al benden de o kadar pazarlığı red etmenin de bi adabı vardır değil miCANIM iyi düşün bence iyi gelecek sonuç . Tek isinamadigim biri varsa o da menekşe hanım .çok hissiz konuşuyor bazen
Blastosist olmasını istiyorlar. Buna tam nasıl karar verildiğinden emin değilim. Anladıklarımı birlestirince kafamda olusan şöyle:Cnm 6.gune kadar gelmis embryolarin nasil yani istenilen durumda segildi sagliksizmiydi genetigemi gitmistiki
Anladim cnm peki önceki tedavinde ari sütü yada ilac olarak herhangibisey kullanmismiydin?Blastosist olmasını istiyorlar. Buna tam nasıl karar verildiğinden emin değilim. Anladıklarımı birlestirince kafamda olusan şöyle:
Embriyoda fetusu oluşturacak hücrelerle plesentayı oluşturacak hücreler ayrışıyor. Tutunmak için kabukda açılma başlıyor dışarı hücre atıyor. Genetik için de o dışarı atılan hücrelerden alınıyor ki fetusu oluşturacak hücrelere zarar verilmiş olmasın. 5.gün yavaşlamışsa 6.güne kadar bekletiyorlar ki toparlanıp açığı kapatsın. Zaten bunu yapamazsa daha fazla da yaşayamıyor.
Bi de sınıflandırılıyor ya embriyo kalitesi 5aa 5ab idi benimkiler. 5aa negatif oldu 5ab tuttu düştü. Diğerlerinin durumu neydi bilmiyorum.
Genetiğe göndermedik ilk tedavide.
Cnm egricayiri kullanan arkadaslar var memnunlar ben burda ari sütü satan bi yer buldum onu aliyorumBende eğriçayır arı sütü kapsülü düşünüyorum acaba güvenilir bir marka mı kızlar yumurta kalitesi için süt mü polen mi almalıyım?
Tedavi harici herhangi birşey kullanmadım. Normal günlük yaşamımıza devam ettik. Zaten genel olarak sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz. Kahve sigara gibi şeyler hayatımızda yok. Ama çaysız yapamıyoruz. Azalttım bile diyemem çayı ne önce ne şimdi ne de transfer süreçlerinde :)Anladim cnm peki önceki tedavinde ari sütü yada ilac olarak herhangibisey kullanmismiydin?
Öyle canım.bu arada pihtilasma sorunu olmadığı için sevindim.al benden de o kadar pazarlığı red etmenin de bi adabı vardır değil mi
Kızlar merhaba memorial da raporlu tedavi yapılıyor mu? Yapılıyorsa ücreti ne kadar acaba?
Sadece indirim oluyor raporu olanlara. 1400 lira kadar..Kızlar merhaba memorial da raporlu tedavi yapılıyor mu? Yapılıyorsa ücreti ne kadar acaba?
Hayır canım malesef yapılmıyor. Ama önceden raporun varsa 1000 lira indirim yapıyorlar sadece
..
Anladım kızlar sağolun. Pek bir faydası Yok o zaman raporun. Yine fiyatı yüksektir bayağı.Sadece indirim oluyor raporu olanlara. 1400 lira kadar..
7200 şu anki tedavi fiyatıAnladım kızlar sağolun. Pek bir faydası Yok o zaman raporun. Yine fiyatı yüksektir bayağı.
Şeffaf akıntı iyidir, sıkıntı diye düşünme, inşallah güzel olacak :)Kızlar transfer 4. Gün şeffaf bir akıntı başladı hayır olsun iyi mi kötü mü bilemedim. İnşallah enfeksiyon falan değildir
Şeffaf akıntı iyidir, sıkıntı diye düşünme, inşallah güzel olacak :)
Normal yolla oldu canim tahmin edersin ki hic beklemiyorduk tedavilerle bile olmayan seyi. Amin insallah Allah sizlere de en yakin zamanda mujdeli haber almayi ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsinçok sevindim canım, norma yollamı hamile kaldın? Rabbim devamını nasip etsin, kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Ilaclardan olabilir bende opudan once cok gergin ve sinirliydim surekli esime kiziyordum hatta kontrole gittigimde doktora soyledim cok normal dedi hormonlar degisiyor ilaclar dengeyi alt ust ediyor geçecektirKızlar ilaçlardan mıdır nedir kendimi psikolojik olarak çok iyi hissetmiyorum. Hatta kötüyüm tüm gece ağlıyorum uykusuzum mutsuzum hayattan zevk almıyorum. Her şey çocuk beklentisi yüzünden mi diye soruyorum kendime. Bilmiyorum cevabı Rabbimden gelen her şeye razıyım aslında. Bir kere depresyon yaşamıştım Allah korusun tekrarından çok korkuyorum. Kimseyi istemiyorum. Eşim de nazımı biraz çekti sonra o da yalnız bıraktı. Lütfen dua ve tavsiye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?