Tşk ederim canım. Sizlerede nasip olsun inşallahh.Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler hepimize çok iyi geliyor
Çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Tşk ederim. Darısı başımıza inşallah. 16. Gün olduÇok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsenin transfer kaçıncı gün olmuştu artık herkese soruyorum bu soruyu
CANIM çok sevindim güzel bir haber geldi sonunda :) sizin sorununuz neydi acabaTşk ederim. Darısı başımıza inşallah. 16. Gün oldu
Canımm sen taZe transfer mi oldun dondurulmuş muTşk ederim. Darısı başımıza inşallah. 16. Gün oldu
Morfolojimiz kötüydü. Benim bi problemim yoktu canm.CANIM çok sevindim güzel bir haber geldi sonunda :) sizin sorununuz neydi acaba
Canım bişey daha sorabilirimyim hasekideki test yaptırdığın dr un adını hatırlıyormusun direkt ondan randevu alsam madem sorunsuz verdi test kağıdını bende ona gideyim dedim çünkü bugünkü dr sorun çıkardı vermedi imzayıTşk ederim canım cümlemizin inşallah.
Ben taze transfer olacaktım. Tam transfer günü zona geçirdiğim anlaşıldı. Ve iptal oldu. Stres de yapmamıştım halbuki. Bir ay sonra donmuşla olmak zorunda kaldım. Kısmet oldu şükür.Canımm sen taZe transfer mi oldun dondurulmuş mu
Yalnız ben haseki merkezde değil. Fatih semt poliklinikteki doktora gitmiştim. Ordada zannedersem tek kadın doğumcu vardı.Canım bişey daha sorabilirimyim hasekideki test yaptırdığın dr un adını hatırlıyormusun direkt ondan randevu alsam madem sorunsuz verdi test kağıdını bende ona gideyim dedim çünkü bugünkü dr sorun çıkardı vermedi imzayı
Böylesi daha hayırlıymış o ne güzel. Embriyo kalitesi söylemişler miydi 5AA falan senle bizim hikayelerimiz aynı eşlerimizde morfoloji bozukluk vardıBen taze transfer olacaktım. Tam transfer günü zona geçirdiğim anlaşıldı. Ve iptal oldu. Stres de yapmamıştım halbuki. Bir ay sonra donmuşla olmak zorunda kaldım. Kısmet oldu şükür.
5ab ydi. Evet morfolojik sıkıntı vardı.Böylesi daha hayırlıymış o ne güzel. Embriyo kalitesi söylemişler miydi 5AA falan senle bizim hikayelerimiz aynı eşlerimizde morfoloji bozukluk vardı
Anladım canım bende orayamı gitsem yoksa hadekiyeöi bilemedim çünkü her dr farklı yaklaşımda bulunuyorYalnız ben haseki merkezde değil. Fatih semt poliklinikteki doktora gitmiştim. Ordada zannedersem tek kadın doğumcu vardı.
Bizimde morfoloji %0 inşallah bizde güzel sonuçlar alırız5ab ydi. Evet morfolojik sıkıntı vardı.
Tüp bebek hastasıyım özelde bu tahliller çok pahalı de. Ve gerçekten genetik tahlilleri pahalı. Anlayış gösterip yaparlar. Sorun olmaz büyük ihtimal.Anladım canım bende orayamı gitsem yoksa hadekiyeöi bilemedim çünkü her dr farklı yaklaşımda bulunuyor
ivf.hemsire@memorial.com.trKızlarr sonuçları gönderirken memorial hangi mail adresine gönderiyodunuz yazar mısın
Teşekkür canım
Normal. Ben de 5.gün embriyolardan haber beklerken olmuştum. Seninkiler ne durumda?Pazar gunu yumurtalarim toplanmisti bugun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?