Canım lütfen avakado ve incir de ye ihmal etmeden olur muKromozom bozukluğunun yok çok embriyom olursa içinden sağlıklı seçilir
Yumurta kalitem için
Bıosteron
Omepa aldım bakalım
Bal polen de alacağım
Her gün mü?Canım lütfen avakado ve incir de ye ihmal etmeden olur mu
Canım kromozom bozukluğu ve DNA hasarı farklı şeyler mi ? DNA hasarı olanların tedavi oluyor çünkü .keşke tüm testleri en baştan yapsalar bu kromozomu yapmadılar eşime sadece sperm testi yapıldı . Yumurtaların 5 . Güne gidiyor yumurtalar dolleniyor değil mi bunda bi sorun yok. Üzülme olacak inşallah. En yaşlı doğum yapan kadın 70 yaşındaymış . Duyunca çok şaşırdımKromozom bozukluğunun yok çok embriyom olursa içinden sağlıklı seçilir
Yumurta kalitem için
Bıosteron
Omepa aldım bakalım
Bal polen de alacağım
Yok balım her gün bir avakado ye bence olmadı yarım ye çok iyi geliyor yumurtaya. Hatta eşin de yesin ona da çok iyi. İncir de yağa koy ikiye bölüp her gün at bir tane ağzına. Ek olarak selenyum kullanabilirsin arada ben inanıyorum iyi olacak inşaAllah BalımHer gün mü?
Kür yapacakmıyım cnm
İnş canım inşYok balım her gün bir avakado ye bence olmadı yarım ye çok iyi geliyor yumurtaya. Hatta eşin de yesin ona da çok iyi. İncir de yağa koy ikiye bölüp her gün at bir tane ağzına. Ek olarak selenyum kullanabilirsin arada ben inanıyorum iyi olacak inşaAllah Balım
Eltimin yumurta lari tembeldi inciri zeytinyağında bekletip yemiş hamile kaldı. Bence canım akıntı kötü kokulu ise doktora git fitille geçiyorYok balım her gün bir avakado ye bence olmadı yarım ye çok iyi geliyor yumurtaya. Hatta eşin de yesin ona da çok iyi. İncir de yağa koy ikiye bölüp her gün at bir tane ağzına. Ek olarak selenyum kullanabilirsin arada ben inanıyorum iyi olacak inşaAllah Balım
Farklı özürlü çocuk doğurma riskim varCanım kromozom bozukluğu ve DNA hasarı farklı şeyler mi ? DNA hasarı olanların tedavi oluyor çünkü .keşke tüm testleri en baştan yapsalar bu kromozomu yapmadılar eşime sadece sperm testi yapıldı . Yumurtaların 5 . Güne gidiyor yumurtalar dolleniyor değil mi bunda bi sorun yok. Üzülme olacak inşallah. En yaşlı doğum yapan kadın 70 yaşındaymış . Duyunca çok şaşırdım
canım hakkında hayırlısı olsun transfer esnasında madem anestezili değilsin bol bol dua et bizde sana edelim inşallah evlat hasretin son bulur kavuşursun bebişineKızlar yarın transfer günüm.. aradılar Yücel mi Emre mi gönül hanımı mı isterdiniz transfere diye gönül dedim.. Emre mi daha deneyimliydi teli kapatınca emre hocayı mı seçseydim dedim.. 3:30 4:00 e doğru sıkışık gelin dediler.. aç tok farketmez anestezisiz oluyor dediler.. sormayı unuttum estrofemi gittiğim saate kadar kullanıyor muyum diğer folik asit gliforu da bilgisi olan var mı..
canım bu incir kuru incir olsa olur mu?Eltimin yumurta lari tembeldi inciri zeytinyağında bekletip yemiş hamile kaldı. Bence canım akıntı kötü kokulu ise doktora git fitille geçiyor
Allah korusun canım... sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallahFarklı özürlü çocuk doğurma riskim var
Allah korusun canım... sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallahFarklı özürlü çocuk doğurma riskim var
Anlamadım canım :)canım bu incir kuru incir olsa olur mu?
Hayır almıyorlarKizlar bisey sorucam kismetse eylulde dondurulmus embriyo transferi olucam transfer oncesi kontrolleri memorialda yaptirinca muayene ucreti aliyorlarmi en az iki defa gitmek gerekiyor
Allah yardımcın olsun dilerim tez vakitte rabbim mucizeli haberler almanı nasip etsin.. bundan sonrası için ne olacak pekiBenim pgt sonucum kötü geldi ;(
Yumurta geliştirmek için ilaçlar aldım çok embriyom olması lazım 5. Güne gidenAllah yardımcın olsun dilerim tez vakitte rabbim mucizeli haberler almanı nasip etsin.. bundan sonrası için ne olacak peki
aminn inşallah.. çok var biliyor musunuz böyle mucizelerle karşı karşıya kalan. benim arkadaşım da doktorun buralarda paranı harcama tüp bebek yaptırman lazım normal yolla hamile kalman imkansız sözleriye gözyaşları içiinde hastanedren ayrıldığında meğersem hamile olduğunu sonradan öğrendi.. rabbim bize de tattırsın inşallahMerhaba hanimlar
Gecen ekim ayinda 2. denememi memorialda yaptim. Memorialda ki ilk denememdi. Maalesef pgt den hic embriyom gecemedi. Biz de ilk tedaviden pgt den saglam cikmis dondurulmus bir emriyoyu kullandik ve sonuc yine negatif geldi.
Sebepsiz infertilite dendi hep fakat histereskopi ile rahim biraz genisletildi onlem olarak.
Su an belki ayni kisiler yazmiyordur ama ben hepinize moral olmak icin yazayim dedim.
Su an hamileyim haberi hic beklemedigimiz bi anda aldik. 3 senedir ugrasiyorduk 38 yasindayim su an. Pgt hep problemdi bu hamilelikte de cok tedirgindim o yuzden harmony test yaptirdim Allaha sukur hersey yolunda cikti.
Sebep ne olursa olsun normal yoldan denemeyi ihmal etmeyin lutfen
Tum isteyenler dualarimda Insallah siz de tez zamanda guzel mujdeli haberler alirsiniz.
Bana da Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah
Hani inciri zeytinyağına döküp yiyorlarmış ya kurutulmyş incir olsa olur mu yaş meyvesini bulmak zor da :)Anlamadım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?