Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umarım öyledir 1 gün bile beklemek bu kadar stresliyken o kadar uzun nasıl beklerim bilmiyorum.

Canım üzme kendini bildiğimi aktardım sadece belki farklı yaklasabilirler birşey diyemem .. arkadaşın da dediği gibi bazen aşıyla bile antikor olusmayabiliyor tekrar aşı öneriyorlar. . Sen sakin ol stres yapma bi git bakalım ne diyecekler

Cnm 1 cay kasigi cok degilmi bas agrisi yapmiyormu?metal deydirmeyin deniliyor ari sütüne

Insallah canim hepimize sifa olsun insallahh..Rabbim evlatlarimizi hayrla saglikla tez vakitte kucagimiza versin.

cnm bence hiç farketmez sonuçta hepsi iyi doktorlar ilaçlar hakkında net bilgim yok arkadaşlar bilgi verir. Çok heyacanlı olmalısın dondurulmuş transfer herhalde hadi bakalım güzel habelerini bekliyoruz

Kromozom bozukluğunun yok çok embriyom olursa içinden sağlıklı seçilir
Yumurta kalitem için
Bıosteron
Omepa aldım bakalım
Bal polen de alacağım
cnm çok geçmiş olsun zor bir durum Rabbim size sabır ve bu sabrın mükafatında güzeller güzeli hayırlı bir evlat nasip etsin. Semra hanımla görüşmenı çok merak ediyorum bakalım o ne diyecek

cnm o haberlere fazla inanma onların hepsi yumurta bağışı ile hamile kalan bayanlar

Kizlar bisey sorucam kismetse eylulde dondurulmus embriyo transferi olucam transfer oncesi kontrolleri memorialda yaptirinca muayene ucreti aliyorlarmi en az iki defa gitmek gerekiyor
bende eylülde transfer olacagım sanmıyorum bence almazlar sonuçta bu randevular tüp bebeğin bir parçası

cnm çok geçmiş olsun zor bir durum Rabbim size sabır ve bu sabrın mükafatında güzeller güzeli hayırlı bir evlat nasip etsin. Semra hanımla görüşmenı çok merak ediyorum bakalım o ne diyecek
Bilgilendireceğim cnm az kaldı haftaya ptesi

yane yumurta bağışı bile olsa 70 yaşında doğum yapmak bir mucize Rabbim ol derse oluyor gerisi hikaye
Canım az önce baktım yumurta bağışı yaptirmamis bu kadın 3.tüp bebek denemesinde olmuş çocuğu . Oyuzden en yaşlı doğum yapan kadın o ondan sonra 50 yaş üstü kadınlarda tüp bebek yaptırmak yasaklanmış. Yumurta ve sperm bağışı ile en yaşlı doğum yapan kadın 101 yaşındaymış

bende eylülde transfer olacagım sanmıyorum bence almazlar sonuçta bu randevular tüp bebeğin bir parçası
İlk transfer için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Hatta ilk betahcg tahlili de pakete dahil. İkinci tahlil ve kese muayenesi ücretli. 2. Transferde de transfer gününe kadar ücret talep eden olmadı transfer günü yaptık ödemeyi.

dondurulmuş transfer olan arkadaşlarım ikinci adetleriniz geç mı oldu mesala ben 29 günde bir adet olurum bu adetımde mı öyle olacak buğün 22. günüm eğer vaktinde olursam haftaya buğün adet olacagım yoksa gecikir mi ?

anladım cnm birde ben kalan embriyoları dondurmak istiyorum dondurma ücretini transfer günü alırlar herhalde

Kişiden kişiye değişen bir durum. Benim zamanında oldu hep. Ama burda çok çok düzenli olduğu halde 10 gün falan gecikenleri gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…