Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimle ayni haftalarda olan bir uye okudum gecenlerde o da 6. tup bebek denemesiyle olmayip normal oluyor.
Vallahi ben de diyordum kizlar bu hep baskalarinin basina gelir diye ama oyle degil.
Benim bir etkende artik kendimi oldukca agir bir depresyona girmek uzereyken silkelemem oldu.
Dunyanin sonu degil dedim cocuk fikrinden cidden sogudum zannediyorum kendimi korumak icin. Bu da nispeten kafadan uzaklastirmami sagladi. Zannediyorum en buyuk etki de burda geldi. Cunku bu surecte hadi kafami rahatlatayim demekle rahatlamiyor kafa

Merhaba kızlar şimdi memorial den geldim muayenemiz 4deydi ve biz ancak 6da alındık odaya önce yücel bey baktı bayağı inceledi daha sonra semra Hn geldi pozitif enerjisi adeta bana geçti saat 6 olmasına rağmen hala güler yüzlü ve enerjikdi başka dr ların dediği açık miyom ameliyatına hayretle karşıladı senin miyomların var ama ameliyat gerekmiyor asıl problem sağlıklı embriyo elde etmek ve benim yaşımın 39 olması dedi ama o kadar pozitif yaklaşımı vardı ki bize geçen inşallah rabbim nasip ederse önümüzdeki reglimde başlıyoruz
Önerileriniz varmıdır kızlar yaş itibariyle rezevlerde illaki azalma var ne yapalımda olgunlaştıralım şu yumurtacıkları:)

Amh testin kaç çıktı ki canım . Arı sütü çok iyiymiş canım kaliteyi çok artırıyomuş düzenli kullanımda. Çok pahalı bir şey gerçeğini bulmak da zor ama çok ciddi kalite artırıyomuş doktorlarda kullanın diyomuş

Sadece fitil ile mi geçer yani bu akıntı kokusu. Ben yurt dışındayım ya acaba eczaneye sorsam verir mi birsey
Canım kokulu akıntı enfeksiyon var demektir. Fitilde enfeksiyonu kurutmak için veriliyor. Ama eczaneler verir mi hiç bilmiyorum keşke bi muayene olabilsen

Ben seni hatırlıyorum, çok çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Mucizesi işte Allah ın. Ne güzel inşallah sonunda özlemin bitecek. Başkalarının başına geliyor sanıyoruz sadece evet, ama vakti zamanı gelince ne olursa olsun Allah veriyor işte.
Çok mutlu oldum gerçekten, haberdar etmen de çok güzel bir umut bizim için, teşekkürler :)

Sevgili arkadaşım yazdığın dönemlerde sayfanın sessiz takipçisiydim ve durumumuzun benzerliğinden dolayı seni hep yakından takip ettim. Çok üzülmüştüm... arada birşey yazmış mıdır başka topiğe başka merkeze falan gitmiş midir diye bakıyordum da hatta. Geçenlerde gördüm güzel haberini. Hayırlı olsun inşallah Sağlıkla kavuşursun yavruna.

Geçen bi videoda ibrahim saracoglunu arayan bi kadın bir kaç tüp bebek uygulamasının yeteri kadar yumurta olmadığı olsada boş çıktığı için aramıştı son tüpte iğnelerle beraber incir kürünü uygulamış 17 yumurta toplanmış teşekkür ediyordu . Yani araştırmak lazım .ama incir arı sütü bal polen de iyi geliyor

Amh 0,56 canım yaşım 38 arısütü gerçeğini nasıl bulabilirim acaba nerelere başvursam artık yaş itibariyle zor tedavi dönemim olabilir ne duyarsam denemek istiyorum teşekkür ederim cevabın için ayrıca

İncir kürünü bende denemek istiyorum hatta geçen gün okuduğum bir yazıda günde 7 zeytin 1incir yenildiği takdirde vücudun başka bişeyde alamadığı antioksidan madde oluşuyormuş

İncir prolaktin ile ilgili sorunu olana tavsiye edilmiyor. Ari sütünü saf kullanmak daha etkili ama biraz sıkıntılı güvenilirliği saklama koşulları falan. Eğriçayır markalı arı sütü ampulleri var tek kullanımlık. Biz onu kullanıyoruz eşimle. Biraz araştırdık ona karar verdik.Ne kadar işe yaradığı tedavi sonunda ortaya çıkacak.

Rabbim ol derse neler olmaz ki o istesin yeterki tabiki bizimde her ne kadar söylemesi uygulamasından daha zor olsada beynimizi rahatlatmak bebek fikri sabitliğinden uzaklaşmak daha iyi gelecektir ve senin gibi mutlu sonla bitebilir rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım umutlarıma umut ekledin

Canım bende çok iyi bilmiyorum ama mustafa bahçeci hastalarına eğriçayırı öneriyormuş

Sevgili arkadaşım 40 yaş topiği var burda. Oradaki arkadaşlar doktor tavsiyesi ile bir çok farklı vitaminler kullanıyorlar. Bilimsel kanıtı olmadığı için Memorial bu tür şeyleri tavsiye etmiyor ama kullanana da kullanma demiyor. Omega3 ve Qenzim q10 da mantıklı gelmişti hatta ikisinin bir arada olduğu Omepa q10 var. Bunları arastirabilirsin. Ne kadar sürede etki eder bilemiyorum ama.

Canim benim cok sagol.
Ben cok arada da olsa girip bakiyordum senin uzucu haberini aldim elim gitmedi teselli cumlesi bile yazmaya, anlarsin beni ne desen bos oluyor zaten.
Cok zor sinav cok uzuluyoruz cok yipraniyoruz ama insallah hepsine degecek. Zor elde edilen gebeligin korkusu da bir baska oluyor zaten.
Hepiniz dualarimdasiniz. O donem coook dertlestik ayni yollardan gectik ama hep hayirlisina dua ettik. Insallah bu cektigimiz zorluklarin hepsine degecek.
Diyorum ya bitmeyen bir yol.
Hamile kalana kadar o haberi almak, hamilelikte saglikla kucagimiza almak ve olduktan sonra kimbilir neler neler.
Tez zamanda seninde guzel haberlerini almakla kalmayacagiz insallah bu sefer bebeklerimizin ufak tefek sikintilarini paylasacagiz hep tatli tatli.

Canim zaten o an herkesin uzuntusunu de sevincini de gercekten ictenlikle kendininmis gibi paylasiyorsun.
Ben cok agir depresyona girmek uzereydim o negatiften sonra ailem ve esim baya ndise ettiler benim icin
Aklima esti bi kedi sahiplendim. Baya iyi geldi niyeyse artik tedavi de olmuycam dedim. Zaten pgt den gecememesi ayri bi hayalkirikligiydi. Allahin gucune gitmesin ama cocuk fikrinden sogumustum zannediyorum kendini psikolojik olarak savunmaya aldi beyin.
Dunyanin sonu degil dedim demek bana da bu gerekiyordu herkesin hayat akisi baska baska iste.
Diyorum ya esekten dusen esekten dusenin halinden anlar. Gercekten kestiremedigim anda hayat sevindirdi bizi diyorum am hep konusmak icin erken diyorum hersey bizim icin hauat cok guzel ogretiyor bunu.
Azicik ama azicik da olsa bir umut veririm belki icinize o bile benim icin buyuk mutluluk

Insallah canim.
Zaten azicik umut olsam ne mutlu bana.
Ben de benim basima gelmez diyordum.
Hatta o ay sadece esimle bir kez iliski oldu yumurtlama fln takip etmek hak getire nasil olsa olmayacak dusuncesiyle.
Darisi canii gonulden tum isteyenlere insallah saglikla kucagimiza almaya

Benim ilk tüp bebek boş folikül oldu hiç yumurta toplanmadı ikincide 11 toplandı ama döllenme 4 tane oldu ve 3. Güne bile gitmedi maalesef.Günde 2 tablet Omega3, 1 tablet koenzim Q10, 10 damla D vitamini, 2 tablet Folik asit haplarını kullandım 3 ay. Üçüncü deneme de 5. Gün kaliteli embriyom oldu çok şükür inşallah sonuda güzel olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…