Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Tmm cnm bende öyle yapayım buz dolabında mı saklıyoruzKendi sitesinden sipariş verdim.kapıda ödeme seçeneği de var orada.
cnm ilk gönül hanım muane edecek sonra semra hanım ikisinide onaylaKızlar az önce memorial'dan aradılar bant kaydıydı randevu teyidi için. Önce ilk aradıklarında 16:45 Semra Kahramn ile randevumu onaylayıp onaylamadığımı sordu onayladım. Aradan bir kaç dakika geçtikten sonra bir daha aradı ve 16:30 Gönül hnam diye birini söyledi. Şimdi ben randevuyu özellikle semra kahramndan almıştı değişti mi yani anladım kimle görüşücem ben
Ben öyle yapıyorum. Üzerinde serin ve kuru yerde muhafaza edin diyor. Malum havalar sıcak.Tmm cnm bende öyle yapayım buz dolabında mı saklıyoruz
Önce başka dr bakıyor sonra Semra hnm cnmKızlar az önce memorial'dan aradılar bant kaydıydı randevu teyidi için. Önce ilk aradıklarında 16:45 Semra Kahramn ile randevumu onaylayıp onaylamadığımı sordu onayladım. Aradan bir kaç dakika geçtikten sonra bir daha aradı ve 16:30 Gönül hnam diye birini söyledi. Şimdi ben randevuyu özellikle semra kahramndan almıştı değişti mi yani anladım kimle görüşücem ben
Önce gönül hanim bakar dosyani doldurur sonra Semra Hanım dahil olur.Kızlar az önce memorial'dan aradılar bant kaydıydı randevu teyidi için. Önce ilk aradıklarında 16:45 Semra Kahramn ile randevumu onaylayıp onaylamadığımı sordu onayladım. Aradan bir kaç dakika geçtikten sonra bir daha aradı ve 16:30 Gönül hnam diye birini söyledi. Şimdi ben randevuyu özellikle semra kahramndan almıştı değişti mi yani anladım kimle görüşücem ben
En az bir ay önce başlamak gerekiyor etki etmesi için. Hatta tedaviye başlayınca bırakmak lazım. Çünkü erken çatlamaya falan sebep olabiliyor.Arkadaşlar bu arı sütünü şimdi sizden duydum ben tedaviye başlayalı 6 gün oldu acaba içsem çok fark Olurmu ki toplamaya kadar ne dersiniz..
cnm etkılı sonuç için 3 ay kullanman gerekıyor şimdi kullansan mı bilemedım
Beklemeyi tercih ediyorum, daha rahat öğrenmeden böyle. Bugün 7.gün sanırım daha, sonuç çıkmaz diye düşünüyorum zaten.Senin kaçıncı gün bugün? O ne yaptığını bilmez hareketler yapıyor sanırım bazen. Burda bi arkadaş genetikten sonuç beklerken arayıp size ne kadar iade yapılacak falan diye sormuştu. Sanki sağlıklı gelmemiş gibi ama gelmiş. Ya bekle. Bekleyemiyorsan da ara biran önce bi durum varsa öğrenirsin.
En az bir ay önce başlamak gerekiyor etki etmesi için. Hatta tedaviye başlayınca bırakmak lazım. Çünkü erken çatlamaya falan sebep olabiliyor.
Benim yaşım 38 hormonlarım fena değil ama asıl sorunumuz eşimin sayı ve hız düşük morfoloji 0. İlk tedavide düşük olunca genetik testte pıhtılaşma sorunu da çıktı.haklısın cnm en hayırlısını Rabbim nasip edecek inş sadece zamana ihtiyacımız var . Sizin sorun neydi ? bizim sbebesiz infertilite eşimin morfolojisi %1 çıtı ama önemlı değil dediler hastaneden
Teşekkür ederim ikisinide onayladımÖnce başka dr bakıyor sonra Semra hnm cnm
Ooo erkenmiş daha. Sanırım transfer sonrası sonuç beklemekten daha stresli bu süreç. Allah kalbine ferahlık versin. Güzel haberlerini duyalım inşallah.Beklemeyi tercih ediyorum, daha rahat öğrenmeden böyle. Bugün 7.gün sanırım daha, sonuç çıkmaz diye düşünüyorum zaten.
Benim yaşım 38 hormonlarım fena değil ama asıl sorunumuz eşimin sayı ve hız düşük morfoloji 0. İlk tedavide düşük olunca genetik testte pıhtılaşma sorunu da çıktı.
Bizim ilk tedavide 8 yumurta toplandı 7si olgundu. Hepsi döllendi ve5.güne kadar geldi ama 5.gün sadece 2 tanesi blastosist olabildi 2si öldü diğer 3ü 6.güne bekletildi ama istenilen durumda olmadığı için onlardan dondurulan olmadı. Döllenme sorunumuz olmadı yani. İnşallah sizin de olmaz öyle bi sorun. Spermle ilgili farklı bir tahlil yaptırdınız mı Dna hasarı falan.Canım geçmiş olsun bizimde morfoloji sıfır. .ilk denememi kocaeli üniversitesinde yaptırdım sonuç sıfır döllenme. .
Şuan memorial dayim 6 günüm tedavide çok korkuyorum yine döllenme olmazsa diye ..
Sizde de morfoloji 0 dollenmede sorun çıkmadı hiç dimi
Bizim ilk tedavide 8 yumurta toplandı 7si olgundu. Hepsi döllendi ve5.güne kadar geldi ama 5.gün sadece 2 tanesi blastosist olabildi 2si öldü diğer 3ü 6.güne bekletildi ama istenilen durumda olmadığı için onlardan dondurulan olmadı. Döllenme sorunumuz olmadı yani. İnşallah sizin de olmaz öyle bi sorun. Spermle ilgili farklı bir tahlil yaptırdınız mı Dna hasarı falan.
sana hayranım abla çok seviyorum. jalapenoo forever.. seni daha çok okumak istiyorum hep yaz sen:)Hepimiz bir an önce anne olmak için sabırsızlanıyoruz. Annelik başlı başına sabır işi. Hamile kaldığın andan itibaren ölene dek rahat yok. Bizimki erken başladı. Sabrı öğretiyor bu süreç. Eşim çok tezcanlıdır Biz acele ettikçe hep efen püften aksilikler çıktı ertelendi bişey oldu. Onun için sakin ol. Olanda hayır vardır de. Allah vaktini ayarlıyor. En hazır olduğumuz zamanda gelecek minikler. Bu süreçte en önemli 4 unsur. Sabır Dua Tevekkül ve Şükür.
Merhaba bizdedir aynı sorun vardı 0 morfoloji sayı ve hareket azlığı ilk denememizi ankarada yapmıştık ve hiç döllenme olmamıştı bu ay 5. Gün 3 embriyo donduruldu ohss den dolayı gelecek ay olacak inş sizinde döllenmede sorun olmazCanım geçmiş olsun bizimde morfoloji sıfır. .ilk denememi kocaeli üniversitesinde yaptırdım sonuç sıfır döllenme. .
Şuan memorial dayim 6 günüm tedavide çok korkuyorum yine döllenme olmazsa diye ..
Sizde de morfoloji 0 dollenmede sorun çıkmadı hiç dimi
Merhaba bizdedir aynı sorun vardı 0 morfoloji sayı ve hareket azlığı ilk denememizi ankarada yapmıştık ve hiç döllenme olmamıştı bu ay 5. Gün 3 embriyo donduruldu ohss den dolayı gelecek ay olacak inş sizinde döllenmede sorun olmaz
Teşekkür ederim :) yazmayı sevmiyorum işte fazla. Okumayi daha cok seviyorum Aylarca okudum sadece :) Aslında hep aynı şeyleri yazıyorum söylüyorum gibi geliyor sıkıcı olmuyorsa ne güzel :)sana hayranım abla çok seviyorum. jalapenoo forever.. seni daha çok okumak istiyorum hep yaz sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?