Adetin 23. Günü oldum ben şişkinlik çok oldu bende adetten sonra geçtiYok canım tiroidim 2,34 çıktı doktor normal ama gebelerde 2nin altında olsun isteriz dedi oyuzden günde bi tane kullanıyorum.bence sana folik asude devam et demedilerse sen de bırak transfer zamanı başla .bi de sen de benim gibi Opudan sonra 5 cetrodite 4de rulid kullandın değil mi ? Benim siskinligim var sende de oldu mu? Opudan ne zaman sonra adet oldun?
Canım inan ben de anlamadım normal mi transferin 6. Günü adet görmek.Ciddi misingüzel habere hasret kaldık .nasipte yokmuş demekki keşke iki embriyo koysalar ya. CANIM çok erken adet görmüşsün sanki
Allah allah kısmet başka dondurulmuş var mı bir de yaş kaç sizinKızlar geçtiğimiz hafta perşembe 5.gün embriyosu ve iyi kalite tek embriyo transferi oldum... Herşey çok iyi gibiydi öyle söylemişlerdiama dün yani transferin 6.günü regl oldum
Bu ilk denememdi umutlanmıştım çok.
10 gün sonra falan olmuşsun heralde canım . Benim daha var inşallah erken olur . Ikinci adet bir ay sonra mi oluyor?Adetin 23. Günü oldum ben şişkinlik çok oldu bende adetten sonra geçti
Adetin kaçıncı günü transfer ettiler size embriyoyuKızlar geçtiğimiz hafta perşembe 5.gün embriyosu ve iyi kalite tek embriyo transferi oldum... Herşey çok iyi gibiydi öyle söylemişlerdiama dün yani transferin 6.günü regl oldum
Bu ilk denememdi umutlanmıştım çok.
Ama ben cetrodite de opudan 4 gün sonra başladım embriyolar yeterli kalitede çıkmasaydı transfer olacaktım ya o yüzden sen daha erken olursun10 gün sonra falan olmuşsun heralde canım . Benim daha var inşallah erken olur . Ikinci adet bir ay sonra mi oluyor?
Peki folidoce kullansak olur mu yoksa bırakayım mı sence bir ay kala mı kullanayım
Evet ben hemen o gün basladimAma ben cetrodite de opudan 4 gün sonra başladım embriyolar yeterli kalitede çıkmasaydı transfer olacaktım ya o yüzden sen daha erken olursun
Canım senin transfer benden 1 hafta sonra olur ben eylülün 10-15 arası olur diye hesap ediyorum adet gecikmesi falan yaşamazsam10 gün sonra falan olmuşsun heralde canım . Benim daha var inşallah erken olur . Ikinci adet bir ay sonra mi oluyor?
Evet ben folbiol kullanıyorum dediğimde sevinç hanım hemen bırak folidoc e al folbiol vücut için çok fazla dedi
Bana da eski doktorum vermişti.belki fazla olduğu yeni anlaşılmıştır bilmiyorum.iyi de o zaman bize neden verdiler, sonuçta hatırlamıyorum ama ya emre bey, ya betül hanım ya da kahraman bey bana yazmıştı. iyi ki kendim araştırıp fazla kullanmamışım.
Benimde 20 eylül gibi olacak sanki tam da okula denk geliyorCanım senin transfer benden 1 hafta sonra olur ben eylülün 10-15 arası olur diye hesap ediyorum adet gecikmesi falan yaşamazsam
Öğretmen misin sen de rapor alıcaz mecbur yapacak birşey yokBenimde 20 eylül gibi olacak sanki tam da okula denk geliyor
Canım yaa sizdeki sorun çikolata kistiydi değil mi başka sorun varmiydi .bende de çikolata kisti var sol tarafta 2 cm . Sorun aynı yani tutsa bana büyük umut olacaktınCanım inan ben de anlamadım normal mi transferin 6. Günü adet görmek.
Hiç bir fikrim yok
Evet öğretmenim . Ohalden dolayı doktorlar rapor vermiyor ancak bir gün veriyor . Folik i sende bırak transfer öncesi başla .memorial yazar mi rAporÖğretmen misin sen de rapor alıcaz mecbur yapacak birşey yok
Memorial yazıcak tabi ben İstanbulda yaşamıyorum son kontroller için transfer günden önce gelecem ve transferden sonra en az 5 gün kalıcam yani bir 10 gün falan vermesi lazımEvet öğretmenim . Ohalden dolayı doktorlar rapor vermiyor ancak bir gün veriyor . Folik i sende bırak transfer öncesi başla .memorial yazar mi rApor
Çikolata kistleri hamilelik için çok önemli değil diye biliyorum miyomlar ve polipler daha tehlikeliymişCanım yaa sizdeki sorun çikolata kistiydi değil mi başka sorun varmiydi .bende de çikolata kisti var sol tarafta 2 cm . Sorun aynı yani tutsa bana büyük umut olacaktınhisteroskopiyi neden oldun ? Bende istedim Semra hanım şimdilik gerek yok dedi
Adetimin 22. Günü yapıldı transferimAdetin kaçıncı günü transfer ettiler size embriyoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?