Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım bu kadarda bile ohss oldum bazılarının 30 yumurta olmuş ohss olmamış anlamadım ki
tabi cnm pko olan arkadaşda 34 yumurta toplandı ama ohss olmadı ... senın durumun ender görünen bir durum olmuş bence çünkü toplanan yumurta fazla değil ve doz düşük

Benim amh 12.45 125 gonal f vuruldum hep 5 kutu cetrodite ile luvrin vurulmadan önce e2 5700 dü. 28 yumurta toplandi kalan yumurtalar da vardi. Opudan sonra kan sulandirici iğne ve cetrodite vuruldum hafif gaz sıkışması ile atlattım 5 gün sonrasinda adet oldum ohss yaşamadım

evet cnm senın durumun baştan bellı olduğu için gereklı önlemlerı almışlar xra221 arkadaşımızın biraz süpriz olmuş... kaçı olgun çıktı ve kaçı döllendi 5. güne kaçı gitti cnm dondurulmuş transfermı olacaksın

Canım seninle aynı doz ilaç kullandık senin amh benden çok daha yüksek benden 16 senden 15 toplandı ben kendimden çok daha az bekliyordum amh ye göre ama demekki bi farklılık var ya amh gerçeği göstermiyor yada ultrasona göre hareket edilmeli sevinç hanım yumurta sayın çok demişti.

Luvrin ve kan sulandirici kullanmadım sadece cetrotide opu dan sonra 5 tane kullandım

cnm biliyorsun benım sol tarafımda yumurta gelışmıyor sadece sağ tarafta 12 yumurta gelıstı. sol tarafım aktif değil sebebı o bence sol tarafda katif olsaydı daha fazla yumurta toplanabılırdı birde şöyle bir sey var e2 ye göre en az 20 yumurta toplanması gerekıyordu ama 15 toplandı tek şanslı olduğum taraf hepsinin olgun olup döllenmesi

Kızlar bu çatlatma iğnesi konusuna tam nasıl karar verildiğini bilmiyorum ama benim ilk tedavimde dondurulacağı kesin olduğu ohss riskim görüldüğü halde önce ovitrelle yazildi reçeteye. Şimdi alma belki farklı şey de kullanılabilir dediler. Son kontrolde kesin dediler ilacı ve eğitimini aldım. O gün mesajda lucrin bilgisi geldi. Kan değerlerine göre lucrin olarak değiştirilmiş. Şimdi yeni tedavimde de reçeteme ovitrelle yazıldı yine dondurulacak olduğu halde. Yani lucrin veya ovitrelle kullanılmasının kesin olarak dondurulup dondurulmaması ile ilgisi yok gibi geliyor bana. Sadece E2 değil LH a da bakılıyor onun da etkisi var sanırım.

Canım ben 4 kilo almıştım adet olunca gitti sadece 1 kilo kaldı hepsi ödemmiş

Evet canım haklısın onu unutmuşum

çok gecmis olsun boyle olmana uzuldum banada ilk recede lucrin yazdirdi semra hanim ve lucrin vuruldum son kontrolde ilac dozum150 den 137,5a dusuruldu sanirim e2 degeri 5000e cikinca ohss riski oluyormus acaba senin en son e2degerin kacti ayrica bu risk nekadar suruyor yani adet olunca ohss olma ihtimali ortadan kalkarmi benide uyardilar vucudunu iyi takip et dediler tatile gidicem korkudan biryere kipirdayamiyorum heran problem cikacak diye hayirlisiyla adet olabilsemrahatliyicam

Kaç gün geçti opu dan sonra, benim de bugün 9.gün ama hala adet olmadım, bi olsam ben de rahatlıcam:)

Hastaneyi arayip durumunu soyledinmi mesela hastaneden ciktiktan sonra benim kollarim uyustu ve uzun surdu normal bir durummu diye merak edip hastaneyi aradim sordum doktora sorup sizi arayacagiz dediler sonra beni arayip doktorun cep numarasini verdiler benle direk gorusmek istemis bazi sorular sordu falan kisacasi opu yapan doktor neler yapman gerkektigi konusunda sana yardimci oluyor

2600 du

Evet az önce aradım test sonuçlarım çıktı buradaki doktor çok hareket etme yürüme en az 2 litre su iç dinlen seninki hafif düzeyde dedi.hemsireyi aradım dosyanizi inceleyip döneceğiz dedi

26 yumurta olgun çıktı 24 ü döllendi 7 tanesi 5. günü gördü pgt'den sonra 4 embriyo sağlam çıktı ve donduruldu

Luvrin ve kan sulandirici kullanmadım sadece cetrotide opu dan sonra 5 tane kullandım
lucrini çatlatmak için kullandım opudan önce cetrodite ı kalan toplanmayan olgunlaşmamış yumurtalar büyümesin diye vurdum bir de pıhtı atma riskine karşı adet olana kadar kan sulandırıcı iğne

Kızlar bugün embriyo 3. Gün hala aramadılar. Ben arıyorum arıcaz sizi diyorlar. Taze mi transfer dondurulmuş mu bunun hakkında bile bilgi verlmedi. Ayrıca ilaçları 4 gün kullan demişlerdi bugün de kullanıcam yarın bir şey içmeyecek miyim hiç arayan soran yok. Ben mi hemşireyi aramalıyım transferm ne zaman diye?

Sen embriyolojiyi aramalısın biz hep öyle yaptık sabah 10:00-11:00 arası aradık hep. Bugünkü duruma göre belki de karar verilecek transfer olucak mı diye

Estrofem ve jeli kullanmaya devam ediceksin rulid ve prednol bırakacaksın. Bende öyleydi reçetende yazıyor olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…