Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm 6.gune kadar gelmis embryolarin nasil yani istenilen durumda segildi sagliksizmiydi genetigemi gitmistiki
Blastosist olmasını istiyorlar. Buna tam nasıl karar verildiğinden emin değilim. Anladıklarımı birlestirince kafamda olusan şöyle:
Embriyoda fetusu oluşturacak hücrelerle plesentayı oluşturacak hücreler ayrışıyor. Tutunmak için kabukda açılma başlıyor dışarı hücre atıyor. Genetik için de o dışarı atılan hücrelerden alınıyor ki fetusu oluşturacak hücrelere zarar verilmiş olmasın. 5.gün yavaşlamışsa 6.güne kadar bekletiyorlar ki toparlanıp açığı kapatsın. Zaten bunu yapamazsa daha fazla da yaşayamıyor.
Bi de sınıflandırılıyor ya embriyo kalitesi 5aa 5ab idi benimkiler. 5aa negatif oldu 5ab tuttu düştü. Diğerlerinin durumu neydi bilmiyorum.
Genetiğe göndermedik ilk tedavide.

Anladim cnm peki önceki tedavinde ari sütü yada ilac olarak herhangibisey kullanmismiydin?

Anladim cnm peki önceki tedavinde ari sütü yada ilac olarak herhangibisey kullanmismiydin?
Tedavi harici herhangi birşey kullanmadım. Normal günlük yaşamımıza devam ettik. Zaten genel olarak sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz. Kahve sigara gibi şeyler hayatımızda yok. Ama çaysız yapamıyoruz. Azalttım bile diyemem çayı ne önce ne şimdi ne de transfer süreçlerinde :)

çok sevindim canım, norma yollamı hamile kaldın? Rabbim devamını nasip etsin, kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Normal yolla oldu canim tahmin edersin ki hic beklemiyorduk tedavilerle bile olmayan seyi. Amin insallah Allah sizlere de en yakin zamanda mujdeli haber almayi ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Kızlar ilaçlardan mıdır nedir kendimi psikolojik olarak çok iyi hissetmiyorum. Hatta kötüyüm tüm gece ağlıyorum uykusuzum mutsuzum hayattan zevk almıyorum. Her şey çocuk beklentisi yüzünden mi diye soruyorum kendime. Bilmiyorum cevabı Rabbimden gelen her şeye razıyım aslında. Bir kere depresyon yaşamıştım Allah korusun tekrarından çok korkuyorum. Kimseyi istemiyorum. Eşim de nazımı biraz çekti sonra o da yalnız bıraktı. Lütfen dua ve tavsiye istiyorum

Ilaclardan olabilir bende opudan once cok gergin ve sinirliydim surekli esime kiziyordum hatta kontrole gittigimde doktora soyledim cok normal dedi hormonlar degisiyor ilaclar dengeyi alt ust ediyor geçecektir

Kizlar transfer sonrasi beslenmeyle ilgili bazi arkadaslar ananas tuketmenin faydali oldugunu yazmisti bugun bir prof videosunu izledim transfer sonrasi kahve maydanoz kola nar ve ananasi tavsiye etmiyor rahimde kasilmaya neden oluyormus buda tutunmada sıkıntı yapabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…