Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Cnm stres yapma oda büyük etken beklemezsin korkmaUmarım öyledir 1 gün bile beklemek bu kadar stresliyken o kadar uzun nasıl beklerim bilmiyorum.
Umarım öyledir 1 gün bile beklemek bu kadar stresliyken o kadar uzun nasıl beklerim bilmiyorum.
Cnm bizHas arı sütünü nerden aldın cnm
Burda aktarci var canim saglik merkezi diye bi yer acmis icerde hep dogadan dagdan tastan topladiklari dogal organik urunler var sahibi hasemat falnda yapiyor ordan aldimHas arı sütünü nerden aldın cnm
Canım benim de eşiminde hepsi negatifti ama bisey demedilerşuan yıkıldım. Randevum yarındı adetiminde 3. Günü olacak ben hemen başlanır diye düşünmüştüm tedaviye 6 ay çok uzun değil mi? Tüp tedavsinde bağışıklık şart mı?
arakdaşlar bende arı sütü almıştım saf arı sütü öyle tüketiyordum polene alarjim olduğu için. dilinizin altında bir çay kaşığı bekletiyorsunuz 2 3 dk sonrasında yurtuyorsunuz öyle demişti satan adam bize. buradan satan yeri söylemek doğru olmayacaktır. ama prof.dr. mustafa bahçeci hastalarına eğriçayırın arı sütünü öneriyormuş bende bu forumda görmüştüm ama hiç alıp kullanmadım. ama burada bir topik var 40 yaşın üzerinde gebel kalmak isteyenler diye. o topikte herkes kullanıyor o arkadaşlarada sorabilirsiniz arı sütü konusunda çok deneyimliler:)
Cnm 1 cay kasigi cok degilmi bas agrisi yapmiyormu?metal deydirmeyin deniliyor ari sütünearakdaşlar bende arı sütü almıştım saf arı sütü öyle tüketiyordum polene alarjim olduğu için. dilinizin altında bir çay kaşığı bekletiyorsunuz 2 3 dk sonrasında yurtuyorsunuz öyle demişti satan adam bize. buradan satan yeri söylemek doğru olmayacaktır. ama prof.dr. mustafa bahçeci hastalarına eğriçayırın arı sütünü öneriyormuş bende bu forumda görmüştüm ama hiç alıp kullanmadım. ama burada bir topik var 40 yaşın üzerinde gebel kalmak isteyenler diye. o topikte herkes kullanıyor o arkadaşlarada sorabilirsiniz arı sütü konusunda çok deneyimliler:)
Insallah canim hepimize sifa olsun insallahh..Rabbim evlatlarimizi hayrla saglikla tez vakitte kucagimiza versin.O 30gr ı 20 gün kullanman lazım. Benim kullandığım organik portakal suyu buğday suyu falan var öyle seyreltilmiş sütle nasıl olur bilmiyorum ama soğuk olması lazım metal değmeyecek falan söylemiştir satan kişi. İnşallah görürsün faydasını.
cnm bence hiç farketmez sonuçta hepsi iyi doktorlar ilaçlar hakkında net bilgim yok arkadaşlar bilgi verir. Çok heyacanlı olmalısın dondurulmuş transfer herhalde hadi bakalım güzel habelerini bekliyoruzKızlar yarın transfer günüm.. aradılar Yücel mi Emre mi gönül hanımı mı isterdiniz transfere diye gönül dedim.. Emre mi daha deneyimliydi teli kapatınca emre hocayı mı seçseydim dedim.. 3:30 4:00 e doğru sıkışık gelin dediler.. aç tok farketmez anestezisiz oluyor dediler.. sormayı unuttum estrofemi gittiğim saate kadar kullanıyor muyum diğer folik asit gliforu da bilgisi olan var mı..
cnm çok geçmiş olsun zor bir durum Rabbim size sabır ve bu sabrın mükafatında güzeller güzeli hayırlı bir evlat nasip etsin. Semra hanımla görüşmenı çok merak ediyorum bakalım o ne diyecekKromozom bozukluğunun yok çok embriyom olursa içinden sağlıklı seçilir
Yumurta kalitem için
Bıosteron
Omepa aldım bakalım
Bal polen de alacağım
cnm o haberlere fazla inanma onların hepsi yumurta bağışı ile hamile kalan bayanlarCanım kromozom bozukluğu ve DNA hasarı farklı şeyler mi ? DNA hasarı olanların tedavi oluyor çünkü .keşke tüm testleri en baştan yapsalar bu kromozomu yapmadılar eşime sadece sperm testi yapıldı . Yumurtaların 5 . Güne gidiyor yumurtalar dolleniyor değil mi bunda bi sorun yok. Üzülme olacak inşallah. En yaşlı doğum yapan kadın 70 yaşındaymış . Duyunca çok şaşırdım
bende eylülde transfer olacagım sanmıyorum bence almazlar sonuçta bu randevular tüp bebeğin bir parçasıKizlar bisey sorucam kismetse eylulde dondurulmus embriyo transferi olucam transfer oncesi kontrolleri memorialda yaptirinca muayene ucreti aliyorlarmi en az iki defa gitmek gerekiyor
Bilgilendireceğim cnm az kaldı haftaya ptesicnm çok geçmiş olsun zor bir durum Rabbim size sabır ve bu sabrın mükafatında güzeller güzeli hayırlı bir evlat nasip etsin. Semra hanımla görüşmenı çok merak ediyorum bakalım o ne diyecek
CANIM bu kadın hindistanliymis bilmiyorum belki öyle yapmistircnm o haberlere fazla inanma onların hepsi yumurta bağışı ile hamile kalan bayanlar
Bende eğriçayır arı sütü kapsülü düşünüyorum acaba güvenilir bir marka mı kızlar yumurta kalitesi için süt mü polen mi almalıyım?Insallah canim hepimize sifa olsun insallahh..Rabbim evlatlarimizi hayrla saglikla tez vakitte kucagimiza versin.
yane yumurta bağışı bile olsa 70 yaşında doğum yapmak bir mucize Rabbim ol derse oluyor gerisi hikayeCANIM bu kadın hindistanliymis bilmiyorum belki öyle yapmistir
Canım az önce baktım yumurta bağışı yaptirmamis bu kadın 3.tüp bebek denemesinde olmuş çocuğu . Oyuzden en yaşlı doğum yapan kadın o ondan sonra 50 yaş üstü kadınlarda tüp bebek yaptırmak yasaklanmış. Yumurta ve sperm bağışı ile en yaşlı doğum yapan kadın 101 yaşındaymışyane yumurta bağışı bile olsa 70 yaşında doğum yapmak bir mucize Rabbim ol derse oluyor gerisi hikaye
İlk transfer için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Hatta ilk betahcg tahlili de pakete dahil. İkinci tahlil ve kese muayenesi ücretli. 2. Transferde de transfer gününe kadar ücret talep eden olmadı transfer günü yaptık ödemeyi.bende eylülde transfer olacagım sanmıyorum bence almazlar sonuçta bu randevular tüp bebeğin bir parçası
anladım cnm birde ben kalan embriyoları dondurmak istiyorum dondurma ücretini transfer günü alırlar herhaldeİlk transfer için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Hatta ilk betahcg tahlili de pakete dahil. İkinci tahlil ve kese muayenesi ücretli. 2. Transferde de transfer gününe kadar ücret talep eden olmadı transfer günü yaptık ödemeyi.
Kişiden kişiye değişen bir durum. Benim zamanında oldu hep. Ama burda çok çok düzenli olduğu halde 10 gün falan gecikenleri gördüm.dondurulmuş transfer olan arkadaşlarım ikinci adetleriniz geç mı oldu mesala ben 29 günde bir adet olurum bu adetımde mı öyle olacak buğün 22. günüm eğer vaktinde olursam haftaya buğün adet olacagım yoksa gecikir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?