Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar memorilde 30 haziranda kan pıhtılaşma testi yaptım hala sonucu çıkmadı halbu kı 1 hafta sonra çıkar dediler. Protesın s ve c aktivetesi çıktı, diğerleri çıkmadı
Ya ben de sadece genetiği orda mı yaptırsam diye düşünüyordum bezmialem den ümidi kesip

Sıkma canını Balım gerekirse gidip alsan olmaz mı. Bu test pıhtılaşma testi değil mi bana bunun 1. Panel mi kısım mı onu yapmışlardı memorialde kan alıp yapıyorlar
Ben genetik için bezmialem e gitmiştim para vermemek İçin. Biyokimya panelini de farklı bi yerde yaptırdım o çıktı bi haftada. Genetiği de 2 ay dediler diye bekledim ama sanki çıkmıcakmış gibi hissetmeye başladım:) izin vs alıp hastaneye gitmek girince cevap alcam mı alamıcam mı onu bilmemek sıkıntı

Doğru orası da var ama çıkmıştır bence iki ayı geçti. Canım birsey soracağım ya bu kişiye özel genetik testi mi bana neden vermediler bunu acaba ya da verdiler mi acaba ya aklım karıştı şimdi

Bende orda sorunca genetik olanlar hala labratuarda gözüküyor dedi . Ben bi haftada çıkar demişlerdi dedim.bir kısmı hemen çıkıyor bir kısmı geç çıkıyor dedi
ewt cnm benımde bır kısmı hemen 1 haftada çıktı ama genetik olan gecıkıyor galıba bir ayı geçti halbu kı benım sonuçlar çıkması gerekıyordu

ewt cnm benımde bır kısmı hemen 1 haftada çıktı ama genetik olan gecıkıyor galıba bir ayı geçti halbu kı benım sonuçlar çıkması gerekıyordu
Bence transfere kadar çıkar canım.ona göre pihtilasna falan çıkarsa transferden önce yada hemen sonra iğneye hala başlıyorsun. Sordun mu ne zaman çıkar diye ? Bu arada beni aradılar aynı şekilde devam ediyormuş embriyorlar ama önemli olan 5. Gün dediler

Kızlar daha öncede yazmıştım. Biz genetik testleri Haydarpaşa Numune EA Hastanesi'ne yaptırdık. Onlarda zaten dışarda Düzen lab.da yaptırıyorlamış. Bize de birbucuk iki ay demişlerdi ama 3 haftada çıktı. Doktor da Sevgi Hanım süper bi doktor. Yaptırmayı düşüneler orayı da değerlendirebilir. B BiYesilBiKahve sen de tekrarlamayı düşünüyorsan bi bak MHRS den.

inş cnm bana en geç 3 haftada çıkar dedıler 5 hafta oldu dahada aramam, artık adetın 2. gününde muane olduuğumda sorarım . Eğer adetım düzenlı ayın 15 veya 16 sı bat... zamanda geçmek bilmiyor ...

Sağol canım, ben bir daha yaptırırsam haftasonu gidip memorial da kan vericem heralde, o kadar bekledim ya sinir oldum artık. İşler de çok yogun zaten izin de çok aldım bu ara

xra221 bu arada cnm benım transferımı bayrama denk gelme olasılıgı yüksek...
Olsun canım bu yüzden stres yapma sakın dr olur mutlaka orda gönül yada sevinç hanımdan da biri olur . Transferde dr isteyebiliyormusuz . Ben daha ilk Adetimi olmadım pazar opu olmuştu alt karnım çok şişkin ya rahatsızım

cnm opu yada transferde doktor scemıyorsun hangisi müsaitse izinde değilse o ilgileniyor . Bende de olmuştu alt karnımda şişkınlık vardı pazar günü adet olursan rahatlarsın cnm

Canım sen tiroid ilacı niye kullanıyosun ameliyat mı oldun
Yok canım tiroidim 2,34 çıktı doktor normal ama gebelerde 2nin altında olsun isteriz dedi oyuzden günde bi tane kullanıyorum.bence sana folik asude devam et demedilerse sen de bırak transfer zamanı başla .bi de sen de benim gibi Opudan sonra 5 cetrodite 4de rulid kullandın değil mi ? Benim siskinligim var sende de oldu mu? Opudan ne zaman sonra adet oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…