Canım Allah tamamına erdirsin. Ben birsey sormak istiyorum. Bu naturel tedaviye neye göre karar veriyorlar bir bilgin var mı acaba
Anladım canım sağolasın ben de soracağım kısmet olursa bakalım ne olur tekrar tebrikler Allahım tammlasınn sağlıkla hayırla ömürle. Bizlere de dua etCanım doktorum bana adetlerin düzenli mi diye sordu evet dedim bende bi sorun olmadığı için naturel devam edelim dedi doktor karar verdi yani
Anladım canım sağol. Belki ilaçsız daha etkili olur diye düşündüm ama şartları da sağlamamız gerekiyor tabi
Allah tamamına erdirsin canım inşaAllahKızlar yarın transfer günüm.. aradılar Yücel mi Emre mi gönül hanımı mı isterdiniz transfere diye gönül dedim.. Emre mi daha deneyimliydi teli kapatınca emre hocayı mı seçseydim dedim.. 3:30 4:00 e doğru sıkışık gelin dediler.. aç tok farketmez anestezisiz oluyor dediler.. sormayı unuttum estrofemi gittiğim saate kadar kullanıyor muyum diğer folik asit gliforu da bilgisi olan var mı..
Hiç ön muayene yapmadan direk transfere mi alıyorlar..ağrı felan oluyor mu kızlar.. işlemden sonra sıkışık felan dediler ya wc yi naptınız kalkıp gitmek sorun olur mu tutabildiğimiz yere kadar tutsam mı..Kızlar yarın transfer günüm.. aradılar Yücel mi Emre mi gönül hanımı mı isterdiniz transfere diye gönül dedim.. Emre mi daha deneyimliydi teli kapatınca emre hocayı mı seçseydim dedim.. 3:30 4:00 e doğru sıkışık gelin dediler.. aç tok farketmez anestezisiz oluyor dediler.. sormayı unuttum estrofemi gittiğim saate kadar kullanıyor muyum diğer folik asit gliforu da bilgisi olan var mı..
Amin hepimize canım inş hayırlı bwbişler Allah nasip etsin..Allah tamamına erdirsin canım inşaAllah
Anladım canım sağolasın ben de soracağım kısmet olursa bakalım ne olur tekrar tebrikler Allahım tammlasınn sağlıkla hayırla ömürle. Bizlere de dua et
Kızlar yarın transfer günüm.. aradılar Yücel mi Emre mi gönül hanımı mı isterdiniz transfere diye gönül dedim.. Emre mi daha deneyimliydi teli kapatınca emre hocayı mı seçseydim dedim.. 3:30 4:00 e doğru sıkışık gelin dediler.. aç tok farketmez anestezisiz oluyor dediler.. sormayı unuttum estrofemi gittiğim saate kadar kullanıyor muyum diğer folik asit gliforu da bilgisi olan var mı..
Transfer tüm süreçteki en kolay işlem. Sadece sıkışıklığı iyi ayarlamak gerekiyor. Öncesinde vajinal muayene falan olmuyor. Sadece hemsireler sıkışıklığı kontrol ediyorlar duruma göre şu kadar su iç şu kadar boşalt diyorlar. O günkü ilaçlarını saatine göre normal kullan jeli estrofemi falan işte. Tuvalet konusunda soruyor hemşireler gerekirse istersen sürgü veriyor falan. Ben yarım saat sonra kalkıp kendim gitmiştim tuvalete. Bol şans. Allah kolaylık versin yüzünü güldürsün.Hiç ön muayene yapmadan direk transfere mi alıyorlar..ağrı felan oluyor mu kızlar.. işlemden sonra sıkışık felan dediler ya wc yi naptınız kalkıp gitmek sorun olur mu tutabildiğimiz yere kadar tutsam mı..
Hiç ön muayene yapmadan direk transfere mi alıyorlar..ağrı felan oluyor mu kızlar.. işlemden sonra sıkışık felan dediler ya wc yi naptınız kalkıp gitmek sorun olur mu tutabildiğimiz yere kadar tutsam mı..
Çok tşk ederim bilgilendirmene canım..Transfer tüm süreçteki en kolay işlem. Sadece sıkışıklığı iyi ayarlamak gerekiyor. Öncesinde vajinal muayene falan olmuyor. Sadece hemsireler sıkışıklığı kontrol ediyorlar duruma göre şu kadar su iç şu kadar boşalt diyorlar. O günkü ilaçlarını saatine göre normal kullan jeli estrofemi falan işte. Tuvalet konusunda soruyor hemşireler gerekirse istersen sürgü veriyor falan. Ben yarım saat sonra kalkıp kendim gitmiştim tuvalete. Bol şans. Allah kolaylık versin yüzünü güldürsün.
İnşaAllah bir sonraki sefere Rabbim güldürsün yüzünü Balım Allah gönlündekini nasip etsin inşaAllahBenim pgt sonucum kötü geldi ;(
Benim pgt sonucum kötü geldi ;(
Amin inşAllah maddi manevi bir sonraki denemede yanınızda olsun inşallah. Üzücü bir durum, hayırlısı bir sonraki sefere her şeyin pozitif gitmesi yönünde olur inşallah
Sıkışıklık için çok aşırı su içmemeni öneririm canım. Gittiğinde odaya çıkmadan önce bankodaki kızlara transfer saatim kaç gözüküypr diye sorarsın. Yani 3te çağırıyorlar ama transferin 5te oluyor mesela. 2 saat boyunca su içmeme gerek yok, kendi sıkışıklığını bilirsin ona göre su içmeye başla saatsel olarak. Bir de aşağı indiğinde bekleme odasında da bi yarım Saat geçiyor, benim ikisinde de öyle oldu. 5te transferiniz dedilerse 5bucukta aldılar mesela. İlkinde çok kötü olmuştum ama ikincisinde son yarım saati bile hesaba katarak su içmiştim:) yukarı yatağa çıkınca 20 dk kadar yattım, sonrasında sürgü istedim. Ondan sonra da yarım saat uzanıp toplamda 50 dk sonra giyinip çıkmıştım hastaneden.Çok tşk ederim bilgilendirmene canım..
Canım ya buna neden olan şeyin bir tedavisi yok mu ? Ya da bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksinBenim pgt sonucum kötü geldi ;(
Kromozom bozukluğunun yok çok embriyom olursa içinden sağlıklı seçilirCanım ya buna neden olan şeyin bir tedavisi yok mu ? Ya da bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?