Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

xra221 cnm nasılsın kendını nasıl hissediyorsun? hastaneden aradılar mı kaç embriyonu donduracaklar ?
Iyiyim cAnım cleaxene iğne verdiler salı günü de bi sürü test verdiler ama bu süre içinde adet olursan önemli değil dediler.aslında bol şu içerek istirahat ederek atlattım ben arayınca bi ton şey istediler aramasam daha iyiydi . Sayı değişmedi canım aynı .adet olmadım ya bugün 8. Gün istemesem çoktan gelmişti istediğimde de gelmez .

cnm hafif pko istirat ve bol su içmeyle geçer ama onlarda hakkı daha kötü olmasın önlemini alalım diye bir takım testler istediler. İyi olmana sevındım cnm . Sayıya hiç takılam gayet iyi durumun Rabbim yeterkı nasip etsin ... Nasibinde yoksa 1,5,10 tane hiç farktemez yine olmaz . Cnm adet 7-10 gün arasında oluyor bende 1 haftada olmuştu . Sende birkaç günde olursun

Hayırlı günler arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Ben folbiol kullanıyordum burdaki yorumlardan sonra folidoce kullanmaya başladım. Folidoce alerji yaparmi c tesi kullanmıştım o günden beri çok kötüyüm gece her yerim kipkırmızıydi kaşıntıdan öldüm sağlık ocağı dr na sormayı unutmuşum.

cnm sanmıyorum ama tabi doktora sormakta fayda var sıcaktanda oluyor olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…