben
Yok tatlım ben daha yeni kürtaj oldum bana daha varYok benim 3.gün durumu çok iç acıcı gözükmediği için hakan bey erken transfer yapabiliriz pgt ye gidemeyebilir demişti. Ama sonra durumlar değişti çok şükür 5.güne normal Bi sekilde gitti embriyolar ve pgt için biyopsi yapıldı.
Sen kaçıncı günündesin tedavinin, toplama vs oldu mu?
Başladıysan tedaviye söylerler canımKızlar dondurulmuş mu yoksa taze embriyo mu transfer edileceğini ne zaman söylüyorlar?
Başladıysan tedaviye söylerler canım
Kaç yumurtan toplandı? İlaçlara başlattılar mı jel prednol? Rulid her halükarda kullanılıyor opu sonrasıBugün yumurtalar toplandı. Kimse bir şey demedi canım
Fsh E2 gibi değerlerle ve ultrasonda görünen foliküllerle beraber değerlendirmek lazım. Bizim yaşlarımızda rezerv hızla azalıyor diyor hep doktorlar. Çok kötü bir değer değil ama vakit kaybetme tedavi için.Kızlar bugün hastanede amh testi yaptırmıştım şimdi baktım sonuç 0,56 diyor normal mi kafam karıştı
Biliyorum operasyonun yeni olduğunu.?3.güne gitmeyebilir diyince ben de şaşırdım.Yok tatlım ben daha yeni kürtaj oldum bana daha varhayırlısı olsun herşeyin sağlıkla hayırla. Ne zamn çıkacak senin sonuçlar belli mi canım
Sağol balım hepimizin muradı olsun inşaAllah pgt ne zaman belli olacak peki senin kaç gün sonra dlerim güzel çıksın hayırla sağlıklaBiliyorum operasyonun yeni olduğunu.?3.güne gitmeyebilir diyince ben de şaşırdım.
Sen kendini toparla şimdiden düşünme bunları, inşallah yeni tedavi yeni umutlar yeni başlangıçlar olacak. Allah gönlüne versin canım.
Canım zaten seni arıyorlar transfer olacaksa ama donacak olsa söylerlerdi bence taze olanda zaten transferden önceki gün arıyorlar ama sen yinede ara bilgi al BalımBugün yumurtalar toplandı. Kimse bir şey demedi canım
Bilmiyorum ki onu sormayı unuttum, 2 hafta sürer heraldeSağol balım hepimizin muradı olsun inşaAllah pgt ne zaman belli olacak peki senin kaç gün sonra dlerim güzel çıksın hayırla sağlıkla
Bazı yerlerde hemen sonuçlanır diyor ama sanırım o özel durumlarda oluyor ben de seninle heyecanla bekleyeceğim Allahım mutlu etsin hepimiziBilmiyorum ki onu sormayı unuttum, 2 hafta sürer heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?