Benimle ayni haftalarda olan bir uye okudum gecenlerde o da 6. tup bebek denemesiyle olmayip normal oluyor.aminn inşallah.. çok var biliyor musunuz böyle mucizelerle karşı karşıya kalan. benim arkadaşım da doktorun buralarda paranı harcama tüp bebek yaptırman lazım normal yolla hamile kalman imkansız sözleriye gözyaşları içiinde hastanedren ayrıldığında meğersem hamile olduğunu sonradan öğrendi.. rabbim bize de tattırsın inşallah
Amh testin kaç çıktı ki canım . Arı sütü çok iyiymiş canım kaliteyi çok artırıyomuş düzenli kullanımda. Çok pahalı bir şey gerçeğini bulmak da zor ama çok ciddi kalite artırıyomuş doktorlarda kullanın diyomuşMerhaba kızlar şimdi memorial den geldim muayenemiz 4deydi ve biz ancak 6da alındık odaya önce yücel bey baktı bayağı inceledi daha sonra semra Hn geldi pozitif enerjisi adeta bana geçti saat 6 olmasına rağmen hala güler yüzlü ve enerjikdi başka dr ların dediği açık miyom ameliyatına hayretle karşıladı senin miyomların var ama ameliyat gerekmiyor asıl problem sağlıklı embriyo elde etmek ve benim yaşımın 39 olması dedi ama o kadar pozitif yaklaşımı vardı ki bize geçen inşallah rabbim nasip ederse önümüzdeki reglimde başlıyoruz
Önerileriniz varmıdır kızlar yaş itibariyle rezevlerde illaki azalma var ne yapalımda olgunlaştıralım şu yumurtacıkları:)
Canım kokulu akıntı enfeksiyon var demektir. Fitilde enfeksiyonu kurutmak için veriliyor. Ama eczaneler verir mi hiç bilmiyorum keşke bi muayene olabilsenSadece fitil ile mi geçer yani bu akıntı kokusu. Ben yurt dışındayım ya acaba eczaneye sorsam verir mi birsey
Canım zaten kuru incir olmalı kusura bakma ben kuruyu kürü diye okumuşum ondan anlamadımHani inciri zeytinyağına döküp yiyorlarmış ya kurutulmyş incir olsa olur mu yaş meyvesini bulmak zor da :)
Ben seni hatırlıyorum, çok çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Mucizesi işte Allah ın. Ne güzel inşallah sonunda özlemin bitecek. Başkalarının başına geliyor sanıyoruz sadece evet, ama vakti zamanı gelince ne olursa olsun Allah veriyor işte.Benimle ayni haftalarda olan bir uye okudum gecenlerde o da 6. tup bebek denemesiyle olmayip normal oluyor.
Vallahi ben de diyordum kizlar bu hep baskalarinin basina gelir diye ama oyle degil.
Benim bir etkende artik kendimi oldukca agir bir depresyona girmek uzereyken silkelemem oldu.
Dunyanin sonu degil dedim cocuk fikrinden cidden sogudum zannediyorum kendimi korumak icin. Bu da nispeten kafadan uzaklastirmami sagladi. Zannediyorum en buyuk etki de burda geldi. Cunku bu surecte hadi kafami rahatlatayim demekle rahatlamiyor kafa
Estağfurullah canım. Tamamdır teşekkür ederim bende yapıcamCanım zaten kuru incir olmalı kusura bakma ben kuruyu kürü diye okumuşum ondan anlamadım
Sevgili arkadaşım yazdığın dönemlerde sayfanın sessiz takipçisiydim ve durumumuzun benzerliğinden dolayı seni hep yakından takip ettim. Çok üzülmüştüm... arada birşey yazmış mıdır başka topiğe başka merkeze falan gitmiş midir diye bakıyordum da hatta. Geçenlerde gördüm güzel haberini. Hayırlı olsun inşallah Sağlıkla kavuşursun yavruna.Merhaba hanimlar
Gecen ekim ayinda 2. denememi memorialda yaptim. Memorialda ki ilk denememdi. Maalesef pgt den hic embriyom gecemedi. Biz de ilk tedaviden pgt den saglam cikmis dondurulmus bir emriyoyu kullandik ve sonuc yine negatif geldi.
Sebepsiz infertilite dendi hep fakat histereskopi ile rahim biraz genisletildi onlem olarak.
Su an belki ayni kisiler yazmiyordur ama ben hepinize moral olmak icin yazayim dedim.
Su an hamileyim haberi hic beklemedigimiz bi anda aldik. 3 senedir ugrasiyorduk 38 yasindayim su an. Pgt hep problemdi bu hamilelikte de cok tedirgindim o yuzden harmony test yaptirdim Allaha sukur hersey yolunda cikti.
Sebep ne olursa olsun normal yoldan denemeyi ihmal etmeyin lutfen
Tum isteyenler dualarimda Insallah siz de tez zamanda guzel mujdeli haberler alirsiniz.
Bana da Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah
Geçen bi videoda ibrahim saracoglunu arayan bi kadın bir kaç tüp bebek uygulamasının yeteri kadar yumurta olmadığı olsada boş çıktığı için aramıştı son tüpte iğnelerle beraber incir kürünü uygulamış 17 yumurta toplanmış teşekkür ediyordu . Yani araştırmak lazım .ama incir arı sütü bal polen de iyi geliyorMerhaba kızlar şimdi memorial den geldim muayenemiz 4deydi ve biz ancak 6da alındık odaya önce yücel bey baktı bayağı inceledi daha sonra semra Hn geldi pozitif enerjisi adeta bana geçti saat 6 olmasına rağmen hala güler yüzlü ve enerjikdi başka dr ların dediği açık miyom ameliyatına hayretle karşıladı senin miyomların var ama ameliyat gerekmiyor asıl problem sağlıklı embriyo elde etmek ve benim yaşımın 39 olması dedi ama o kadar pozitif yaklaşımı vardı ki bize geçen inşallah rabbim nasip ederse önümüzdeki reglimde başlıyoruz
Önerileriniz varmıdır kızlar yaş itibariyle rezevlerde illaki azalma var ne yapalımda olgunlaştıralım şu yumurtacıkları:)
Amh 0,56 canım yaşım 38 arısütü gerçeğini nasıl bulabilirim acaba nerelere başvursam artık yaş itibariyle zor tedavi dönemim olabilir ne duyarsam denemek istiyorum teşekkür ederim cevabın için ayrıcaAmh testin kaç çıktı ki canım . Arı sütü çok iyiymiş canım kaliteyi çok artırıyomuş düzenli kullanımda. Çok pahalı bir şey gerçeğini bulmak da zor ama çok ciddi kalite artırıyomuş doktorlarda kullanın diyomuş
İncir kürünü bende denemek istiyorum hatta geçen gün okuduğum bir yazıda günde 7 zeytin 1incir yenildiği takdirde vücudun başka bişeyde alamadığı antioksidan madde oluşuyormuşGeçen bi videoda ibrahim saracoglunu arayan bi kadın bir kaç tüp bebek uygulamasının yeteri kadar yumurta olmadığı olsada boş çıktığı için aramıştı son tüpte iğnelerle beraber incir kürünü uygulamış 17 yumurta toplanmış teşekkür ediyordu . Yani araştırmak lazım .ama incir arı sütü bal polen de iyi geliyor
Rabbim ol derse neler olmaz ki o istesin yeterki tabiki bizimde her ne kadar söylemesi uygulamasından daha zor olsada beynimizi rahatlatmak bebek fikri sabitliğinden uzaklaşmak daha iyi gelecektir ve senin gibi mutlu sonla bitebilir rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım umutlarıma umut ekledinMerhaba hanimlar
Gecen ekim ayinda 2. denememi memorialda yaptim. Memorialda ki ilk denememdi. Maalesef pgt den hic embriyom gecemedi. Biz de ilk tedaviden pgt den saglam cikmis dondurulmus bir emriyoyu kullandik ve sonuc yine negatif geldi.
Sebepsiz infertilite dendi hep fakat histereskopi ile rahim biraz genisletildi onlem olarak.
Su an belki ayni kisiler yazmiyordur ama ben hepinize moral olmak icin yazayim dedim.
Su an hamileyim haberi hic beklemedigimiz bi anda aldik. 3 senedir ugrasiyorduk 38 yasindayim su an. Pgt hep problemdi bu hamilelikte de cok tedirgindim o yuzden harmony test yaptirdim Allaha sukur hersey yolunda cikti.
Sebep ne olursa olsun normal yoldan denemeyi ihmal etmeyin lutfen
Tum isteyenler dualarimda Insallah siz de tez zamanda guzel mujdeli haberler alirsiniz.
Bana da Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah
Canım bende çok iyi bilmiyorum ama mustafa bahçeci hastalarına eğriçayırı öneriyormuşAmh 0,56 canım yaşım 38 arısütü gerçeğini nasıl bulabilirim acaba nerelere başvursam artık yaş itibariyle zor tedavi dönemim olabilir ne duyarsam denemek istiyorum teşekkür ederim cevabın için ayrıca
Sevgili arkadaşım 40 yaş topiği var burda. Oradaki arkadaşlar doktor tavsiyesi ile bir çok farklı vitaminler kullanıyorlar. Bilimsel kanıtı olmadığı için Memorial bu tür şeyleri tavsiye etmiyor ama kullanana da kullanma demiyor. Omega3 ve Qenzim q10 da mantıklı gelmişti hatta ikisinin bir arada olduğu Omepa q10 var. Bunları arastirabilirsin. Ne kadar sürede etki eder bilemiyorum ama.Amh 0,56 canım yaşım 38 arısütü gerçeğini nasıl bulabilirim acaba nerelere başvursam artık yaş itibariyle zor tedavi dönemim olabilir ne duyarsam denemek istiyorum teşekkür ederim cevabın için ayrıca
Canim benim cok sagol.Ben seni hatırlıyorum, çok çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Mucizesi işte Allah ın. Ne güzel inşallah sonunda özlemin bitecek. Başkalarının başına geliyor sanıyoruz sadece evet, ama vakti zamanı gelince ne olursa olsun Allah veriyor işte.
Çok mutlu oldum gerçekten, haberdar etmen de çok güzel bir umut bizim için, teşekkürler :)
Canim zaten o an herkesin uzuntusunu de sevincini de gercekten ictenlikle kendininmis gibi paylasiyorsun.Sevgili arkadaşım yazdığın dönemlerde sayfanın sessiz takipçisiydim ve durumumuzun benzerliğinden dolayı seni hep yakından takip ettim. Çok üzülmüştüm... arada birşey yazmış mıdır başka topiğe başka merkeze falan gitmiş midir diye bakıyordum da hatta. Geçenlerde gördüm güzel haberini. Hayırlı olsun inşallah Sağlıkla kavuşursun yavruna.
Insallah canim.Rabbim ol derse neler olmaz ki o istesin yeterki tabiki bizimde her ne kadar söylemesi uygulamasından daha zor olsada beynimizi rahatlatmak bebek fikri sabitliğinden uzaklaşmak daha iyi gelecektir ve senin gibi mutlu sonla bitebilir rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım umutlarıma umut ekledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?