Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar hemşireyi aradım dosyaniz i inceleyip döneceğiz dedi . Ne zaman dönerler bi saat geçti tekrar mi arasam

Dondurulmuş denmediyse ve bununla ilgili hiçbir konuşma geçmediyse doktorla aranızda, pgt planlıyoruz demediler se taze transfer olur muhtemelen diye düşünüyorum ben. Benim ilki öyle olmuştu çünkü. 3.günse bugün genelde sabah kontrol ediyorlar embriyoları, direk laboratuvarı arıyorsun Di mi?

Canım aradım 5. Gün belirleyici olur şimdi belli olmaz vs vs dedi. Taze mi olacak dedim. Heralde öyle olur dedi. Dedim 5. Gün gel derseniz aynı gün içinde gelmem zor olabilir başka bir şehirdeyim falan dedim. Ne bileyim konuşmaları beni tatmin etmedi. Cımbızla çektim resmen. Ben mi çok gerginim acaba. İğne sürecinde çok ilgiliydiler bu süreçte siz olmasanız bir şey öğrenemiyorum

Nasıl şu an durum peki sayı olarak?

Canım bana dondurulmuş olacağı en baştan söylendi . Taze olacagida söylenmeli bence sen Zehra hanımı ara şikayet et . Zehra hanım kendi demişti beğenmediğiniz bi durumda beni arayın diye bi de o burayada bakıyor sanırım benim nickimi sordu soylemedim

arkadaşlar ohss ne demek ne gibi zararları var
Yumurtaların topladıktan sonra geride bir sürü büyümeye çalışan küçük yumurta kalıyor onlarda büyümeye çalışıyor karnında sancı oluyor ve şu topluyor bu birinci evresi ikinci evresinde ishal kusma bulantı da var üçüncü evre çok kötü akciğer ve karın su topluyor ve çok tehlikeli ufak hortumlarla bosaltiyorlar.ben ilk evresindeymisim

arkadaşlar ohss ne demek ne gibi zararları var
cnm ohss yumurtaların fazla uyarılması anlamına gelıyor bazı kişilerde kullanılan hormon ilacı çok fazla sayıda yumurtanın büyümesine neden oluyor buda kişide şişkinlik, kilo alma, kasıkta ağrı gibi sorunlara yol açıyor hcg hormonu yane hamılelık hormonu ohss'ın şiddetini artırır o yüzden yumurta rezervesi fazla, pko olan yada genç yada zayıf olan hastalarda ohss riski olduğu için dondurulmuş transfer uyguluyorlar.

Kızlar bugün gittiğim hastanede trombofili testimi onaylamadı dr benden istenen trombofili 1 paneli biyokimya yazan dahiliye bölümü bakıyormuş ve 6 çeşit test içeriyor 2tanesini devlet hastaneleri yapmıyormuş
genetik olanı istememiş biz daha önce yaptırmıştık karyotip testini
Bu trombofoli 1 paneli testini ücretsiz netede halledebilirim yada özel de ne kadardır bu test

Ben haseki de yaptırmıştım. Ama onlarda dış labaratuvara yolluyor. 8 günde de çıkmıştı.

ayyyy çok geçmiş olsun bilmiyordum bu kadar tehlikeli bir şey olduğunu. erkenden farketmişsin çok şükür

anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Ben haseki de yaptırmıştım. Ama onlarda dış labaratuvara yolluyor. 8 günde de çıkmıştı.
Canım cevabın için teşekkürler benden istenen trombofili 1paneli biyokimya yazıyor
Trombofili 2 panelini istememişler genetik olanı yani sen hangisini yaptırdın ve trombofili 1paneli testiyse eğer yaptırdığın hangi bölümden randevu aldın ve dr ne dedin isterken canım biliyorum çok soru sordum hakkını helal et ama devlette yaptırabiliyorsam neden yaptırmayayım zaten her adımımız parayla bu durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…