Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim de azıcık idrar birikse bile kasıklarım delice ağrıyor sürekli tuvaletteyim umarım ohss değildir. Nasıl anlayacağım ki? Ben opunun etkileridir diye düşünüyordum

Canım benim de azıcık idrar birikse bile kasıklarım delice ağrıyor sürekli tuvaletteyim umarım ohss değildir. Nasıl anlayacağım ki? Ben opunun etkileridir diye düşünüyordum
CANIM sana riskin var dediler mi ? Benim karnım çok şişkin 3 aylık hamile gibi sürekli idrara bende gidiyorum. Ama birden bugün alt karnıma sancı girdi çok kötüydü uzun sürdü ağrı kesici aldım mecbur .dra gidince ultrasonda anlaşılıyor

Canım trombofili 1 de yaptırdım 2 de. 1 dekiler
-homosistein
-antikardiolipin IgG
-antikardiolipin IgM
-lupus antikoagülan
-protein c aktivitesi
-protein s aktivitesi
-antitrombin III aktivitesi
Haseki kadın doğumdan randevu aldım. Rica ettim o da girdi tahlilleri sağolsun.
Trombofili 2 yi de memorialde yaptırdım.

2 için ne kadar ödemiştiniz memorial a hatırlıyor musunuz?

Geçmiş olsun canım. Yok bana öyle bir şey denmedi. Ama dediğim sıkıntı var. Çok az tuvaletim olsa bile kasıklarım çok ağrıyor ve sık sık tuvalete gidiyorum. Umarım değildir risk olsa söylerlerdi heralde

Evet benimkinde aynısı o zaman Haseki den randevu alayım çok teşekkür ederim rabbim bu yardımlarının karşılığı gönlğndekileri hayırlısını versin inşallah

cetrodide vermedilr mi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…