Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Taze embryo ya pgt ne kadarki canm ben hepsi ayni fiyat saniyodum 295 dolar.bide pgtye gidince donduruluyor ya embryolar sonuc cikana kadar bi sonraki ay transfer olana kadar sure icin dondurma ucreti aliyolarmi?
bildiğim kadarıyla o süre zarfında ücret alınmıyor ohss riski olduğu için tedavinin rutini olarak kabul ediyorlar transfer sonrası kalan embriyolar için ücret alınıyor. taze ya da dondurulma hepsinin pgt ücreti 295 dolar

Kızlar bide yakından bildiğim bi tanıdığımız.. gitmediği merkez denemedik tedavi şekilleri tüp bebekte kalmadı.. en son memorialde denedi kendisi 40 yaş civarında ilk denemesinde sağlıklı bir çocuğu oldu.. diğer merkezlerde eşi için bir canlı spermi bile YÖK asla çocuk sahibi olamaz derken semra hoca hiç YÖK değil ama çok az başarı sağlayacağız sabrınızla demişti şuan 2 yaşında bebişi var.. yani herşey allahtan semra hoca ya güvenip gerisi Allah a kalmış.. ben çok araştırdım... semra hoca Türkiye de tek.. çok disiplinli yanımda kaç kere çok küçük hatada bile dr u azarladı ve bu çok titiz bi iş diyor..özellikle genetik problemlerinde..Yen'i tedaviye başlıyacak arkadaşlara geçmişi ve aile akrabalarda olan hastalıkları iyi analiz edip dr a yansıtmak..

videoyu bende izledim ama orda %75 dediği 5.gün blastoist olmuş ve pgt uygulanmış embriyolar için dedi hekesde uygulanmıyor ama pgt bizde yapılmadı mesela bende onu merak ettim

transfer zamanını bekliyorum canım ilk adetimi oldum ikincisi gelsin diye bekliyorum konyada yaşıyorum takipleri burda yaptıracağım Allah nasip ederse bayrama denk geliyor transfer
merhaba konyada hangi hastanede yaptıracaksınız acaba bende trasfer için 2. adeti bekliyorum kontrol için konyada neresi daha iyi olur acaba bildiğiniz bi yer var mı yada daha önce gidip memnun kaldığınız

merhaba konyada hangi hastanede yaptıracaksınız acaba bende trasfer için 2. adeti bekliyorum kontrol için konyada neresi daha iyi olur acaba bildiğiniz bi yer var mı yada daha önce gidip memnun kaldığınız
bir çok hastaneye gittim konyadaki akademi medline farabi medova ama en son gebeliğimde narin hanıma gittim medicana da ondan memnun kaldım şimdiki kontrollerimde de ona gitmeyi düşünüyorum tekrar

videoyu bende izledim ama orda %75 dediği 5.gün blastoist olmuş ve pgt uygulanmış embriyolar için dedi hekesde uygulanmıyor ama pgt bizde yapılmadı mesela bende onu merak ettim
Arkadaşım senin yaş kaç? Sizde sorun özellikle döllenme problemi olduğu için o bertaraf edilmiş. Rezerv ve yumurta kalitesi iyiyse yaşın gençse şansın yine yüksek. Maliyetli de bir islem neticede. Ama kafada soru işareti kalmasın illaki bakılsın deseydin bakabilirlerdi.

Kızlar bugün hastanede amh testi yaptırmıştım şimdi baktım sonuç 0,56 diyor normal mi kafam karıştı

BENİM YAŞ 29 amh 0,66 .. tüp bebek için uygunsun ama çok acele etmen lazım
birde rezerv azalmasından kaynaklı olarak yumurtaların kalitesizleşme durumu var o nedenle acele etmekten fayda var

Önemli olan ultrason görüntüsü canım, normal dedilerse hiç takılma. Benim 2,97 mesela ama iki tedavide de o degere paralel embriyo elde edemedik.

amh çok iyiymiş canım kaç yumurta toplandı her toplamada ???

benim 3 toplama oldu
1. 2 yumurta 1 embriyom oldu
2. 3 tumurta 2 embriyom oldu ----bu arada 1 tane transfer edildi negatif
3. 4 yumurta 2 embriyom oldu ..

şuanda kenarda 4 tane 3. gün embriyom var ama benim genetik sıkıntılardan dolayı hepsi tekrar çözülüp 5. güne taşınıp biyopsi alınacak ve 5. güne gitmesi şart
inşallah rabbim yüzüme güler kaybetmem ebmriyoları
daha 2 defa daha toplama yapılacak

Benim ilk tedavide 7 yumurta toplandı, 5.güne dondurulacak kalitede 4 embriyo gitti.
Bu tedavide 5 toplandı, 3ü pgt ye gönderildi 5.gün.
Benim yaşım 30, amh yüksek ama yumurta az oluyor. Tek sevindiğim toplanan yumurtaların olgun çıkabilmesi. Hatta son tedavide zorla büyüttük yumurtaları, kontrollerde 1 ya da 2 toplanır, opu sonrası 5.güne gitmeyebilirler denen tedavide 3 embriyoyu pgt ye gönderebildik çok şükür.
Her tedavi az da olsa farklı oluyor, inşallah sonraki toplamaların en fazla yumurta alınabilecek şekilde olur, ve incelemeden genetikten istediğiniz gibi sağlıklı çıkarlar.
Zor süreçler, Allah hepimize yardım etsin

canım test sonuçlarım çıktı eşimde 46 xy normal erkek karyotip ben de 46xx normal dişi karyotip yazıyor... homozigot normal (mutasyn taşımıyor) heterozigot (mutasyon tek alelde taşımıyor) homozigot mutant (mutasyon her iki alelde taşıyor) yazıyor anlamadım yardımcı olur musun yarına kadar bekleyemedım

cnm bana verildiği kağıttada yazıyor 35 yaş altı yumurta rezervesi iyi olan 5. gün dondurulmuş transfer uygulandığında başarı oranı bizim merkezde %75 yazıyordu.Banada semra hanım şansınız çok yüksek dedi. Tabi hersey Allahın takdiri...

cnm takip ediyorum senı inş tedavin güzel sonuçlanır. Bende de toplama işlemı oldu transferi beklıyorum dondurulmuş transfer olucak inş

Kızlar cumartesi transferim oldu bugün 5 . Günüm ve kasık ağrılarım var adet olucakmış gibi çok moralim bozuk

Canım benim sonucumda sadece normaldir yazıyordu. O yüzden bilemedim bunlar ne demek. Bilen arkadaşlar yazarlar heralde

Bu ifadeler karyotipte mi yazıyor yoksa trombofilide mi?

Kızlar cumartesi transferim oldu bugün 5 . Günüm ve kasık ağrılarım var adet olucakmış gibi çok moralim bozuk
Canım her türlü ağrı olabiliyor test günü beklerken, lütfen olumsuza yorup canını sıkma. Moralinin yüksek olması önemli, inşallah güzel sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…