cnm çok geçmiş olsun neden ohss oldun yaaa hem düşük doz kullandım hemde amh çok yüksek değildi ... ama geçer merak etme bol bol su iç , dinlen ayaklarını uzat gönül hanım yada sevıınç hanıma bilgi ver muhakkak. memeorilı bir ara istersen ... cnm iğneyle alakalı değil bende ovirette vurulmadım olacagı varmış ... dondurulmuş transferi bu yüzden yapıyorlar işte eğer taze transfer olsaydı çok zorlanırdın...Aramadilar henüz . Çok kötüyüm sancılarım var eşimle hastaneden geliyoruz doktor ohss olmuşsun yumurtaliklar çok şişmiş çatlatma iğnesi ne yaptın dedi ovitrel yapmamaliydin dedi birkaç test verdim bir kaç gün hastanede yatabilirsin dedi .Allahim çok üzgünüm ya
inş iyi çıkar cnm eşinde sperm analızı yaptırsın sperm analızınde 3-5 gün arası cinsel perhiz tavisye ediyorlarÇOK Teşekkür ederim tatlım bende yarın baktırıcam bakalım ne çıkıcak hayatımda ilk kez yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel çıkar
Canım çok geçmiş olsun işte bu yüzden Lucrin vurulmalıydın demiştim niye öyle yaptılar ki doktorun kimdiAramadilar henüz . Çok kötüyüm sancılarım var eşimle hastaneden geliyoruz doktor ohss olmuşsun yumurtaliklar çok şişmiş çatlatma iğnesi ne yaptın dedi ovitrel yapmamaliydin dedi birkaç test verdim bir kaç gün hastanede yatabilirsin dedi .Allahim çok üzgünüm ya
Ben ovitrel oldum ama sağol canım hastanede kalabilirsin dedi test sonuçları çıkınca hemşireyi arayacağım . Amh gerçeği yansitmiyor mu anlamadım kicnm çok geçmiş olsun neden ohss oldun yaaa hem düşük doz kullandım hemde amh çok yüksek değildi ... ama geçer merak etme bol bol su iç , dinlen ayaklarını uzat gönül hanım yada sevıınç hanıma bilgi ver muhakkak. memeorilı bir ara istersen ... cnm iğneyle alakalı değil bende ovirette vurulmadım olacagı varmış ... dondurulmuş transferi bu yüzden yapıyorlar işte eğer taze transfer olsaydı çok zorlanırdın...
Benim de amh 3,3 bende gonal f 175 kullandım ve ohss oldum ama bana lucrin kullanmışcnm çok geçmiş olsun neden ohss oldun yaaa hem düşük doz kullandım hemde amh çok yüksek değildi ... ama geçer merak etme bol bol su iç , dinlen ayaklarını uzat gönül hanım yada sevıınç hanıma bilgi ver muhakkak. memeorilı bir ara istersen ... cnm iğneyle alakalı değil bende ovirette vurulmadım olacagı varmış ... dondurulmuş transferi bu yüzden yapıyorlar işte eğer taze transfer olsaydı çok zorlanırdın...
canım siz arayın embriyolojiyi biz sabah 10 da arayıp öğrenmiştik sabırsız çift olarakAramadilar henüz . Çok kötüyüm sancılarım var eşimle hastaneden geliyoruz doktor ohss olmuşsun yumurtaliklar çok şişmiş çatlatma iğnesi ne yaptın dedi ovitrel yapmamaliydin dedi birkaç test verdim bir kaç gün hastanede yatabilirsin dedi .Allahim çok üzgünüm ya
cnm lucrimn olsaydı daha farklı olurdu sanırım sende yanıldılar e2 ve amh yanılttı. ama dondurulmuş transfer olacagın bellıydı lucrin vurulmalıydınBen ovitrel oldum ama sağol canım hastanede kalabilirsin dedi test sonuçları çıkınca hemşireyi arayacağım . Amh gerçeği yansitmiyor mu anlamadım ki
Benimde amh 3,3 bende ohss oldum çok da onunla alakalı değil aslında ama Lucrin vuruldum ya ben ondan çok kötü olmadım. Karnım 6 aylık hamile gibi şişti ve sürekli tuvalete gidiyodum Çok şükür geçti inşallah senin ki de geçecek hemenBen ovitrel oldum ama sağol canım hastanede kalabilirsin dedi test sonuçları çıkınca hemşireyi arayacağım . Amh gerçeği yansitmiyor mu anlamadım ki
Canım gönül hanım dr um . O lucrin yazdı bana hatta eğitimini bile aldım .sonra onlar ara toplantı oluyor ya bi hemşire aradı e2 yüksek olmadığı için lucrin değil ovitrel alacaksın dedi tekrar aradım doktora sordurdum ovitrel dediler ağrıyı tarif bile edememCanım çok geçmiş olsun işte bu yüzden Lucrin vurulmalıydın demiştim niye öyle yaptılar ki doktorun kimdi
amah 5,67 150 gonla-f kullandım ohss olmadım şükür e2 de 4888 di ... ama emre bey yumurtalarınızın hepsi yeterlı büyüklükteydi hepsi alındı ohss riskınız yok dedi... bende buna güvenerek 2 gün sonra tatıle çıktımBenim de amh 3,3 bende gonal f 175 kullandım ve ohss oldum ama bana lucrin kullanmış
canım siz arayın embriyolojiyi biz sabah 10 da arayıp öğrenmiştik sabırsız çift olarak
cnm sende yanılmışlar hastaneye arayıp bilgi vermelısın hem embriyoların durumu hakkınd ada bilgi alırsınCanım gönül hanım dr um . O lucrin yazdı bana hatta eğitimini bile aldım .sonra onlar ara toplantı oluyor ya bi hemşire aradı e2 yüksek olmadığı için lucrin değil ovitrel alacaksın dedi tekrar aradım doktora sordurdum ovitrel dediler ağrıyı tarif bile edemem
Benim de öyle eşim 4 aylık hamile gibisin diyor sürekli idrara çıkıyorum. 3 kilo almışım . Ileri derece olmaktan korkuyorum.eşim de çok sinirlendi niye işlerini düzgün yapmadılar diyeBenimde amh 3,3 bende ohss oldum çok da onunla alakalı değil aslında ama Lucrin vuruldum ya ben ondan çok kötü olmadım. Karnım 6 aylık hamile gibi şişti ve sürekli tuvalete gidiyodum Çok şükür geçti inşallah senin ki de geçecek hemen
Canım, çok geçmiş olsun.Aramadilar henüz . Çok kötüyüm sancılarım var eşimle hastaneden geliyoruz doktor ohss olmuşsun yumurtaliklar çok şişmiş çatlatma iğnesi ne yaptın dedi ovitrel yapmamaliydin dedi birkaç test verdim bir kaç gün hastanede yatabilirsin dedi .Allahim çok üzgünüm ya
cnm aslında gönül hanım başta doğru olanı söylemiş büyük ıhtımalle semra hanım değişiklik yaptıBenim de öyle eşim 4 aylık hamile gibisin diyor sürekli idrara çıkıyorum. 3 kilo almışım . Ileri derece olmaktan korkuyorum.eşim de çok sinirlendi niye işlerini düzgün yapmadılar diyegüvenim kırıldı biraz
Kendi kafama göre kullanamazdım kicnm lucrimn olsaydı daha farklı olurdu sanırım sende yanıldılar e2 ve amh yanılttı. ama dondurulmuş transfer olacagın bellıydı lucrin vurulmalıydın
tabi cnm haklısın ama dediğim gibi lucrin vurulsaydın da ohss olabılırdınKendi kafama göre kullanamazdım ki
Evet canım bu kadarda bile ohss oldum bazılarının 30 yumurta olmuş ohss olmamış anlamadım kixra221 ama tüp bebekte genç kadınlarda ohss olma riskı daima vardır bilgin olsun lucrin vurulan arkadaşlarda ohss oldu. Bir nevi şans işi hatta sen ilacın dozu az gibi diyordun fazla verseler Allah korusun daha kötü olurdu
Belki de ama daha hafif geçebilirdi çünkü hcg tetikliyor muş ovitrelde hcg var lucrin de yoktabi cnm haklısın ama dediğim gibi lucrin vurulsaydın da ohss olabılırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?