- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
Yumurtaların topladıktan sonra geride bir sürü büyümeye çalışan küçük yumurta kalıyor onlarda büyümeye çalışıyor karnında sancı oluyor ve şu topluyor bu birinci evresi ikinci evresinde ishal kusma bulantı da var üçüncü evre çok kötü akciğer ve karın su topluyor ve çok tehlikeli ufak hortumlarla bosaltiyorlar.ben ilk evresindeymisim
Canım 6 dedi ama kaliteleri hakkında çok bilgi vermedi. 5. Gün belli olır falan dediNasıl şu an durum peki sayı olarak?
CANIM sana riskin var dediler mi ? Benim karnım çok şişkin 3 aylık hamile gibi sürekli idrara bende gidiyorum. Ama birden bugün alt karnıma sancı girdi çok kötüydü uzun sürdü ağrı kesici aldım mecbur .dra gidince ultrasonda anlaşılıyorCanım benim de azıcık idrar birikse bile kasıklarım delice ağrıyor sürekli tuvaletteyim umarım ohss değildir. Nasıl anlayacağım ki? Ben opunun etkileridir diye düşünüyordum
Canım trombofili 1 de yaptırdım 2 de. 1 dekilerCanım cevabın için teşekkürler benden istenen trombofili 1paneli biyokimya yazıyor
Trombofili 2 panelini istememişler genetik olanı yani sen hangisini yaptırdın ve trombofili 1paneli testiyse eğer yaptırdığın hangi bölümden randevu aldın ve dr ne dedin isterken canım biliyorum çok soru sordum hakkını helal et ama devlette yaptırabiliyorsam neden yaptırmayayım zaten her adımımız parayla bu durumlarda
2 için ne kadar ödemiştiniz memorial a hatırlıyor musunuz?Canım trombofili 1 de yaptırdım 2 de. 1 dekiler
-homosistein
-antikardiolipin IgG
-antikardiolipin IgM
-lupus antikoagülan
-protein c aktivitesi
-protein s aktivitesi
-antitrombin III aktivitesi
Haseki kadın doğumdan randevu aldım. Rica ettim o da girdi tahlilleri sağolsun.
Trombofili 2 yi de memorialde yaptırdım.
400 ya da 420 olması lazim.2 için ne kadar ödemiştiniz memorial a hatırlıyor musunuz?
Canım trombofili 2de neler var ben yaptım daha cikmadi400 ya da 420 olması lazim.
CANIM sana riskin var dediler mi ? Benim karnım çok şişkin 3 aylık hamile gibi sürekli idrara bende gidiyorum. Ama birden bugün alt karnıma sancı girdi çok kötüydü uzun sürdü ağrı kesici aldım mecbur .dra gidince ultrasonda anlaşılıyor
Factor II mutasyonuCanım trombofili 2de neler var ben yaptım daha cikmadi
Evet benimkinde aynısı o zaman Haseki den randevu alayım çok teşekkür ederim rabbim bu yardımlarının karşılığı gönlğndekileri hayırlısını versin inşallahCanım trombofili 1 de yaptırdım 2 de. 1 dekiler
-homosistein
-antikardiolipin IgG
-antikardiolipin IgM
-lupus antikoagülan
-protein c aktivitesi
-protein s aktivitesi
-antitrombin III aktivitesi
Haseki kadın doğumdan randevu aldım. Rica ettim o da girdi tahlilleri sağolsun.
Trombofili 2 yi de memorialde yaptırdım.
Faktör 2 faktör 5 var diğer ikisi yok tromboli1 hepsi çıkmış o zaman 15 temmuzda yaptirdimFactor II mutasyonu
Factor V mutasyonu
Mthfr 677
Mthfr 1298
Kaç gün oldu yaptıralı ki
Yumurta toplanirken anlaşılıyor canım korkmaGeçmiş olsun canım. Yok bana öyle bir şey denmedi. Ama dediğim sıkıntı var. Çok az tuvaletim olsa bile kasıklarım çok ağrıyor ve sık sık tuvalete gidiyorum. Umarım değildir risk olsa söylerlerdi heralde
Selam az önce kasığımda çok şiddetli batma ve ağrı oldu doktorumada ulaşamadım kanama lekelenme yok neye yorcağımı da şaşırdım kısa sürdü ama çok canımı yaktı
Tşk ederim canım cümlemizin inşallah.Evet benimkinde aynısı o zaman Haseki den randevu alayım çok teşekkür ederim rabbim bu yardımlarının karşılığı gönlğndekileri hayırlısını versin inşallah
Benimkilerin hepsi 8 günde çıktı.Faktör 2 faktör 5 var diğer ikisi yok tromboli1 hepsi çıkmış o zaman 15 temmuzda yaptirdim
Benim hala çıkmayanlar var labratuarda gözüküyor demişti en son sordugumdaBenimkilerin hepsi 8 günde çıktı.
Allah allah niye o kadar sürmüşki. Çıkar o zaman yakında.Benim hala çıkmayanlar var labratuarda gözüküyor demişti en son sordugumda
cetrodide vermedilr mi tatlımYumurtaların topladıktan sonra geride bir sürü büyümeye çalışan küçük yumurta kalıyor onlarda büyümeye çalışıyor karnında sancı oluyor ve şu topluyor bu birinci evresi ikinci evresinde ishal kusma bulantı da var üçüncü evre çok kötü akciğer ve karın su topluyor ve çok tehlikeli ufak hortumlarla bosaltiyorlar.ben ilk evresindeymisim
Verdiler canım 5 tane kullandım dün bitticetrodide vermedilr mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?