Evet ilk deneme aslında ameliyat edin dedim gerek yok dedi rezervin azalır dedi. Hem 2 m küçük biz 5 cm üzerine yapıyoruz dedi.Bazıları ameliyat sonrası doğal yoldan kalmış belki öyle kalırdım ne bileyim.önceki hiç bir dr görmediği için de çok üzgünüm ve sinirliyiminşallah, inşallah.
hem ameliyat korkusu hem de doktoramı bitirmek istedim, tam hazır da hissetmedim sanki annelik için. tabii bir de ameliyat rezerve zarar verebilir korkusuyla dondurmak bize daha doğru geldi.
senin de ilk o zaman bu deneme?
Evet ilk deneme aslında ameliyat edin dedim gerek yok dedi rezervin azalır dedi. Hem 2 m küçük biz 5 cm üzerine yapıyoruz dedi.Bazıları ameliyat sonrası doğal yoldan kalmış belki öyle kalırdım ne bileyim.önceki hiç bir dr görmediği için de çok üzgünüm ve sinirliyim
Aminnnnevet canım 2 cm için ameliyat yapmazlar, bana da gerek yok demişlerdi ama maalesef benimki patladı ki bu nadir görülen bir durummuş. o da beni bulmuş. buna da şükür. Allah dermansız dert vermesin.
hiç kızma üzülme, böylesi nasipmiş. zamanı gelmemiş. geç olsun güç olmasın inşallah.
Ben memorial da yaptirdimMerhaba kızlar yarın şadi konuk hastanesinden randevum var genetik bölümünden trombofoli testi için inşallah sorun çıkmadan yaptırabilirim bişey soracaktım kan vermeden önce aç veya tok farkediyormu birde ne kadar kan alınıyor merak ettim yaptıran arkadaşlar cevaplayabilirmi acaba
Merhaba arkadaşım hikayemiz biraz benzer. Bende 16 yaşında ameliyat oldum kistler dönmüş ve patlama noktasına gelmişti çok büyüklermiş. Ondan sonra düzenli jinekolog kontrollerime gittim her 6 ayda bir. Tekrar nüksetti kist ilaçlar kullandım ama illet hiç geçmedi. Şimdi 26 yaşındayım en son 2 yıl önce gittim düğünümden bi kaç hafta önce sağ tarafta kistimin 4 cm olduğunu öğrendim. Kistlerin var oluşuna alışmıştım ama beni en çok kahreden hidrosalpinks oldu. Radyoloji doktoru sağ tüpümde hidrosalpinks olduğunu söyledi. Sonrasında ne doktora gittim ne üzerinde durdum resmen hayata küstüm. Çünkü taaa 16 yaşından beri bu illetle uğraşmaktan bıkmıştım. 2 yıldır evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Bende semra hanımdan randevu aldım 21 ağustosa. allah kerim diyip başlıcaz. Ne hormon tahlillerimi biliyorum ne de rahim filmi çekildim. 21 ağustos milat olacak hepsini tek tek yaptırıcaz bakalım ne dicekler. Bu arada en son gittiğimde yani 2 yıl önce :))) sol tüpüm ve sol yumurtalığımın temiz olduğunu herhangi bir problem bulunmadığını söylemişlerdi. Hidrosalpinks için o dönemde antibiyotikler falan kullandım ama hiç sanmıyorum geçeceğini . Umarım benim içinde hala umut vardır hayırlısı :)evt canım bende de var. aslında benimki evlenmeden 3-4 sene önce anlaşılmıştı. doğum kontrol hapı kullandım uzun süre, 1 tane 2.5 cm di. sonra patladı, ama tabii patladığını ve tüpleri yapıştırdığını evlendikten sonra rahim filmiyle öğrendik. daha önce hiç denemedim tüp ama benim embriyolarım 1.5 yıl önce donduruldu. transferden önce lap+his. olmam gerekiyor. ben kendimi daha şimdi hazır hissettiğim için bu ay olacağım operasyonları. ondan sonra sanırım ekim kasım gibi doğal siklusle Allah kısmet ederse transfer yapılacak. sol tüpüm tamamen tıkanmış, ileri derece hidrosalpinks var. sağ tüpüm açık. aslında semra hanım normal yolla hamile kalabileceğimi ama sıvıdan dolayı düşük ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti. hatta ilk hiç başlamayalım operasyon sonrası 6 ay dene normal olmazsa o zaman tedaviye başlarız demişti ama ben risk almak istemedim.
ayy çok uzun yazdım :)
hakkımızda hayırlısı canım, Allah hepimize gönlümüze göre verir, emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Teşekkür ederim canım bişey daha sorayımTrombofili genetik ayrica 3 tanede hormon testi icin 7tup kan aldilar aclik tokluk farketmez dediler
Canım ben tüm testleri devlette yaptırıp gittim memorial baya pahalı çünkü .memorialda sadece rubella amh ve trombofili istedi . Bence hiç fsh lh yapmadıysan yaptirTeşekkür ederim canım bişey daha sorayım
Benden prolaktin serbest t4 ve tsh testlerinide istediler bu testler için adetin 2. 3. Günü olması şartı yok dimi birde benden neden fsh lh ve e2testi istemediler daha sonramı bu testler
Bu tahlillerin hepsini memorial kendimi yapiyor baska yerde bizmi yaptoriyoruz? Cok maliyetlimi?Prolaktin adetin 2.veya3.gunu olmasi sart ozellikle sabah 9gibi vermek lazim hastaneye gitmisken hepsini birlikte vermistim fsh bendende istemediler nedenini bilmiyorum belki amh yeterli geliyordur e2 ve lh zaten tedaviye baslayinca kendileri rutin kan alip takip ediyorlar e2ve lh takibi onemli onlar paket fiyatina dahil ben ongorusmeye gitmeden hastaneyi arayip hangi tahlilleri istiyorlarsa ogrendim son adetimde hepsini yaptirip gittim semra hoca gorunce oo zaten siz herseyi yaptirmissiniz dedi sadece onemli gordugu eksik tahlilleri benden istedi genetik kan pihtilasmasi gibi hazirlikli gitmek islerimizide hizlandirmis oldu
Cnm senin msji yeni gordum bende tam diger alrkadasa sormustum nere yaptryorz diye.devlet hast.1 gunde yapilirmi istedikleri testlerin hepsi ve sonuc hemn cikarmi?Canım ben tüm testleri devlette yaptırıp gittim memorial baya pahalı çünkü .memorialda sadece rubella amh ve trombofili istedi . Bence hiç fsh lh yapmadıysan yaptir
Evet canım fsh lh e2 prolaktin işte tsh gibi bazı testler var adetin 3.günü git ertesi gün yada öğleden sonra çıkıyor . Hiv gibi bazı testler de istiyorlar hepsini devlette yap memorialde en az 100 istiyorlar basit bi test için bileCnm senin msji yeni gordum bende tam diger alrkadasa sormustum nere yaptryorz diye.devlet hast.1 gunde yapilirmi istedikleri testlerin hepsi ve sonuc hemn cikarmi?
Cok tskkr ederm cnm.tedaviye basladigim ay yaptrsam olurmu peki sehir disi olunca 2.gunu tedaviye baslayip 3.gunu bu tahlilleri yaptrsam kabul ederlermiki?Evet canım fsh lh e2 prolaktin işte tsh gibi bazı testler var adetin 3.günü git ertesi gün yada öğleden sonra çıkıyor . Hiv gibi bazı testler de istiyorlar hepsini devlette yap memorialde en az 100 istiyorlar basit bi test için bile
Prolaktin adetin 2.veya3.gunu olmasi sart ozellikle sabah 9gibi vermek lazim hastaneye gitmisken hepsini birlikte vermistim fsh bendende istemediler nedenini bilmiyorum belki amh yeterli geliyordur e2 ve lh zaten tedaviye baslayinca kendileri rutin kan alip takip ediyorlar e2ve lh takibi onemli onlar paket fiyatina dahil ben ongorusmeye gitmeden hastaneyi arayip hangi tahlilleri istiyorlarsa ogrendim son adetimde hepsini yaptirip gittim semra hoca gorunce oo zaten siz herseyi yaptirmissiniz dedi sadece onemli gordugu eksik tahlilleri benden istedi genetik kan pihtilasmasi gibi hazirlikli gitmek islerimizide hizlandirmis oldu
cnm adetlı olmana gerek yok bu testler ıcın.... tüp bebek tedavisine başladığın zaman e2 lh testlerı yapıyorlar amh da bakıyorlar zatenTeşekkür ederim canım bişey daha sorayım
Benden prolaktin serbest t4 ve tsh testlerinide istediler bu testler için adetin 2. 3. Günü olması şartı yok dimi birde benden neden fsh lh ve e2testi istemediler daha sonramı bu testler
prlaktın için adetlı olmana gerek yok cnm ilişkıye girmeyıceksın iki gun ve meme uçlarını uyarmıyacaksın... sabah 9-10 gibi birde uykusuz yaptırmıyacaksın o kadar prolaktınıBen prolaktini herhangi bir günde yaptırdım. Gönül hanım sadece 2 gün ilişkiye girmeme şartı istemişti. Böyle farklı farklı uygulamalar olunca için rahat etmiyor
canım ben academic hosp yaptrdım 10 gün içinde sonuçlar mailimdeydi fiyat olarak araştır istersen pendik bölge hastanesi de yapıor.. academic hosp anlaşmamız vardı bizim 750 tl ye mal oldu çok şükür sonuçlar temiz çıktı son transferi şansım var.. o da tutmazzsa tekrar en baştan başlayıp embriyolar genetiğe gidecek bakalım o da 295 dolarmış onu memorialde yaptrmak zorundayız sanırım değil miSağol canım, ben bir daha yaptırırsam haftasonu gidip memorial da kan vericem heralde, o kadar bekledim ya sinir oldum artık. İşler de çok yogun zaten izin de çok aldım bu ara
Eve t onu orada yaptırıyoruz.canım ben academic hosp yaptrdım 10 gün içinde sonuçlar mailimdeydi fiyat olarak araştır istersen pendik bölge hastanesi de yapıor.. academic hosp anlaşmamız vardı bizim 750 tl ye mal oldu çok şükür sonuçlar temiz çıktı son transferi şansım var.. o da tutmazzsa tekrar en baştan başlayıp embriyolar genetiğe gidecek bakalım o da 295 dolarmış onu memorialde yaptrmak zorundayız sanırım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?