- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
bildiğim kadarıyla o süre zarfında ücret alınmıyor ohss riski olduğu için tedavinin rutini olarak kabul ediyorlar transfer sonrası kalan embriyolar için ücret alınıyor. taze ya da dondurulma hepsinin pgt ücreti 295 dolarTaze embryo ya pgt ne kadarki canm ben hepsi ayni fiyat saniyodum 295 dolar.bide pgtye gidince donduruluyor ya embryolar sonuc cikana kadar bi sonraki ay transfer olana kadar sure icin dondurma ucreti aliyolarmi?
hadi hayırlısı olsun birşey kalmamış8 inde bu ayın..
Çok tşkler canım sen hangi aşamadasın..hadi hayırlısı olsun birşey kalmamış
transfer zamanını bekliyorum canım ilk adetimi oldum ikincisi gelsin diye bekliyorum konyada yaşıyorum takipleri burda yaptıracağım Allah nasip ederse bayrama denk geliyor transferÇok tşkler canım sen hangi aşamadasın..
videoyu bende izledim ama orda %75 dediği 5.gün blastoist olmuş ve pgt uygulanmış embriyolar için dedi hekesde uygulanmıyor ama pgt bizde yapılmadı mesela bende onu merak ettimCnm 35 yaş altı yumurta rezervesi iyi olan kadınlarda başarı oranı % 75 . 35 ve 42 arası %35 ve %40 43 ve üstü ise başarı oranı ciddi anlamda dusuyor%5 semra hocanın videosunda izledim özellikle yaş çok önemli diyordu
merhaba konyada hangi hastanede yaptıracaksınız acaba bende trasfer için 2. adeti bekliyorum kontrol için konyada neresi daha iyi olur acaba bildiğiniz bi yer var mı yada daha önce gidip memnun kaldığınıztransfer zamanını bekliyorum canım ilk adetimi oldum ikincisi gelsin diye bekliyorum konyada yaşıyorum takipleri burda yaptıracağım Allah nasip ederse bayrama denk geliyor transfer
bir çok hastaneye gittim konyadaki akademi medline farabi medova ama en son gebeliğimde narin hanıma gittim medicana da ondan memnun kaldım şimdiki kontrollerimde de ona gitmeyi düşünüyorum tekrarmerhaba konyada hangi hastanede yaptıracaksınız acaba bende trasfer için 2. adeti bekliyorum kontrol için konyada neresi daha iyi olur acaba bildiğiniz bi yer var mı yada daha önce gidip memnun kaldığınız
Arkadaşım senin yaş kaç? Sizde sorun özellikle döllenme problemi olduğu için o bertaraf edilmiş. Rezerv ve yumurta kalitesi iyiyse yaşın gençse şansın yine yüksek. Maliyetli de bir islem neticede. Ama kafada soru işareti kalmasın illaki bakılsın deseydin bakabilirlerdi.videoyu bende izledim ama orda %75 dediği 5.gün blastoist olmuş ve pgt uygulanmış embriyolar için dedi hekesde uygulanmıyor ama pgt bizde yapılmadı mesela bende onu merak ettim
Kızlar bugün hastanede amh testi yaptırmıştım şimdi baktım sonuç 0,56 diyor normal mi kafam karıştı
Önemli olan ultrason görüntüsü canım, normal dedilerse hiç takılma. Benim 2,97 mesela ama iki tedavide de o degere paralel embriyo elde edemedik.
BENİM YAŞ 29 amh 0,66 .. tüp bebek için uygunsun ama çok acele etmen lazım
birde rezerv azalmasından kaynaklı olarak yumurtaların kalitesizleşme durumu var o nedenle acele etmekten fayda var
amh çok iyiymiş canım kaç yumurta toplandı her toplamada ???
benim 3 toplama oldu
1. 2 yumurta 1 embriyom oldu
2. 3 tumurta 2 embriyom oldu ----bu arada 1 tane transfer edildi negatif
3. 4 yumurta 2 embriyom oldu ..
şuanda kenarda 4 tane 3. gün embriyom var ama benim genetik sıkıntılardan dolayı hepsi tekrar çözülüp 5. güne taşınıp biyopsi alınacak ve 5. güne gitmesi şart
inşallah rabbim yüzüme güler kaybetmem ebmriyoları
daha 2 defa daha toplama yapılacak
canım test sonuçlarım çıktı eşimde 46 xy normal erkek karyotip ben de 46xx normal dişi karyotip yazıyor... homozigot normal (mutasyn taşımıyor) heterozigot (mutasyon tek alelde taşımıyor) homozigot mutant (mutasyon her iki alelde taşıyor) yazıyor anlamadım yardımcı olur musun yarına kadar bekleyemedımBenim ilk tedavide 7 yumurta toplandı, 5.güne dondurulacak kalitede 4 embriyo gitti.
Bu tedavide 5 toplandı, 3ü pgt ye gönderildi 5.gün.
Benim yaşım 30, amh yüksek ama yumurta az oluyor. Tek sevindiğim toplanan yumurtaların olgun çıkabilmesi. Hatta son tedavide zorla büyüttük yumurtaları, kontrollerde 1 ya da 2 toplanır, opu sonrası 5.güne gitmeyebilirler denen tedavide 3 embriyoyu pgt ye gönderebildik çok şükür.
Her tedavi az da olsa farklı oluyor, inşallah sonraki toplamaların en fazla yumurta alınabilecek şekilde olur, ve incelemeden genetikten istediğiniz gibi sağlıklı çıkarlar.
Zor süreçler, Allah hepimize yardım etsin
cnm bana verildiği kağıttada yazıyor 35 yaş altı yumurta rezervesi iyi olan 5. gün dondurulmuş transfer uygulandığında başarı oranı bizim merkezde %75 yazıyordu.Banada semra hanım şansınız çok yüksek dedi. Tabi hersey Allahın takdiri...videoyu bende izledim ama orda %75 dediği 5.gün blastoist olmuş ve pgt uygulanmış embriyolar için dedi hekesde uygulanmıyor ama pgt bizde yapılmadı mesela bende onu merak ettim
cnm takip ediyorum senı inş tedavin güzel sonuçlanır. Bende de toplama işlemı oldu transferi beklıyorum dondurulmuş transfer olucak inşBENİM YAŞ 29 amh 0,66 .. tüp bebek için uygunsun ama çok acele etmen lazım
birde rezerv azalmasından kaynaklı olarak yumurtaların kalitesizleşme durumu var o nedenle acele etmekten fayda var
amh çok iyiymiş canım kaç yumurta toplandı her toplamada ???
benim 3 toplama oldu
1. 2 yumurta 1 embriyom oldu
2. 3 tumurta 2 embriyom oldu ----bu arada 1 tane transfer edildi negatif
3. 4 yumurta 2 embriyom oldu ..
şuanda kenarda 4 tane 3. gün embriyom var ama benim genetik sıkıntılardan dolayı hepsi tekrar çözülüp 5. güne taşınıp biyopsi alınacak ve 5. güne gitmesi şart
inşallah rabbim yüzüme güler kaybetmem ebmriyoları
daha 2 defa daha toplama yapılacak
Canım benim sonucumda sadece normaldir yazıyordu. O yüzden bilemedim bunlar ne demek. Bilen arkadaşlar yazarlar heraldecanım test sonuçlarım çıktı eşimde 46 xy normal erkek karyotip ben de 46xx normal dişi karyotip yazıyor... homozigot normal (mutasyn taşımıyor) heterozigot (mutasyon tek alelde taşımıyor) homozigot mutant (mutasyon her iki alelde taşıyor) yazıyor anlamadım yardımcı olur musun yarına kadar bekleyemedım
çok sağol canım.. allah razı olsunCanım benim sonucumda sadece normaldir yazıyordu. O yüzden bilemedim bunlar ne demek. Bilen arkadaşlar yazarlar heralde
Bu ifadeler karyotipte mi yazıyor yoksa trombofilide mi?canım test sonuçlarım çıktı eşimde 46 xy normal erkek karyotip ben de 46xx normal dişi karyotip yazıyor... homozigot normal (mutasyn taşımıyor) heterozigot (mutasyon tek alelde taşımıyor) homozigot mutant (mutasyon her iki alelde taşıyor) yazıyor anlamadım yardımcı olur musun yarına kadar bekleyemedım
Canım her türlü ağrı olabiliyor test günü beklerken, lütfen olumsuza yorup canını sıkma. Moralinin yüksek olması önemli, inşallah güzel sonuç alırsınKızlar cumartesi transferim oldu bugün 5 . Günüm ve kasık ağrılarım var adet olucakmış gibi çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?