Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım yaşını bilmiyorum ama yumurta rezervin azalmaya başlamış tüp bebek için kötü bir değer değil doğru zamanda başlamışsın tedaviye
Yaşım 38 canım yaşıma göre iyimi muayenelerde yumurtaların iyi dedi drlar bilemedim

Yaşa göre güzel canım ultrason da yumurtalar görünüyorsa zaten sıkıntı çıkmaz
Ayy canım içime su serptin ben pek anlamıyorum bu amh dan en son Bahçeli'de memorial de yumurtaların yaşına göre çok sağlıklı iyi görünüyor dediler

Yok canım bu dinlenme arasında yapabiliriz dedi Semra hoca ama pgt de olabilir dedi eğer embriyo olursa. Sen 3. Gün yapıldı deyince öyle mi diye merak ettim ben
Yok benim 3.gün durumu çok iç acıcı gözükmediği için hakan bey erken transfer yapabiliriz pgt ye gidemeyebilir demişti. Ama sonra durumlar değişti çok şükür 5.güne normal Bi sekilde gitti embriyolar ve pgt için biyopsi yapıldı.
Sen kaçıncı günündesin tedavinin, toplama vs oldu mu?

Yok tatlım ben daha yeni kürtaj oldum bana daha var hayırlısı olsun herşeyin sağlıkla hayırla. Ne zamn çıkacak senin sonuçlar belli mi canım

Kızlar bugün hastanede amh testi yaptırmıştım şimdi baktım sonuç 0,56 diyor normal mi kafam karıştı
Fsh E2 gibi değerlerle ve ultrasonda görünen foliküllerle beraber değerlendirmek lazım. Bizim yaşlarımızda rezerv hızla azalıyor diyor hep doktorlar. Çok kötü bir değer değil ama vakit kaybetme tedavi için.

Yok tatlım ben daha yeni kürtaj oldum bana daha var hayırlısı olsun herşeyin sağlıkla hayırla. Ne zamn çıkacak senin sonuçlar belli mi canım
Biliyorum operasyonun yeni olduğunu.?3.güne gitmeyebilir diyince ben de şaşırdım.
Sen kendini toparla şimdiden düşünme bunları, inşallah yeni tedavi yeni umutlar yeni başlangıçlar olacak. Allah gönlüne versin canım.

Sağol balım hepimizin muradı olsun inşaAllah pgt ne zaman belli olacak peki senin kaç gün sonra dlerim güzel çıksın hayırla sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…