hayırlısı cnm muhakkak nöbetçi olur zaten bir bakıma iyi oldu iş yerıde tatıl zaten transferden sonra rahat rahat dinlenirim :))Canim benim de bayrama denk geliyor emre hoca biz bayramda da burdayiz istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi
Canım bayrama denk geldiği için belki seçeneğin olmaz ama ben opuda sevinç yada gönül hanımı sececem dedim kabul ettiler ama Melih bey bu konuda çok daha tecrübeli günde 10-15 opu yapıyor gönül ve sevinç hanım ise hafta anca bir iki deyince Melih olsun dedim. Bazıları eğer Semra hanım hastanede ise o gün transferi ona yaptirabiliyor. Bu arada ilk iki muayenede sevinç hanım vardı ama diğer hepsini gönül hanım yaptı hep randevularimi ona verdiler sevinç hanım orda olmasına rağmen. Neden böyle bir şey oldu ? Şimdi ekip doktorum gönül hanım mi opuda bilgilerimde öyle yazıyordu neden değişti acabacnm opu yada transferde doktor scemıyorsun hangisi müsaitse izinde değilse o ilgileniyor . Bende de olmuştu alt karnımda şişkınlık vardı pazar günü adet olursan rahatlarsın cnm
canım ben de internette bakarken gördüm, bir kaç yabancı kaynaktan da baktım. gebelikten 1 ay önce başlanması öneriliyor, ayrıca günlük alınması gereken doz 400 microgram. ama folbiol 5 mg yani günlük alınması gereken miktarın çok üzerinde ( 5mg= 5000 mcg)Kızlar neden folik asit zararlı mı ben kullanıyorum hala bir sonraki tedaviye var daha ama kullanıyorum vitamin katkılı olarak folik asit
Bir önceki tedavi zamanı geçen sene yani hep folbiol veriyorlardı zaten ama şimdi folidoce yazıyorlar herkese.canım ben de internette bakarken gördüm, bir kaç yabancı kaynaktan da baktım. gebelikten 1 ay önce başlanması öneriliyor, ayrıca günlük alınması gereken doz 400 microgram. ama folbiol 5 mg yani günlük alınması gereken miktarın çok üzerinde ( 5mg= 5000 mcg)
fazla folik asit bebek için de riskliymiş. dr. betül görgen'in yazıları var internette bu konuda, istersen onlara bi bak.
Bir önceki tedavi zamanı geçen sene yani hep folbiol veriyorlardı zaten ama şimdi folidoce yazıyorlar herkese.
Kızlar geçtiğimiz hafta perşembe 5.gün embriyosu ve iyi kalite tek embriyo transferi oldum... Herşey çok iyi gibiydi öyle söylemişlerdiama dün yani transferin 6.günü regl oldum
Bu ilk denememdi umutlanmıştım çok.
Canım aktif kanama mı başladı yoksa lekelenmemiKızlar geçtiğimiz hafta perşembe 5.gün embriyosu ve iyi kalite tek embriyo transferi oldum... Herşey çok iyi gibiydi öyle söylemişlerdiama dün yani transferin 6.günü regl oldum
Canm belkide implantasyin kanamasidir morelini bozma hemen.6.gun erken bi zaman cunkiKızlar geçtiğimiz hafta perşembe 5.gün embriyosu ve iyi kalite tek embriyo transferi oldum... Herşey çok iyi gibiydi öyle söylemişlerdiama dün yani transferin 6.günü regl oldum
Yok canım değil, yakınımda ki bir hastanede kan verdimbelki ara kanama gibi bir şeydir, doktorla konuşabildin mi cnm?
Aktif kanama başladı canım, kanda gebelik baktırdım yakınımda ki bir hastane de ve sonuç 6. Gün olmasına rağmen 0.1Canım aktif kanama mı başladı yoksa lekelenmemi
Allah kolaylık versin Balım yüreğini ferahlatsın inşaAllah bir sonraki sefer sağlıkla hayırla tutar kaldı mı donmuşun hiç onları denersin balımAktif kanama başladı canım, kanda gebelik baktırdım yakınımda ki bir hastane de ve sonuç 6. Gün olmasına rağmen 0.1
Peki folidoce kullansak olur mu yoksa bırakayım mı sence bir ay kala mı kullanayımcanım ben de internette bakarken gördüm, bir kaç yabancı kaynaktan da baktım. gebelikten 1 ay önce başlanması öneriliyor, ayrıca günlük alınması gereken doz 400 microgram. ama folbiol 5 mg yani günlük alınması gereken miktarın çok üzerinde ( 5mg= 5000 mcg)
fazla folik asit bebek için de riskliymiş. dr. betül görgen'in yazıları var internette bu konuda, istersen onlara bi bak.
Evet ben folbiol kullanıyorum dediğimde sevinç hanım hemen bırak folidoc e al folbiol vücut için çok fazla dedicanım ben de internette bakarken gördüm, bir kaç yabancı kaynaktan da baktım. gebelikten 1 ay önce başlanması öneriliyor, ayrıca günlük alınması gereken doz 400 microgram. ama folbiol 5 mg yani günlük alınması gereken miktarın çok üzerinde ( 5mg= 5000 mcg)
Canım yumurta toplandiktan sonra hemşire geldi bırak dedi bana 2.adette beraber başla dediBen de bugün sordum opudan sonra dondurulacak embriyolar transfere kaşar ara dönemde bırakıyor muyuz folikasiti diye. Eğitim hemşiresi devam dedi.
Ciddi misinAktif kanama başladı canım, kanda gebelik baktırdım yakınımda ki bir hastane de ve sonuç 6. Gün olmasına rağmen 0.1
Canım benim, teşekkür ederim... İnşallah, ikinci denemede şans daha da düşer diyenlerde var ama nasip tabi.Allah kolaylık versin Balım yüreğini ferahlatsın inşaAllah bir sonraki sefer sağlıkla hayırla tutar kaldı mı donmuşun hiç onları denersin balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?