- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
hiç olmuyor sen okudukça ben mest oluyorum hep pozitif hep güzel şeyler..Teşekkür ederim :) yazmayı sevmiyorum işte fazla. Okumayi daha cok seviyorum Aylarca okudum sadece :) Aslında hep aynı şeyleri yazıyorum söylüyorum gibi geliyor sıkıcı olmuyorsa ne güzel :)
Canım menekşe hanımın sonuçtan haberi olmuyor. Bizide aramıştı ama ben hiç olumsuz düşünmedim. Hatta menekşe hanim beni ikinci defa aradı bende transferimiz olacak dedim oda benim biraz geç haberim oluyor dedi.Menekşe hanım aradı, transferiniz olacak mı falan diye soruyor, anlamadım genetikten sonuç bekliyoruz dedim. Tamam o zaman dedi kapattı, acaba belli oldu da bizi mi aramadılar ya yok yere tedirgin olsum şimdi
Menekşe hanım aradı, transferiniz olacak mı falan diye soruyor, anlamadım genetikten sonuç bekliyoruz dedim. Tamam o zaman dedi kapattı, acaba belli oldu da bizi mi aramadılar ya yok yere tedirgin olsum şimdi
Canım nasıl gidiyor senin duydunuz mu bebişiCanım menekşe hanımın sonuçtan haberi olmuyor. Bizide aramıştı ama ben hiç olumsuz düşünmedim. Hatta menekşe hanim beni ikinci defa aradı bende transferimiz olacak dedim oda benim biraz geç haberim oluyor dedi.
anladım cnm bizim sayı ve hız iyi morfoloji %1 ama sizde asıl sorun pıhtılaşma sanırım inş bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur...Benim yaşım 38 hormonlarım fena değil ama asıl sorunumuz eşimin sayı ve hız düşük morfoloji 0. İlk tedavide düşük olunca genetik testte pıhtılaşma sorunu da çıktı.
dosyamızda şiddetli erkek faktörü olarak geçiyor. 6haftalık düşük yaptım. Sevinç hanım da Semra Hanım da bu kadar erken düşüğe sebep olmaz bu faktör dediler. Normal hamile kalmış olsam da 5.hafta gebeliği öğrenince iğnelere başlamam gerekiyormuş. %80 embriyonun genetiği sorunlu olabilir dediler. Bakalım bu sefer pgt yapılacak. Bizim spermiyograma da tüp için yeterli demişlerdi. %1 de normal yoldan olmasını ciddi zorlaştırıyor. Eşimde varikosel de var. Tekrar bir üroloğa gitmek konusunda ikna edemedim. Hoca da gerek yok dedi. Bakalım inşallah bu sefer daha iyi olur embriyolarımız.anladım cnm bizim sayı ve hız iyi morfoloji %1 ama sizde asıl sorun pıhtılaşma sanırım inş bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur...
cnm bizim sayı ve hız çok iyi olduğu için gönül hanım normal yollarlada olabılır ama bu zamana kadar olmadıysa yumurtanın dölleme sıkıntısıda olabılır dedı ama şükür 15 yumurta toplandı hepsi döllendi 11 tane yumurta 5. güne gidip blast oldu... benım dosyamda pko yazıyor ama ben yumurtladığıma emınım bu zmana kadar sadece hafif pkodan gebe kalamadığımı düşünmüyorum... Anlıyacagın karısık durumum sanırım daha zamanı değil yoksa semra hanım dahil gittiğim doktorlar bana sizin sorunuz şu şundan dolayı gebe kalamadınız diye bir açıklama yapmadılar...dosyamızda şiddetli erkek faktörü olarak geçiyor. 6haftalık düşük yaptım. Sevinç hanım da Semra Hanım da bu kadar erken düşüğe sebep olmaz bu faktör dediler. Normal hamile kalmış olsam da 5.hafta gebeliği öğrenince iğnelere başlamam gerekiyormuş. %80 embriyonun genetiği sorunlu olabilir dediler. Bakalım bu sefer pgt yapılacak. Bizim spermiyograma da tüp için yeterli demişlerdi. %1 de normal yoldan olmasını ciddi zorlaştırıyor. Eşimde varikosel de var. Tekrar bir üroloğa gitmek konusunda ikna edemedim. Hoca da gerek yok dedi. Bakalım inşallah bu sefer daha iyi olur embriyolarımız.
Yok daha haftaya canım inş duyarız bi sıkıntı çıkmaz.Canım nasıl gidiyor senin duydunuz mu bebişi
İnşaAllah canım Allah tamamına erdirsinYok daha haftaya canım inş duyarız bi sıkıntı çıkmaz.
Senin durumundaki arkadaşlar burda çok kolay netice alıp gittiler. İçini ferah tut yaşın genç şansın yüksek.cnm bizim sayı ve hız çok iyi olduğu için gönül hanım normal yollarlada olabılır ama bu zamana kadar olmadıysa yumurtanın dölleme sıkıntısıda olabılır dedı ama şükür 15 yumurta toplandı hepsi döllendi 11 tane yumurta 5. güne gidip blast oldu... benım dosyamda pko yazıyor ama ben yumurtladığıma emınım bu zmana kadar sadece hafif pkodan gebe kalamadığımı düşünmüyorum... Anlıyacagın karısık durumum sanırım daha zamanı değil yoksa semra hanım dahil gittiğim doktorlar bana sizin sorunuz şu şundan dolayı gebe kalamadınız diye bir açıklama yapmadılar...
Beni de çok yakıyordu ya karnımı elime alıp sıkıp iğneyi batiriyordum sonra karnımı bırakıp iğneyi bosaltyiktan sonra çekip bastitiyordum böyle daha iyi gibiydi tam kurtuldum dedim bu defa ohss yüzünden 5 tane daha kullandım :) sevmediğin ot dibinde bitermişKızlar benim bugün Cetrotide kabusum başlıyor. Bunun yakmaması için ya da aza indirgemek için bi formül bulan varsa bana da söylesin :/
Tsk ederim canım Rabbim herkesinkini tamamına erdirsinİnşaAllah canım Allah tamamına erdirsin
Ben ilk tedavide cetrotide ta zorlanıyordum, hatta bu sefer başlayacağım gün stres olmuştum epey. Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ve çok kolay vurabildim :) inşallah senin de öyle olur lütfen şartlama kendiniKızlar benim bugün Cetrotide kabusum başlıyor. Bunun yakmaması için ya da aza indirgemek için bi formül bulan varsa bana da söylesin :/
Aynen ben de senin durumundayım. Hatta son gün ağlaya ağlaya yapmıştım. Sonrası da seninki gibi olsun da vurayım kolayca.Ben ilk tedavide cetrotide ta zorlanıyordum, hatta bu sefer başlayacağım gün stres olmuştum epey. Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ve çok kolay vurabildim :) inşallah senin de öyle olur lütfen şartlama kendini
CANIM negatif görüşmesine gittin miCanım herkeste aynısı olacak diye birşey yokki. Hem bu sadece benim düşüncem, belki altında farklı sebepler vardır. Benim kistlerim çift taraflı . Histeroskopiyi rahim filmimde rahimde basıklık olduğu için yaptılar geçtiğimiz ay. Erken doğum ya da düşük senebi olabiliyormuş. Risk almak istemedim...
CANIM bu sonuçları memoriala gönderdin miöyle mii peki ne olur bundan sonrası için.. faktör V leıden mutasyonu mutasyon adı genotip G1691A homozigot normal (mutasyn taşımıyor) heterozigot (mutasyon tek alelde taşımıyor) homozigot mutant (mutasyon her iki alelde taşıyor) yazıyor protrombin gen mutasyonunda da G20210 A da da aynıları yazıyor.. protein s de 60-130 arasında olması gerekiyor benim 60.3 yazıyor sınırda sanırım iğerleri normal gibi sanırımm. dediğiniz gibi ise tutmama sebebi bundan mı kaynaklı tedavisi var mı acaba
Cnm hepimiz iyi netice alacağız inanıyorum. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahSenin durumundaki arkadaşlar burda çok kolay netice alıp gittiler. İçini ferah tut yaşın genç şansın yüksek.
evet kendim götürdüm sevinç hocayla görüştük çok şükür sıkıntı yok dediCANIM bu sonuçları memoriala gönderdin mi
Cnm 6.gune kadar gelmis embryolarin nasil yani istenilen durumda segildi sagliksizmiydi genetigemi gitmistikiBizim ilk tedavide 8 yumurta toplandı 7si olgundu. Hepsi döllendi ve5.güne kadar geldi ama 5.gün sadece 2 tanesi blastosist olabildi 2si öldü diğer 3ü 6.güne bekletildi ama istenilen durumda olmadığı için onlardan dondurulan olmadı. Döllenme sorunumuz olmadı yani. İnşallah sizin de olmaz öyle bi sorun. Spermle ilgili farklı bir tahlil yaptırdınız mı Dna hasarı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?