Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu arada kızlar bugün dikkatimi çektide hastanenin tüpbebek bölümünde oldukça yabancı uyruklu bekleyenler vardı bu demek oluyor ki yabancı ülkelerden bile memoriale geliyorlar öyle değil mi?

Bu arada kızlar bugün dikkatimi çektide hastanenin tüpbebek bölümünde oldukça yabancı uyruklu bekleyenler vardı bu demek oluyor ki yabancı ülkelerden bile memoriale geliyorlar öyle değil mi?

Rus çok fazla var. O yüzden çalışanlar rusça da biliyor. Yani hem merkezin kalitesi hem de onların para birimlerine göre daha ucuza denk gelmesi etken olabilir

Bugün gittiğimizde tüpbebek fiyatıda sorduk muhasebedeki hanımefendi biz hiç sormadan hepsini tak tak söyledi;
Tüpbebek:7200₺ eski raporu getirirsek: 5760₺
PGT:embriyo başına 295$
Embriyo dondurma (5senelik) 1 ile 3 arası 2100₺
3 ile 6 arası 2600₺
6 dan fazla 3100₺
Embriyoyu kamerayla izleme: 215₺
Histereskopi: 1500₺ ile 3500₺ arası

İ

nşallah genetik ten sağlıklı çıkar da olur transferim. Eylül 2 ya da 3.haftası muhtemelen, önce sen:)
güzel haberlerle sonuçlanır inşallah herşey bize de ümit oolur. genetik ne kadara mal oldu en şimdi kromozom analizi yaptrdım sevinç hanım eğer istediğimiz sonuç çıkmaza genetiğe gider dedi

güzel haberlerle sonuçlanır inşallah herşey bize de ümit oolur. genetik ne kadara mal oldu en şimdi kromozom analizi yaptrdım sevinç hanım eğer istediğimiz sonuç çıkmaza genetiğe gider dedi

Genetiğe gidip gitmemesine doktor mu karar veriyor? Yani bir sorun olup olmamasına göre mi gidiyor? Ben sanıyordum ki hepsi gidiyor

Cnm cok tskkrler bizleri detayli bilgilendirdigin icin.peki bu embryolar pgt ye gitmk icin donduruluyorya o dondurma icin ucret talep ediyolarmi aceba bilgin varmi?

Genetiğe gidip gitmemesine doktor mu karar veriyor? Yani bir sorun olup olmamasına göre mi gidiyor? Ben sanıyordum ki hepsi gidiyor
benim iki negatifim var o yüzden sevinç hoca hem eşimden hem benden kromozom analizi sadece benden ne trombofili (kan pıhtılaşma) testi yaptrmamı istedi o zaman sormuştum her şeye hazır olmak isterim eğer istediğiniz sonuçlar gelmezse o zaman ne yaparız diye dondurulmuşları da çözüp ayrıca tekrardan aynı tedavi yöntemiyle yumurta oluşturup onları genetiğe yollarız demişti.. bu tedaviye nerden başlayacağımızı gösterir demişti.

Cnm cok tskkrler bizleri detayli bilgilendirdigin icin.peki bu embryolar pgt ye gitmk icin donduruluyorya o dondurma icin ucret talep ediyolarmi aceba bilgin varmi?

bizim 7 embriyo pgtye gitti 4 ü sağlıklı çıktı dondurma ücretini transferde alıcaz dediler kaç embriyo sağlam çıkar ve dondurulursa onun ücretini alıcaklar bana bir transfer edilecek kalan 3 tane dondurulmuş devam edicek 3 tane ücreti ödicez

Mrb cnm benim kafam karisti senin yumurtalarin mayisin basinda toplandi transferinde 8 agustos yazmissin bu tedavi en bastan 3.ay falanmi surdu cok uzun bi sure degilmi? Yoksa senin özel bi durumundan dolayimi uzadi tedavi?
Canım eşimde trizomi vardı bende pko var. Bir kendiliğinden hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlanmıştı. Sonrasında bunları öğrendik.. embriyolarımıza pgt yapıldı ve ohss riskinden dolayıda 2 ay bekletildim bu ay yerleştirme yapılacak.. kişilerdeki rahatsızlık durumlarına göre değişiyor tedavi ve süreç..

Bildiğim kadarıyla döndürülmüş tedavisi göreceklerin pgt sonucu 1 aydan çıkıyor. Benim ki 1 aydan çıktı. Ama taze transfer için o daha çabuk pgtden sonuç çıkıyor hatta onda pgt biraz daha pahalı..ne zaman sana Pgt ye gönderiyoruz onaylıyormuşsunuz dedikten 2-3 gün içinde muhasebeden arayıp yatırmanı söylüyorlar parayı..

bizim 12 günde çıktı sonuç canım dondurulmuş tedavisi

Cnm 35 yaş altı yumurta rezervesi iyi olan kadınlarda başarı oranı % 75 . 35 ve 42 arası %35 ve %40 43 ve üstü ise başarı oranı ciddi anlamda dusuyor%5 semra hocanın videosunda izledim özellikle yaş çok önemli diyordu

Taze embryo ya pgt ne kadarki canm ben hepsi ayni fiyat saniyodum 295 dolar.bide pgtye gidince donduruluyor ya embryolar sonuc cikana kadar bi sonraki ay transfer olana kadar sure icin dondurma ucreti aliyolarmi?
Süreç içinde almıyorlar taze pgt yapılıp transfer 425 dolardı yanlış hatırlamıyorsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…