Canım sen bu teste ne kadar odedin? Belki seninde gerisi çıkmamıştirKızlar birsey soracağım bana memorialden en son trombofili I i yaptırdılar II sini hiç istemediler neden acaba bilgisi olan var mı
tatlım gececek ama biraz sıkıntılı bir durum benim şişliğim yeni yeni geçtiVerdiler canım 5 tane kullandım dün bitti
İlk dosya doldururken soruyorlar ya ailede kalp hastası falan var mı diye. Trombofili 2 genetik kısmı olduğu için gerek görmemiş olabilirler belki. Sen Memorial'da mı yaptırmıştın?Kızlar birsey soracağım bana memorialden en son trombofili I i yaptırdılar II sini hiç istemediler neden acaba bilgisi olan var mı
Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.MerhabaShe- transferin olmuştu senin de.Sanırım güzel haberler var. Sonucu bizimle de paylaşır mısın? Naturel siklusta kaçıncı gün oldu transferin?
Hayırlı olsun. Sıkıntısız bi hamilelik ve sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah. Darısı buradaki her birimizin başına.Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Çok tşk ederim. Aminn inşallahhHayırlı olsun. Sıkıntısız bi hamilelik ve sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah. Darısı buradaki her birimizin başına.
Benden de istemediler bizim daha önceden yaptırdığımız karyotip analizi testimiz var.Kızlar birsey soracağım bana memorialden en son trombofili I i yaptırdılar II sini hiç istemediler neden acaba bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin darısı inşallah bizlerin başına böyle güzel haberler duymak çok mutlu ediyor,bizi daha çok umutlandırıyor.Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Tşk ederim canım. Sizlerede nasip olur inşallah.Hayırlı olsun rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin darısı inşallah bizlerin başına böyle güzel haberler duymak çok mutlu ediyor,bizi daha çok umutlandırıyor.
Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Ben sabredemeyip 7. Günümde kan tahlili yaptırıp öğrenmiştim:))Canım kaçıncı gün belli oldu belirtiler varmaydı
Benimde naturel bugün transferimin 7. Günü pazartesi kan vericem
Yok hiç bir belirti yaşamadım. Sadece akıntı vardı. O da hala devam.Canım kaçıncı gün belli oldu belirtiler varmaydı
Benimde naturel bugün transferimin 7. Günü pazartesi kan vericem
Yok hiç bir belirti yaşamadım. Sadece akıntı vardı. O da hala devam.
Hayırlı olsun canım.. transfer sonrası nelere dikkat ettin ne kadar süre dinlendin felan bilgi verir misinYok hiç bir belirti yaşamadım. Sadece akıntı vardı. O da hala devam.
Kafaya çok takma belirtiyi. Bence psikolojik onlar diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin.Benim kaşık ve bel ağrılarım var geçmedi hala adet olucam diye çok tedirginim
İlk 2 gün evdeydim. Ama yatmadim öyle sürekli. 3. Gün Kars'tan arkadaşım geldi. Onunla akşam ortaköye falan gittik. Sonraki günlerde ev işlerimi yaptım. Bu şekilde geçti. Aman bişey olmasın diye yatayım demedim hiç. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ağır kaldırmayarak falan.Hayırlı olsun canım.. transfer sonrası nelere dikkat ettin ne kadar süre dinlendin felan bilgi verir misin
Kafaya çok takma belirtiyi. Bence psikolojik onlar diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin.
İlk 2 gün evdeydim. Ama yatmadim öyle sürekli. 3. Gün Kars'tan arkadaşım geldi. Onunla akşam ortaköye falan gittik. Sonraki günlerde ev işlerimi yaptım. Bu şekilde geçti. Aman bişey olmasın diye yatayım demedim hiç. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ağır kaldırmayarak falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?