Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlar bitti yarın kürtaj oluyorum..Allahim hepimizin yardımcısı olsun nolur dua edin..Allahim bir daha sonuna kadar gidip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kizlar bitti yarın kürtaj oluyorum..Allahim hepimizin yardımcısı olsun nolur dua edin..Allahim bir daha sonuna kadar gidip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Cnm dualarım seninle korkma kürtaj zor olmuyor
Allah'ım yaşamışından versin

Canım Allah yardımcın olsun, sabrını bol bol versin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an, inşallah sonrası güzel olur, bak hepimiz toparladık yeniden çabalıyoruz, sen de inşallah yeni tedavine başlarsan her şey çok daha güzel olacak. Böyle olması gerekiyormuş bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor. Bu acıların mükafatı büyük yeter ki sabırlı olmaya gayret..

Aminnnn rabbim ilerde çocuğunu öperek sonunda oldu diyip şükrederek geçmişi hatırlamani nasip etsin. Bence nedenini arastirsinlar canım kromozom falan a baksinlar

Amin kızlar dualarınız için..genetiğe gidecek zaten kurtajdan sonra gönül hoca öyle dedi.o yapaçak.kurtajdan sonra yeniden deniycem tabiki Allah izin verirse .ama benim yaş 34 ve amh 0.25 . zaten 3 yumurta toplanmıştı 2 sini transfer etmişlerdi.dondurulmus yok yazikki.sizlere bişe danışicam.kurtajdan sonra bir adet falan bekleniyor galiba tam bilmiyorum da bu bekleme süresinde kullanabileceğim vitamin hap yada herhangi bişe varmı yumurta sayısı ve kalitesi için.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Canım benim amh iyi olmasına rağmen embriyo kalitelerinde sıkıntı vardı 3 ay hiç aksatmadan koenzim Q10 , Omega 3 , Devit 3, folik asit kullandım eşimde aynı şekilde kullandı çok şükür embriyo kalite problemini aştık. Sizde kullanın inşallah Allahın da yardımıyla olur

Canım sen ne yaptın bir embriyo kalmış demiştin
Ngs den cevap gelmedi henüz yarın bir hafta olacak bu arada kendimle başa çıkamaz oldum dışarda belli etmiyorum ama çok kötüyüm uykularım falan çok kötü bu arada bahçeci ile konuştum onlarda 5. Güne bekleteceğiz dedi .
14 ünde Semra hanımla görüşeceğim

kaç tane yumurta oldu peki cnm dondurulmusun kaldımı bide benim amh çok düşük ya senin kaçtı belkide yüksek olduğu için sende işe yaramistir

kaç tane yumurta oldu peki cnm dondurulmusun kaldımı bide benim amh çok düşük ya senin kaçtı belkide yüksek olduğu için sende işe yaramistir
Benim 3.tüp Denemem ilk defa 5. Gün kaliteli embriyom oldu transfer olmadı 3 embriyom donduruldu. 14 tane toplanmıştı ancak sadece 5 tanesi döllendi 3 tanesi dondurulacak kalitede idi. Amh değerim 3,3

Canım yaa. Düşünme desem de insanın elinde olmuyor biliyorum. Ama elinden geldiğince pozitif olmaya çalış . Mutlaka bu cektiklerinin bir mükafatı vardır. Semra hanım ile de görüş içine hangisi sinerse o olsun.

Bakayım tatlım o ne diyecek birde polen bal kuru yapacağım bakalım

Xra221 yumurtalarin hakkinda bilgi alabildinmi son durumlari nedir bisey daha sorucam transfer 2.adetinde yoksa 3.demi olacak sanirim bikacgun icinde adet olucaz onu zaten 1.adet olarak sayicaz demi kafam biraz karisti hastaneden ayrilirken verdikleri kagitta 3.adet falan yaziyordu

cnm bana emre bey dedıkı opudan bir hafta sonra adet olacaksın o adetı 1. adet olarak say, sonrakı adetınde randevu al transfer olacaksın dedı 2 hafta sonra ikinci adetimi olacagım ınş . Ama belkı kısıye göre değişebilir bende ohss olmadı yumurtalarım hepsi toplandı ama ohss olan belkı biraz daha fazla bekleyebılır

Benim 3.tüp Denemem ilk defa 5. Gün kaliteli embriyom oldu transfer olmadı 3 embriyom donduruldu. 14 tane toplanmıştı ancak sadece 5 tanesi döllendi 3 tanesi dondurulacak kalitede idi. Amh değerim 3,3
benimde bu 3.denemem di.diğerlerinde çok yüksek doz verilmişti.7 yada 8 yumurta toplanmıştı .birinde 4.gun birinde 3.gun koyuldu.gittiğim yer dondurma yapmiyormus cehalete denk geldi ozaman.memorialda 3 yumurta toplandı 250 dozla. 5.güne gittiler 2si transfer edildi biri son gün bozulmuş.dondurulmus kalmadı ne yazikki.benim sayı az kaliteyi yeni öğrenmiş oldum bu denemeyle ama oda Allahin takdiriydi.kalite hep böyle olurmu bilmem bişeyler yapmam lazım diye düşünüyorum.Allahim hepimize yardım etsin insallah

Opudan sonraki değil diğer adette randevu alacağım olduğum yerde takipler olacak.kağıtta öyle yazıyordu. Evet bilgi aldım bugün .senin kaç tane toplandı ? Kaç tane döllenmiş ? Tedaviye başladığımız adet 1. Adetimiz 2.adet dediği opudan hemen sonra 3. Adet Opudan sonraki 2. Adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…