Iyiyim cAnım cleaxene iğne verdiler salı günü de bi sürü test verdiler ama bu süre içinde adet olursan önemli değil dediler.aslında bol şu içerek istirahat ederek atlattım ben arayınca bi ton şey istediler aramasam daha iyiydi . Sayı değişmedi canım aynı .adet olmadım ya bugün 8. Gün istemesem çoktan gelmişti istediğimde de gelmezxra221 cnm nasılsın kendını nasıl hissediyorsun? hastaneden aradılar mı kaç embriyonu donduracaklar ?
Çok iyi, hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla devam ederKızlar geçen hafta Cumartesi transfer oldum bugün kan verdim sonuç 198,70 çıktı iyi. Mi sizce
Ay evet iyi canım Allah devamını kollarına almayı nasip etsin çok sevindim . Sorun neydi sizde ? Darısı basimiza bi de donmus muydu sizindeKızlar geçen hafta Cumartesi transfer oldum bugün kan verdim sonuç 198,70 çıktı iyi. Mi sizce
Canım adet oldun mu sen ?Çok iyi, hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla devam eder
cnm hafif pko istirat ve bol su içmeyle geçer ama onlarda hakkı daha kötü olmasın önlemini alalım diye bir takım testler istediler. İyi olmana sevındım cnm . Sayıya hiç takılam gayet iyi durumun Rabbim yeterkı nasip etsin ... Nasibinde yoksa 1,5,10 tane hiç farktemez yine olmaz . Cnm adet 7-10 gün arasında oluyor bende 1 haftada olmuştu . Sende birkaç günde olursunIyiyim cAnım cleaxene iğne verdiler salı günü de bi sürü test verdiler ama bu süre içinde adet olursan önemli değil dediler.aslında bol şu içerek istirahat ederek atlattım ben arayınca bi ton şey istediler aramasam daha iyiydi . Sayı değişmedi canım aynı .adet olmadım ya bugün 8. Gün istemesem çoktan gelmişti istediğimde de gelmez.
gayet iyi cnm sorun neydi? güzel haberler duydukça bizde sevınıyoruzKızlar geçen hafta Cumartesi transfer oldum bugün kan verdim sonuç 198,70 çıktı iyi. Mi sizce
Çok iyi, hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla devam eder
Ay evet iyi canım Allah devamını kollarına almayı nasip etsin çok sevindim . Sorun neydi sizde ? Darısı basimiza bi de donmus muydu sizinde
gayet iyi cnm sorun neydi? güzel haberler duydukça bizde sevınıyoruz
bende transfer olacagım eylülde inş güzel haber vermek nasip olurDarısı başına inşallah canım bizde genetik problemler vardı
bende transfer olacagım eylülde inş güzel haber vermek nasip olur
Evet 10. Gün oldum. Ctesi de rahim filmi çektircem. Sonucu memorial a götürsem acaba doktorla görüştürürler mi?Canım adet oldun mu sen ?
Ivf hemsiresine sorabilirsin canım. Ben oradayken çok kişi filmini bırakıp gidiyordu .ara bi sor olmadı randevu alırsınEvet 10. Gün oldum. Ctesi de rahim filmi çektircem. Sonucu memorial a götürsem acaba doktorla görüştürürler mi?
Canım görüştürmüyorlar filmi bırakıyorsun dr sana dönüş yapıyor.Evet 10. Gün oldum. Ctesi de rahim filmi çektircem. Sonucu memorial a götürsem acaba doktorla görüştürürler mi?
Rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsinKızlar geçen hafta Cumartesi transfer oldum bugün kan verdim sonuç 198,70 çıktı iyi. Mi sizce
cnm sanmıyorum ama tabi doktora sormakta fayda var sıcaktanda oluyor olabılırHayırlı günler arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Ben folbiol kullanıyordum burdaki yorumlardan sonra folidoce kullanmaya başladım. Folidoce alerji yaparmi c tesi kullanmıştım o günden beri çok kötüyüm gece her yerim kipkırmızıydi kaşıntıdan öldüm sağlık ocağı dr na sormayı unutmuşum.
Canım Allah tamamına erdirsin. Ben birsey sormak istiyorum. Bu naturel tedaviye neye göre karar veriyorlar bir bilgin var mı acabaİnşallah canım sende güzel haberlerini verirsin bize
Rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?