Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah kolaylık versin canım Allahım tekrar başlama gücü versin ve evlatlarını kucağına almanı nasip etsin sağlıkla hayırla ömürle. Ben de iki aya Yen'i tedaviye başlarım sanırım bir aksilik olmazsa bakalım mevlam ne gösterir güldürsün yüzümüzü hayırla. Ben sana avakado arı sütü bak polen sonra bol su öneriyorum. Folik asit mutlaka kullan. Ceviz incir bol bol tüket her gün. Hayatını 3 ay böyle yiyeceklerle doldur Balım. Ben arada Selenyum da atıyorum sonra balık falan ye en az haftada iki. Biz gerekeni yapalım gerisi Rabbimin takdiri. Dilerim bir sonraki tedavilerimiz bize sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarımızı getirsin amin

O zaman demek ki pıhtılaşma sorunun var. Heterozigot olan da hasta oluyormuş dominant oluyormuş pıhtılaşmada. Biyokimya trombofili nasıl? Beraber değerlendirilen faktörler de var.
öyle mii peki ne olur bundan sonrası için.. faktör V leıden mutasyonu mutasyon adı genotip G1691A homozigot normal (mutasyn taşımıyor) heterozigot (mutasyon tek alelde taşımıyor) homozigot mutant (mutasyon her iki alelde taşıyor) yazıyor protrombin gen mutasyonunda da G20210 A da da aynıları yazıyor.. protein s de 60-130 arasında olması gerekiyor benim 60.3 yazıyor sınırda sanırım iğerleri normal gibi sanırımm. dediğiniz gibi ise tutmama sebebi bundan mı kaynaklı tedavisi var mı acaba

yumurta kalitesini kesinlikle yediklerinle daha iyi yapabilirsin. avokado'nun çok fayda ettiğini hem duydum hem çok yerde okudum. hamile kalmayı kolaylaştırdığı gibi embriyo kalitesini de arttırıyormuş. hatta tüp bebek tedavisi gören hastalarda yaptıkları deneyde avokado yiyen kadınların canlı doğum oranında 3 kat artış görmüşler.
allah büyük, umudunu yitirmeden denemeye devam canım, inşallah bir sonraki yumurtaların kucağını da dolduracak.

O zaman demek ki pıhtılaşma sorunun var. Heterozigot olan da hasta oluyormuş dominant oluyormuş pıhtılaşmada. Biyokimya trombofili nasıl? Beraber değerlendirilen faktörler de var.
Canım benim homozigot falan çıkmadı ama bu çıktı sen değerlerden anliyorsan bakar misin yukarıda normal yazmış gerçi

Eklentiler

• IMAG0217_1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 59
Hmm tam anlayamadim. Benimkinde bikaç tanesi heterozigot. Kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecekmiş transferde. Benim 6 haftalık düşük oldu sebep bu değildir dediler bu kadar erken dönem düşüge sebep olmaz dediler. Seni de doktor aydınlatır.

arkadaşar, ıvf hemşire mail adresini bilen varsa iletebilir misiniz?

Canım benim homozigot falan çıkmadı ama bu çıktı sen değerlerden anliyorsan bakar misin yukarıda normal yazmış gerçi
Normal yazıyor dediğin gibi. Benim sonuç daha farklı idi. 5 faktör var ya ayrı ayrı yazıyor hepsi. Doktor da açıklama yapmıştı çok güzel. Çok bilmiyorum yoksa.

bendn istediler bugün aldım neticeyi yarın sevinç hanımla görüşmem var bakalım nasıl yorumlayacak
Cnm benden kromozon istemediler genetik testler istediler benim dusugum oldu yaplniz bugun arastirmanin tup bebek bolumunden randevu almistim tahlil icin gittim bana kromizon testi yaptirmam da gerekli dedi ve ben yinede yaptirdim esimdende kan alip mi yapicaklar aceba senin esin yaptirdimi

Normal yazıyor dediğin gibi. Benim sonuç daha farklı idi. 5 faktör var ya ayrı ayrı yazıyor hepsi. Doktor da açıklama yapmıştı çok güzel. Çok bilmiyorum yoksa.
Sonunda hasta olarak yansıyor deyince kafam karıştı . Bazı testlerim çıkmamıştı... teşekkür ederim canım

Sonunda hasta olarak yansıyor deyince kafam karıştı . Bazı testlerim çıkmamıştı... teşekkür ederim canım
Benimkinde faktör V normal.
Protrombin heterozigot. Yani mesela anneden sağlıklı gen babadan hasta gen almışım. Ama dominant yani baskın bir faktör olduğu için hasta oluyorum. Yani bu faktöre tek taraflı gen geçişi taşıyıcı değil hasta yapıyor.
MTHFR faktörlerinin tek taraflı gen geçişi taşıyıcı yapıyor hasta yapmıyor. Ama benim iki farklı MTHFR faktörümün ikisı de taşıyıcı durumunda olduğu için onların ikisi beraber hasta yapıyor. Biyokimya daki homosistein ile değerlendirilir dedi genetik çi. Neyse ki homosistein normal çıktı.
Anlatabildim mi bilmiyorum. Senin durum iyi görünüyor.

Anladım canım çok sağol

evet canım eşimden de istediler biz academic hospitalda yaptrdık hastane 1500 civari bir fiyat çıkardı devlet hastanesi de 2 ay sonra çıkar deyince bir de ufacık jeli bile yazmak istemeyen tonla doktorla karşılaşınca uğraşmak istemedim artık.. eğer yarın sevinç hoca sonuçların normal derse benden bu kadar ara vericem bir müddet gidip serin sulara atacam kendimi bu transfer döneminde bile ne güzel davetleri tatilleri geride bıraktım nasipten öte yol yok mevlam neylerse güzel eyler dilerim hepimiz ilerde yeni bir post açıp bebeklerimizin bakımı eğitimi hakkında fikir alışverişinde bulunuruz birbirimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…