- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
Kizlar yumurtaniz adetin 13 14 15.gunlerde toplanmiyormu nasil hemen adet oldunuz? Farkli bi uygulamami var merak ettimNormal. Ben de 5.gün embriyolardan haber beklerken olmuştum. Seninkiler ne durumda?
Benimkiler 14.gün toplanmıştı. Opu sonrası doktor bir hafta 10 güne kadar olursun demişti. Hormon yükleniyor yumurtalar alınıyor ilaçlar da kesilince erken oluyor yani. Yine de kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.Kizlar yumurtaniz adetin 13 14 15.gunlerde toplanmiyormu nasil hemen adet oldunuz? Farkli bi uygulamami var merak ettim
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bu naturel nasıl oluyor canım daha mı etkili acabaTşk ederim canım cümlemizin inşallah.
Evet Balım bilmiyorum karyotip var diye istemediler belki deİlk dosya doldururken soruyorlar ya ailede kalp hastası falan var mı diye. Trombofili 2 genetik kısmı olduğu için gerek görmemiş olabilirler belki. Sen Memorial'da mı yaptırmıştın?
En son kürtaj oldum canım sonrasında tekrar birsey demediler ama karyıtip olduğu için sanırımBenden de istemediler bizim daha önceden yaptırdığımız karyotip analizi testimiz var.
Aynı testlermiş ondan istemediler herhalde biz 2. Tüpbebek de tutmayınca drumuz istemişti daha önceden şimdi ise 4 Negatif var neyse
Dizinde geçmişiniz nasıl kaç kere tedavin oldu düşük v.s. Bununla alakalı herhalde trombofili 2 testi
Tşk ederim canm. Sağolasın. Naturel ilaç kullanmadan transfer oluyosun. Doktor muayeneden sonra karar veriyor.Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bu naturel nasıl oluyor canım daha mı etkili acaba
Tşk ederim canm. Sağolasın. Naturel ilaç kullanmadan transfer oluyosun. Doktor muayeneden sonra karar veriyor.Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bu naturel nasıl oluyor canım daha mı etkili acaba
Kaçtı canım benim eşiminde 2Morfolojimiz kötüydü. Benim bi problemim yoktu canm.
Bizim 0 dı canım.Kaçtı canım benim eşiminde 2
Anladım canım zaten bizdeki asıl sorun bendeki çikolata kistiymis . Zona nedir peki ?Bizim 0 dı canım.
Zona sinir ucu iltihabı hastalığı. Genelde stresten oluyor. Bağışıklık çöktüğü anda virüs vücudu ele geçiriyor gibi bişey:))Anladım canım zaten bizdeki asıl sorun bendeki çikolata kistiymis . Zona nedir peki ?
Iyi ki fark etmişler canımZona sinir ucu iltihabı hastalığı. Genelde stresten oluyor. Bağışıklık çöktüğü anda virüs vücudu ele geçiriyor gibi bişey:))
Onlar fark etmedi. Şiddetli ağrım vardi ben söyledim muayeneye yönlendirdiler beni. Zona teşhisi koyuldu. Tam da transfer günüydü. Sonra bu şekilde transfer olmaz dediler. Ertelendi. Herşeyde bi hayır varmış.Iyi ki fark etmişler canım
Canım sen nasıl oldun iyi misinIyi ki fark etmişler canım
Sağol canım biraz daha iyiyim arada ufak sancılar oluyor dün memorial e2 istedi kan verdim sonucu bekliyorum.iki damla idrarim olsa lavaboya koşuyorum keşke adet olsam kurtulsamCanım sen nasıl oldun iyi misin
Canımm bende öyleydim gece 15 kez tuvalete kalkıyodumSağol canım biraz daha iyiyim arada ufak sancılar oluyor dün memorial e2 istedi kan verdim sonucu bekliyorum.iki damla idrarim olsa lavaboya koşuyorum keşke adet olsam kurtulsam
Benimde e2 2500 falan çıkmıştı opudan 5 gün sonraKızlar e2 2444 çıkmış nasıl sizce ? Emile hemen cevap veriyorlar mi yoksa aramam mi gerekiyor
Ay demekki sende ohss geçirdin hafif düzeyli . Yumurta toplama dan kaç gün sonra adet oldun . Benim yumurta toplama saymazsak 6.gunBenimde e2 2500 falan çıkmıştı opudan 5 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?