Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar birsey soracağım bana memorialden en son trombofili I i yaptırdılar II sini hiç istemediler neden acaba bilgisi olan var mı
İlk dosya doldururken soruyorlar ya ailede kalp hastası falan var mı diye. Trombofili 2 genetik kısmı olduğu için gerek görmemiş olabilirler belki. Sen Memorial'da mı yaptırmıştın?

Merhaba She- transferin olmuştu senin de.Sanırım güzel haberler var. Sonucu bizimle de paylaşır mısın? Naturel siklusta kaçıncı gün oldu transferin?

Merhaba She- transferin olmuştu senin de.Sanırım güzel haberler var. Sonucu bizimle de paylaşır mısın? Naturel siklusta kaçıncı gün oldu transferin?
Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.

Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Hayırlı olsun. Sıkıntısız bi hamilelik ve sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah. Darısı buradaki her birimizin başına.

Kızlar birsey soracağım bana memorialden en son trombofili I i yaptırdılar II sini hiç istemediler neden acaba bilgisi olan var mı
Benden de istemediler bizim daha önceden yaptırdığımız karyotip analizi testimiz var.
Aynı testlermiş ondan istemediler herhalde biz 2. Tüpbebek de tutmayınca drumuz istemişti daha önceden şimdi ise 4 Negatif var neyse
Dizinde geçmişiniz nasıl kaç kere tedavin oldu düşük v.s. Bununla alakalı herhalde trombofili 2 testi

Hayırlı olsun rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin darısı inşallah bizlerin başına böyle güzel haberler duymak çok mutlu ediyor,bizi daha çok umutlandırıyor.

Canım kaçıncı gün belli oldu belirtiler varmaydı
Benimde naturel bugün transferimin 7. Günü pazartesi kan vericem

Hayırlı olsun canım.. transfer sonrası nelere dikkat ettin ne kadar süre dinlendin felan bilgi verir misin
İlk 2 gün evdeydim. Ama yatmadim öyle sürekli. 3. Gün Kars'tan arkadaşım geldi. Onunla akşam ortaköye falan gittik. Sonraki günlerde ev işlerimi yaptım. Bu şekilde geçti. Aman bişey olmasın diye yatayım demedim hiç. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ağır kaldırmayarak falan.

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler hepimize çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…