Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Masallah ne guzel insallah sonuc olarakta guzel haberlerle donersiniz bize.bu ilaclari doktormu tavsiye etti size ?bende 3.tup bebek tedavisi gordum fakat benmde enfazla 3.gune kadar dayanabildi embryolarim o yuzden bende kullanmk istiyorum.folik asitve omega 3 olarak ne kullaniyosun

Canm sen kullandinmi bu ilaclardan aceba ayri ayrimi daha etkilidir yoksa yazdigin omepa q10 seklindemi bi bilgin varmi?

Canm sen kullandinmi bu ilaclardan aceba ayri ayrimi daha etkilidir yoksa yazdigin omepa q10 seklindemi bi bilgin varmi?
Ben kullanmadım. Çok inceledim aslında genelde kullanılanları solgar omepa immunex falan. en etkili arı sütü gibi geldi okuduklarımdan. Çok yüklenmek de istemedim açıkçası. Arı sütünü kullanan illaki fark görüyor. Biz de gördük ama şimdiden bir şey söylemek için erken yeni başladık tedaviye. Şu anki etkisi şimdiye kadar görmediğim sayıda antral folikül görüldü ilk muayenede. Hormonlarım genelde normal ama folikül az görünüyordu genelde.
Senin durumun sorununuz nedir tam olarak? Önceki tedavilerin nerdeydi? Yaş kaç?

Trabzon Medikalparktaki doktorum yazdı reçete onları kullandım. Solgarın ürünlerini kullandım omega3 ve koenzimQ10 da. Folical dı folik asit. Devit 3 damla

Trabzon Medikalparktaki doktorum yazdı reçete onları kullandım. Solgarın ürünlerini kullandım omega3 ve koenzimQ10 da. Folical dı folik asit. Devit 3 damla
Solgar q10 un kaç mg lığını kullandın 30luk 60lık 100lük 200 lük ?
Bide folikasiti niye günde 2 tane kullandın

Bizde ari sutunu bal ve polen karisimi olarak kendim hazirlayip tuketiyorum yoksa direk ari sutunumu kullanayim cok aci diyorlar sen nasil kullaniyrsun?bizim 3 tup bebekte konyada oldu.yas 32 ilki tutmadi 2.si 33.haftalk karnmda öldü 3.su bos gebelik oldu.sorun rahmimde benim unicorn rahim.bebegimizde genetik olarak bi hastalk vardi kol ve bacaklari kisaydi ama bebekten parca alip genetige gondermeyi untmslar boyle bi hata nasil yapildi hala kabul edemiyorm ama herseyde vardir bi hayr diye teselli ediyorm kendimi.

Zor süreçlerden geçmişsin Allah ecrini zayi etmesin bundan sonra yardımcın olsun kolaylıklar versin maddi manevi. Yorucu yıpratıcı gerçekten. İnşallah son tedavin olur sağlıklı çok sayıda emriyon olur burdan güzel haberlerini alırız.
Arı sütü günde 1,5 gram tüketilmeliymiş az veya fazla değil. Evet biraz acıymış. Bi de muhafazası dolapta olacak soğuk zincir olacak falan riskli de. Onun için biz eğriçayır ampullerinden kullanıyoruz. Daha pratik.

İnş cnm dua üzerine dönüyor dünya
çok geçmiş olsun Allah hepimize hayırlısını versin cnm ne kullanacaksın kalite ve sayı için acaba doktor mu tavsiye etti..bende perşembe günü kürtaj oldum da 2.adetim le yine başlıca insallah
eşim e Evicap
Sigarayıda bırakmalı
Bıosteron
Omepa-10
Decavit
Apikobal
Folic acid
Burdan
İncir i zeytinyağı na koy ye dediler tam mevsimi alıp alıp yiyeceğim
Avakoda
Birde bal polen arı sütü kullanacağım benim bir üniversite de doçent bir yakınım var o 75 lı kız onunda bebekleri gelişmiyordu bal polen arı sütü karışımı yapmış Amerika ya gidecekti tedavi için kendiliğinden oldu bebeği bende yapacağımda arısütü nü nerden bulacağım bilmiyorum burda bir karışım aldım etkili olmadı

Amin insallah canim.evet bizde dolapta muhafaza ediyorz 30 gr cok kucuk kavonozda ari sutu 100 gr polen yarim kilo hakiki bala karistrdik meger cok olmus asiri bas agrisi yapti.tek ari sutunu kullanmaya korkuyorm yine bas agrisi yapar diye satan kadin bu sefer tam ölculeri verdi yada ari sutunu norml sute karistir ic dedi bakalm insallah faydasini görurum.hepimiz insallah iyi haberler aliriz birbirimizden.

Has arı sütünü nerden aldın cnm

çok sevindim canım, norma yollamı hamile kaldın? Rabbim devamını nasip etsin, kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

arakdaşlar bende arı sütü almıştım saf arı sütü öyle tüketiyordum polene alarjim olduğu için. dilinizin altında bir çay kaşığı bekletiyorsunuz 2 3 dk sonrasında yurtuyorsunuz öyle demişti satan adam bize. buradan satan yeri söylemek doğru olmayacaktır. ama prof.dr. mustafa bahçeci hastalarına eğriçayırın arı sütünü öneriyormuş bende bu forumda görmüştüm ama hiç alıp kullanmadım. ama burada bir topik var 40 yaşın üzerinde gebel kalmak isteyenler diye. o topikte herkes kullanıyor o arkadaşlarada sorabilirsiniz arı sütü konusunda çok deneyimliler:)

O 30gr ı 20 gün kullanman lazım. Benim kullandığım organik portakal suyu buğday suyu falan var öyle seyreltilmiş sütle nasıl olur bilmiyorum ama soğuk olması lazım metal değmeyecek falan söylemiştir satan kişi. İnşallah görürsün faydasını.

Malesef bagisikliginiz oluşmamış aşılanmaniz lazım . Yaklaşık 6 ay sürüyor uzun protokolde ama kısa protokolü de vardı süresini hatırlamıyorum şuan . Ben tedavi öncesi yaptirmistim daha doğru olduğunu söylemişlerdi. Ama memorial ne der bilemiyorum. .

şuan yıkıldım. Randevum yarındı adetiminde 3. Günü olacak ben hemen başlanır diye düşünmüştüm tedaviye 6 ay çok uzun değil mi? Tüp tedavsinde bağışıklık şart mı?

şuan yıkıldım. Randevum yarındı adetiminde 3. Günü olacak ben hemen başlanır diye düşünmüştüm tedaviye 6 ay çok uzun değil mi? Tüp tedavsinde bağışıklık şart mı?
Bence hepatit olmasanız yeterli herkes bağışıklık oluşturamaz kı aşılama olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…