Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Çok sevindim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin transfer kaçıncı gün olmuştu artık herkese soruyorum bu soruyu

Tşk ederim canım cümlemizin inşallah.
Canım bişey daha sorabilirimyim hasekideki test yaptırdığın dr un adını hatırlıyormusun direkt ondan randevu alsam madem sorunsuz verdi test kağıdını bende ona gideyim dedim çünkü bugünkü dr sorun çıkardı vermedi imzayı

Canımm sen taZe transfer mi oldun dondurulmuş mu
Ben taze transfer olacaktım. Tam transfer günü zona geçirdiğim anlaşıldı. Ve iptal oldu. Stres de yapmamıştım halbuki. Bir ay sonra donmuşla olmak zorunda kaldım. Kısmet oldu şükür.

Yalnız ben haseki merkezde değil. Fatih semt poliklinikteki doktora gitmiştim. Ordada zannedersem tek kadın doğumcu vardı.

Ben taze transfer olacaktım. Tam transfer günü zona geçirdiğim anlaşıldı. Ve iptal oldu. Stres de yapmamıştım halbuki. Bir ay sonra donmuşla olmak zorunda kaldım. Kısmet oldu şükür.
Böylesi daha hayırlıymış o ne güzel. Embriyo kalitesi söylemişler miydi 5AA falan senle bizim hikayelerimiz aynı eşlerimizde morfoloji bozukluk vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…