Prolaktin iyi. Tsh aslında normal ama bu süreçte genel olarak 2-2,5 civarı olmasını istiyor doktorlar. Ama Memorial 3 ü de normal görüyor. Doktor karar verir ilaç kullanıp kullanmama konusunda.Merhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım tsh 3.17 çıktı prolaktin 14.67 nasıl sizce ? Ben ilk kez bu testleri yaptırdım amh da baktırdım ama ancak 10 güne çıkar dedi sonucu.
Canım fsh lh onlara neden baktirmadin ? Değerlerin normal ama tüh bin 2 nin altında olmasını öneriyorlarMerhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım tsh 3.17 çıktı prolaktin 14.67 nasıl sizce ? Ben ilk kez bu testleri yaptırdım amh da baktırdım ama ancak 10 güne çıkar dedi sonucu.
Evet benimki de hafifdi orta karın bölgesinde epey su birikmişti opudan 10 gün sonra canım adetin 23. Günü adet oldumAy demekki sende ohss geçirdin hafif düzeyli . Yumurta toplama dan kaç gün sonra adet oldun . Benim yumurta toplama saymazsak 6.gun
Bende 23. Günü oldum ilk şiddetli sonra az az oldum 10 gün civarı sürüyorEvet benimki de hafifdi orta karın bölgesinde epey su birikmişti opudan 10 gün sonra canım adetin 23. Günü adet oldum
Ben de acaba yanlış mı görüyorum dedim geçen kanamam basladi deyince inan çok sevindim maşallah Allah devamında getirsin inşallah demek ki hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım gün doğmadan neler doğuyor maşallahMerhaba canım 16.gün oldu transferim. Tuttu çok şükür hamileyim. İnşallah hayırlısıyla devam eder. Darısı tez vakitte sizlerin başına inşallah.
Teşekkür ederim. Martta baktırmıştım tshım 2.41di neden yükseldi anlamadımProlaktin iyi. Tsh aslında normal ama bu süreçte genel olarak 2-2,5 civarı olmasını istiyor doktorlar. Ama Memorial 3 ü de normal görüyor. Doktor karar verir ilaç kullanıp kullanmama konusunda.
Regli değilim canım ondan bir sonraki reglimde fsh baktırıcam. Mesaj olarak attıkları tahlillerde bunları istemişler benden. Tsh t4 prolaktin tam kan sayımı rubella ıgg anti hbs anti hcv amh falan. Ama fsh ve lh istememişlerdi. Ben yinede bir sonraki reglimde yaptırırım diye düşündümCanım fsh lh onlara neden baktirmadin ? Değerlerin normal ama tüh bin 2 nin altında olmasını öneriyorlar
Tşk ederim de ben kanamam başladı demedim hiç. Karıştırdınız sanırım:))Ben de acaba yanlış mı görüyorum dedim geçen kanamam basladi deyince inan çok sevindim maşallah Allah devamında getirsin inşallah demek ki hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım gün doğmadan neler doğuyor maşallah
Sanırım canım rumuzlar birbirine benziyor ya karıştırdım ama senin adına da çok sevindimTşk ederim de ben kanamam başladı demedim hiç. Karıştırdınız sanırım:))
Tşk ederim canım. Sende inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın.Sanırım canım rumuzlar birbirine benziyor ya karıştırdım ama senin adına da çok sevindim
CNN prolaktin normal tsh ise 2 ve altı olması gerekir hamilelik düşünen bayanlarda dahiliye uzmanına gidersen sana yardimci olurMerhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım tsh 3.17 çıktı prolaktin 14.67 nasıl sizce ? Ben ilk kez bu testleri yaptırdım amh da baktırdım ama ancak 10 güne çıkar dedi sonucu.
Cnm LH tüp bebege başladın zaman orda yapıyorlar fsh ise gerek yok amh yeterli oluyor. Birde zaten ultrason kontrönünde yuMurta rezerve hakkında bilgi veriyorRegli değilim canım ondan bir sonraki reglimde fsh baktırıcam. Mesaj olarak attıkları tahlillerde bunları istemişler benden. Tsh t4 prolaktin tam kan sayımı rubella ıgg anti hbs anti hcv amh falan. Ama fsh ve lh istememişlerdi. Ben yinede bir sonraki reglimde yaptırırım diye düşündüm
Canım sana cleaxene verdiler miEvet benimki de hafifdi orta karın bölgesinde epey su birikmişti opudan 10 gün sonra canım adetin 23. Günü adet oldum
Yok canım sadece cetrodite kullandım 5 kutuCanım sana cleaxene verdiler mi
Canım peki alt albumin total protein gibi testler istediler miYok canım sadece cetrodite kullandım 5 kutu
Hayır canım istemediler ama kendimi bir tuhaf hissediyorum bacaklarım şiş gibi ve kram giriyor sürekli bir de idrarımı yaparken yanma var zor yapıyorum doktora gitmem lazımCanım peki alt albumin total protein gibi testler istediler mi
CANIM idrarda zorlanma yok bende neden olduki sen adet de oldun enfeksiyon olabilir ihmal etme. Dün bana cleaxene al kullan adet olunca bırak dedi ama hafiften ağrılarım var oldum olacam gibi dört gün sonraya da bir sürü test verdiler bu bana çok pahalıya patladıHayır canım istemediler ama kendimi bir tuhaf hissediyorum bacaklarım şiş gibi ve kram giriyor sürekli bir de idrarımı yaparken yanma var zor yapıyorum doktora gitmem lazım
Çok teşekkür ederim canımCnm LH tüp bebege başladın zaman orda yapıyorlar fsh ise gerek yok amh yeterli oluyor. Birde zaten ultrason kontrönünde yuMurta rezerve hakkında bilgi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?