Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

büyük konuşmayayım ama 70 yaşından sonra anne olmak istemem herhalde :) yasaklanması iyi olmuş vallahı 35 yaşındakı kadınlar bile yeni doğan bebeklerle ilgilenmekte zorlanıyor yazık o bebeğin ilgiye ihtiyacı var , oyuna ihtiyacı var ama anne 70 yaşında tam bir bencillik o yaşta anne olma isteği

Bende eğriçayır arı sütü kapsülü düşünüyorum acaba güvenilir bir marka mı kızlar yumurta kalitesi için süt mü polen mi almalıyım?
Arı sütü ampulleri var eğriçayır ın. Biz onu kullanıyoruz. Biraz araştırdım en güvenilir ve mantıklı o geldi. Dünya çapında ödüllü bir firma.

Menekşe hanım aradı, transferiniz olacak mı falan diye soruyor, anlamadım genetikten sonuç bekliyoruz dedim. Tamam o zaman dedi kapattı, acaba belli oldu da bizi mi aramadılar ya yok yere tedirgin olsum şimdi

Menekşe hanım aradı, transferiniz olacak mı falan diye soruyor, anlamadım genetikten sonuç bekliyoruz dedim. Tamam o zaman dedi kapattı, acaba belli oldu da bizi mi aramadılar ya yok yere tedirgin olsum şimdi
cnm transferiniz olacak mı diye soruyorlarsa o zaman genetikten temiz sonuç gelmış demek hadi inş. Bnece hastaneyi aramalısın

anladım cnm inş gecikmem transfer için sabırsızlanıyorum :)
Hepimiz bir an önce anne olmak için sabırsızlanıyoruz. Annelik başlı başına sabır işi. Hamile kaldığın andan itibaren ölene dek rahat yok. Bizimki erken başladı. Sabrı öğretiyor bu süreç. Eşim çok tezcanlıdır Biz acele ettikçe hep efen püften aksilikler çıktı ertelendi bişey oldu. Onun için sakin ol. Olanda hayır vardır de. Allah vaktini ayarlıyor. En hazır olduğumuz zamanda gelecek minikler. Bu süreçte en önemli 4 unsur. Sabır Dua Tevekkül ve Şükür.

Arı sütü ampulleri var eğriçayır ın. Biz onu kullanıyoruz. Biraz araştırdım en güvenilir ve mantıklı o geldi. Dünya çapında ödüllü bir firma.
Nerden aldınız cnm internetten güvenmiyorum

Öhöm öhöm 35 yaş üstü falan böyle şeyler yazmayalım lütfen...

haklısın cnm en hayırlısını Rabbim nasip edecek inş sadece zamana ihtiyacımız var . Sizin sorun neydi ? bizim sbebesiz infertilite eşimin morfolojisi %1 çıtı ama önemlı değil dediler hastaneden

Öhöm öhöm 35 yaş üstü falan böyle şeyler yazmayalım lütfen...
yok cnm dediğimi yanlış anlama lütfen bende nerdeyse 30 yaşındayım belkı Rabbim nasip ederse ikinci çocuğumu 35 yaşında anca doğuracagım yane bebekle uğraşmak onu büyütmek bir o kadar zevklı aynı zamanda zor bir süreç . Anne enerjik ve dinç olmalı 70 yaşıdakı kadın o enerjiyi kendinde nasıl buluyor anlamış değilim :)

Senin kaçıncı gün bugün? O ne yaptığını bilmez hareketler yapıyor sanırım bazen. Burda bi arkadaş genetikten sonuç beklerken arayıp size ne kadar iade yapılacak falan diye sormuştu. Sanki sağlıklı gelmemiş gibi ama gelmiş. Ya bekle. Bekleyemiyorsan da ara biran önce bi durum varsa öğrenirsin.

Arkadaşlar bu arı sütünü şimdi sizden duydum ben tedaviye başlayalı 6 gün oldu acaba içsem çok fark Olurmu ki toplamaya kadar ne dersiniz..

CANIM iyi düşün bence iyi gelecek sonuç . Tek isinamadigim biri varsa o da menekşe hanım .çok hissiz konuşuyor bazen

CANIM iyi düşün bence iyi gelecek sonuç . Tek isinamadigim biri varsa o da menekşe hanım .çok hissiz konuşuyor bazen
menekşe hanım muhasebedekı bayan değil mı normal aslında işin maddiyat konusuyla ilgilenme ona kalmış hissiz konuşması ve maddiyat odaklı olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…