Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

anladım canım teşekkür edrim aydınlattığın için.. inşallah rabbim dualarını tez zamanda kabul etsin..

Amin insaallah cnm birgun bizde anne oluruz

Kızlar ne kadar bu değerlere bakılsada heterozigotluk varsa ve ailenin başka üyesindede sık sık düşük varsa bunu semra hocaya söyleyin ki kan sulandırıcı iğne kullandırtıyor.. kan sulandırıcı iğne kullanılmazsa kan biraz pıhtı şeklinde olup bebeğe ulaşıp beslenmesini sağlayamadığından bebek genelde 1.5 2 3 ay içinde gelişim geriliği ve kalp durmasıyla düşüyor..hatta başka bir çok merkezde bu testleri hiç yapmadan tüp bebek tedavisinde rutin şeklinde kan sulandırıcı iğne kullandırttıklarını duymuştum..

Zaten sonuçları gördüler ve incelediler. Kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecekmiş. Düşüğümün sebebi bu diye çok üzülmüştüm önce bakilmadığı için. Ama o kadar erken dönemde düşüge sebep olmaz dediler. %80 embriyo sağlıksız dedi Hoca. Yeni tedavide hem pgt yapılacak hem de kan sulandırıcı kullanacağım. Ama başka merkezlerdeki herkese kullandirtmalari mantıklı gelmiyor bana. Çünkü kanamalara sebep olabiliyor.

Dondurulmus embriyo transferi bekleyen arkadaslar bekleme surecinde folik asit kullanmaya devam ediyormusunuz ayrica glifer seker hapi var onuda yumurta toplandiktan sonra icmeyi biraktim devam etmek gerekiyormu acaba

Dondurulmus embriyo transferi bekleyen arkadaslar bekleme surecinde folik asit kullanmaya devam ediyormusunuz ayrica glifer seker hapi var onuda yumurta toplandiktan sonra icmeyi biraktim devam etmek gerekiyormu acaba
Folik asite devam ediyorum gliforu bıraktım opudan sonra

Folik asite devam ediyorum gliforu bıraktım opudan sonra

Bana glifor ve folik asiti bırakma hiç dediler

Yok cnm gerekmiyor folik asit e ise transferden sonra başlanacak

Günaydın güzel anne adayları...
Opudan sonra farklı ilaçlara başladık. Antibiyotik, kortizon hapı, jel. Bunlardan hangisi sebep oluyor bilmiyorum ama gece uykularım çok fazla bölünüyor ve yatamıyorum sonrasında. Hep uykusuzum, uykum var aslında ama uyuyacak bir kafa yok gibi Hiç tuvalete kalkmayan ben o kadar ağrı hissediyorum ki kasıklarımda öyle kalkıp gidiyorum sık sık.
Bunlar normal mi?

Bezmialemde tıbbi genetik te test yaptıran arkadaşlar size bir numara vs verilmiş miydi sonuc için arayacağınız? Bana biz arayacağız dedi hemşire ama herhangi bir dönüş yok 24 Mayıs ta gitmiştim, 2 ay demişlerdi 2 ayı geçti zaten. Elimde telefon gidiyorum her gittiğim yere, arıyorum dahişileri cevap vermiyor, operatör gelir sorabilirsiniz onlar telefona bakmaz diyor. Var mı bir fikri olan?

Ben hiç bilmiyorum canım nedir bu kromozom testi mi

kızlar memorilde 30 haziranda kan pıhtılaşma testi yaptım hala sonucu çıkmadı halbu kı 1 hafta sonra çıkar dediler. Protesın s ve c aktivetesi çıktı, diğerleri çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…