Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar az önce memorial'dan aradılar bant kaydıydı randevu teyidi için. Önce ilk aradıklarında 16:45 Semra Kahramn ile randevumu onaylayıp onaylamadığımı sordu onayladım. Aradan bir kaç dakika geçtikten sonra bir daha aradı ve 16:30 Gönül hnam diye birini söyledi. Şimdi ben randevuyu özellikle semra kahramndan almıştı değişti mi yani anladım kimle görüşücem ben

cnm ilk gönül hanım muane edecek sonra semra hanım ikisinide onayla

Önce başka dr bakıyor sonra Semra hnm cnm

Önce gönül hanim bakar dosyani doldurur sonra Semra Hanım dahil olur.

Arkadaşlar bu arı sütünü şimdi sizden duydum ben tedaviye başlayalı 6 gün oldu acaba içsem çok fark Olurmu ki toplamaya kadar ne dersiniz..
En az bir ay önce başlamak gerekiyor etki etmesi için. Hatta tedaviye başlayınca bırakmak lazım. Çünkü erken çatlamaya falan sebep olabiliyor.

Beklemeyi tercih ediyorum, daha rahat öğrenmeden böyle. Bugün 7.gün sanırım daha, sonuç çıkmaz diye düşünüyorum zaten.

haklısın cnm en hayırlısını Rabbim nasip edecek inş sadece zamana ihtiyacımız var . Sizin sorun neydi ? bizim sbebesiz infertilite eşimin morfolojisi %1 çıtı ama önemlı değil dediler hastaneden
Benim yaşım 38 hormonlarım fena değil ama asıl sorunumuz eşimin sayı ve hız düşük morfoloji 0. İlk tedavide düşük olunca genetik testte pıhtılaşma sorunu da çıktı.

Beklemeyi tercih ediyorum, daha rahat öğrenmeden böyle. Bugün 7.gün sanırım daha, sonuç çıkmaz diye düşünüyorum zaten.
Ooo erkenmiş daha. Sanırım transfer sonrası sonuç beklemekten daha stresli bu süreç. Allah kalbine ferahlık versin. Güzel haberlerini duyalım inşallah.

Benim yaşım 38 hormonlarım fena değil ama asıl sorunumuz eşimin sayı ve hız düşük morfoloji 0. İlk tedavide düşük olunca genetik testte pıhtılaşma sorunu da çıktı.

Canım geçmiş olsun bizimde morfoloji sıfır. .ilk denememi kocaeli üniversitesinde yaptırdım sonuç sıfır döllenme. .

Şuan memorial dayim 6 günüm tedavide çok korkuyorum yine döllenme olmazsa diye ..

Sizde de morfoloji 0 dollenmede sorun çıkmadı hiç dimi

Bizim ilk tedavide 8 yumurta toplandı 7si olgundu. Hepsi döllendi ve5.güne kadar geldi ama 5.gün sadece 2 tanesi blastosist olabildi 2si öldü diğer 3ü 6.güne bekletildi ama istenilen durumda olmadığı için onlardan dondurulan olmadı. Döllenme sorunumuz olmadı yani. İnşallah sizin de olmaz öyle bi sorun. Spermle ilgili farklı bir tahlil yaptırdınız mı Dna hasarı falan.

Yaptirmadik aklımın bi köşesinde kaldı.. Semra hanıma ilk randevumda gerçekten çok güven verdi eşimle birlikte bir kere daha deneyelim dedik çünki ilk seferde tam bir hayal kırıklığı yaşadık üni. Hastanesinde her konuda ..

sana hayranım abla çok seviyorum. jalapenoo forever.. seni daha çok okumak istiyorum hep yaz sen:)

Merhaba bizdedir aynı sorun vardı 0 morfoloji sayı ve hareket azlığı ilk denememizi ankarada yapmıştık ve hiç döllenme olmamıştı bu ay 5. Gün 3 embriyo donduruldu ohss den dolayı gelecek ay olacak inş sizinde döllenmede sorun olmaz

İnşallah canım çok teşekkür ederim içim rahatlıyor bu şekilde duyunca .. Umarim sizde sağlıcakla kavusursunuz.

sana hayranım abla çok seviyorum. jalapenoo forever.. seni daha çok okumak istiyorum hep yaz sen:)
Teşekkür ederim :) yazmayı sevmiyorum işte fazla. Okumayi daha cok seviyorum Aylarca okudum sadece :) Aslında hep aynı şeyleri yazıyorum söylüyorum gibi geliyor sıkıcı olmuyorsa ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…