Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim :) yazmayı sevmiyorum işte fazla. Okumayi daha cok seviyorum Aylarca okudum sadece :) Aslında hep aynı şeyleri yazıyorum söylüyorum gibi geliyor sıkıcı olmuyorsa ne güzel :)
hiç olmuyor sen okudukça ben mest oluyorum hep pozitif hep güzel şeyler..

Menekşe hanım aradı, transferiniz olacak mı falan diye soruyor, anlamadım genetikten sonuç bekliyoruz dedim. Tamam o zaman dedi kapattı, acaba belli oldu da bizi mi aramadılar ya yok yere tedirgin olsum şimdi
Canım menekşe hanımın sonuçtan haberi olmuyor. Bizide aramıştı ama ben hiç olumsuz düşünmedim. Hatta menekşe hanim beni ikinci defa aradı bende transferimiz olacak dedim oda benim biraz geç haberim oluyor dedi.
Menekşe hanım aradı, transferiniz olacak mı falan diye soruyor, anlamadım genetikten sonuç bekliyoruz dedim. Tamam o zaman dedi kapattı, acaba belli oldu da bizi mi aramadılar ya yok yere tedirgin olsum şimdi

Benim yaşım 38 hormonlarım fena değil ama asıl sorunumuz eşimin sayı ve hız düşük morfoloji 0. İlk tedavide düşük olunca genetik testte pıhtılaşma sorunu da çıktı.
anladım cnm bizim sayı ve hız iyi morfoloji %1 ama sizde asıl sorun pıhtılaşma sanırım inş bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur...

anladım cnm bizim sayı ve hız iyi morfoloji %1 ama sizde asıl sorun pıhtılaşma sanırım inş bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur...
dosyamızda şiddetli erkek faktörü olarak geçiyor. 6haftalık düşük yaptım. Sevinç hanım da Semra Hanım da bu kadar erken düşüğe sebep olmaz bu faktör dediler. Normal hamile kalmış olsam da 5.hafta gebeliği öğrenince iğnelere başlamam gerekiyormuş. %80 embriyonun genetiği sorunlu olabilir dediler. Bakalım bu sefer pgt yapılacak. Bizim spermiyograma da tüp için yeterli demişlerdi. %1 de normal yoldan olmasını ciddi zorlaştırıyor. Eşimde varikosel de var. Tekrar bir üroloğa gitmek konusunda ikna edemedim. Hoca da gerek yok dedi. Bakalım inşallah bu sefer daha iyi olur embriyolarımız.

cnm bizim sayı ve hız çok iyi olduğu için gönül hanım normal yollarlada olabılır ama bu zamana kadar olmadıysa yumurtanın dölleme sıkıntısıda olabılır dedı ama şükür 15 yumurta toplandı hepsi döllendi 11 tane yumurta 5. güne gidip blast oldu... benım dosyamda pko yazıyor ama ben yumurtladığıma emınım bu zmana kadar sadece hafif pkodan gebe kalamadığımı düşünmüyorum... Anlıyacagın karısık durumum sanırım daha zamanı değil yoksa semra hanım dahil gittiğim doktorlar bana sizin sorunuz şu şundan dolayı gebe kalamadınız diye bir açıklama yapmadılar...

Kızlar benim bugün Cetrotide kabusum başlıyor. Bunun yakmaması için ya da aza indirgemek için bi formül bulan varsa bana da söylesin :/

Senin durumundaki arkadaşlar burda çok kolay netice alıp gittiler. İçini ferah tut yaşın genç şansın yüksek.

Kızlar benim bugün Cetrotide kabusum başlıyor. Bunun yakmaması için ya da aza indirgemek için bi formül bulan varsa bana da söylesin :/
Beni de çok yakıyordu ya karnımı elime alıp sıkıp iğneyi batiriyordum sonra karnımı bırakıp iğneyi bosaltyiktan sonra çekip bastitiyordum böyle daha iyi gibiydi tam kurtuldum dedim bu defa ohss yüzünden 5 tane daha kullandım :) sevmediğin ot dibinde bitermiş

Ben ilk tedavide cetrotide ta zorlanıyordum, hatta bu sefer başlayacağım gün stres olmuştum epey. Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ve çok kolay vurabildim :) inşallah senin de öyle olur lütfen şartlama kendini

Aynen ben de senin durumundayım. Hatta son gün ağlaya ağlaya yapmıştım. Sonrası da seninki gibi olsun da vurayım kolayca.

CANIM negatif görüşmesine gittin mi

CANIM bu sonuçları memoriala gönderdin mi

Cnm 6.gune kadar gelmis embryolarin nasil yani istenilen durumda segildi sagliksizmiydi genetigemi gitmistiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…