Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Adetin 23. Günü oldum ben şişkinlik çok oldu bende adetten sonra geçti

Allah allah kısmet başka dondurulmuş var mı bir de yaş kaç sizin

Adetin kaçıncı günü transfer ettiler size embriyoyu

10 gün sonra falan olmuşsun heralde canım . Benim daha var inşallah erken olur . Ikinci adet bir ay sonra mi oluyor?
Ama ben cetrodite de opudan 4 gün sonra başladım embriyolar yeterli kalitede çıkmasaydı transfer olacaktım ya o yüzden sen daha erken olursun

10 gün sonra falan olmuşsun heralde canım . Benim daha var inşallah erken olur . Ikinci adet bir ay sonra mi oluyor?
Canım senin transfer benden 1 hafta sonra olur ben eylülün 10-15 arası olur diye hesap ediyorum adet gecikmesi falan yaşamazsam

Evet ben folbiol kullanıyorum dediğimde sevinç hanım hemen bırak folidoc e al folbiol vücut için çok fazla dedi

iyi de o zaman bize neden verdiler, sonuçta hatırlamıyorum ama ya emre bey, ya betül hanım ya da kahraman bey bana yazmıştı. iyi ki kendim araştırıp fazla kullanmamışım.

iyi de o zaman bize neden verdiler, sonuçta hatırlamıyorum ama ya emre bey, ya betül hanım ya da kahraman bey bana yazmıştı. iyi ki kendim araştırıp fazla kullanmamışım.
Bana da eski doktorum vermişti.belki fazla olduğu yeni anlaşılmıştır bilmiyorum.

Şu folik asit olayı benimde pek aklıma yatmıyor ben hiç ilaç kullanmazken baktırdım kanda normal sınırlar içinde hatta üst sınıra yakındı onun üstüne 3 aydır folidoc kullanıyorum kim bilir kaç olmuştur zararı varsa ben yandım

Canım inan ben de anlamadım normal mi transferin 6. Günü adet görmek.
Hiç bir fikrim yok
Canım yaa sizdeki sorun çikolata kistiydi değil mi başka sorun varmiydi .bende de çikolata kisti var sol tarafta 2 cm . Sorun aynı yani tutsa bana büyük umut olacaktın histeroskopiyi neden oldun ? Bende istedim Semra hanım şimdilik gerek yok dedi

Evet öğretmenim . Ohalden dolayı doktorlar rapor vermiyor ancak bir gün veriyor . Folik i sende bırak transfer öncesi başla .memorial yazar mi rApor
Memorial yazıcak tabi ben İstanbulda yaşamıyorum son kontroller için transfer günden önce gelecem ve transferden sonra en az 5 gün kalıcam yani bir 10 gün falan vermesi lazım

Evet kızlar bu folik asit olayı baya karıştı. Genel olarak hamilelik düşünenlerin 3 ay önceden kullanması tavsiye ediliyor. Neticede vitamin tableti. Tedavi süreçlerinde ihmal etmemek gerekiyor. Ben geçiş dönemlerinde biraz kafama göre takıldım. Biraz kullandım biraz bıraktım falan. Ya da bi batırın kanda ona göre karar verin. F fkz52 gibi zaten yeterli düzeyde ise zaten aranın zararı olmaz.

Çikolata kistleri hamilelik için çok önemli değil diye biliyorum miyomlar ve polipler daha tehlikeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…