Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ilaçlardan oluyor böyle seyler bence iyi şeyler düşün şükretmemiz gereken ama belki de farkında bile olmadığımız şeyleri düşün lütfen. Emin ol bir sıkıntımız olsa su anda tamamen ona odaklı olurduk bu gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimize harcayacak vaktimiz olmazdı ama şükürler olsun Türkiye'deki en iyi hastanelerden birine gidebiliyoruz ve Rabbim geçmeyen sıkıntı vermesin. Eşine sarıl başka şeylerle uğraş Kafanı dağıt ve düşünmemeye çalış. Ben inanıyorum sen de İnan inşaAllah herşey çok daha güzel olacak Allah büyüktür Balım

Canım ilaçların da etkisi var, bu stresli bekleyişin de etkisi var.. O kadar zor dönemler ki kimsenin bizi anlamadığını düşünüyoruz, eşimizin bile.. Her zaman yanımızdalar her üzüntümüzde onlara ağlıyoruz ama erkekler daha az duygusal ve bize göre daha güçlü. O yüzden onlar daha az etkileniyor diye düşünüyorum ve mantık onlarda daha ağır bastığı için bazen kızıp bu kadar üzülmeye ya da gerginliğe anlam veremeyebiliyorlar.
Bu süreç uzun sürmez geçer inşallah ama çok şükür yanında, birliktesiniz belki çocuk dışında hiçbir eksiğiniz yok bunlara sarılmak lazım.
Ben bi ara çocuğu olan arkadaşlarımız bizden daha mutlu diyordum eşime, sonra onu ne kadar üzdüğümü fark ettim. Çocuk yoksa hiç mutlu olamayacaksak sonumuz ne olur düşünemiyorum falan diyordu. Bi zaman sonra idrak ettim ben de aslında varlığına ne kadar şükretsem az olacak birine sen beni mutlu edemiyorsun diyormuşum açık açık. O günden sonra toparladım ve daha iyiyim şimdi. Mutluyum ve daha mutlu olacağım inşallah diyorum hep artık.. Sen de daha mutlu olacaksın inanıyorum. Dua et için sıkıldığında, Allah ferahlık versin bol bol..

Hadi ya bende dünden beri ananas yiyordum tutunsun diye şaşkınım..

Teşekkürler kızlar. Kendimi bu kadar yalnız hissettiğim bir dönem olmamıştı. İyi ki varsınız
Sen de iyi ki varsın canım. Rabbim hepimize en güzel şekliyle nasip etsin. Sağlıkla ömürle hayırla inşaAllah. Güzel haberlerin yakın buna inanıyorum sen de İnan canım. Selametle

Canım senin taze transfer ya ilaçların etkisini üzerinden atmadan vücudun gebeliğe hazırlanıyor azıcık sabret

CANIM kesinlikle ilaclardandir . Ben iyi ki dondurulmuş olacağım diyorum çünkü çok sismistim ve iki de bir eşime kızıyordum . Sonra beni alttan almıyorsun diye tekrar kızıyordum. Iki de bir ya olmazsa tutmazsa deyince olmazsa olmasın herkesin çocuğu yok nasip işi hayatımıza bakarız diyor benim gibi saplantılı değil keşke bende böyle olmasam. Sorun senin eşinden olduğu için kendini suçlu hissedip yanından gitmiş olabilir.eşini de kendini de üzme mutlu olmaya ve mutlu etmeye çalış . Inşallah çok mutlu olursunuz

Evet ananas kanı sulandiriyor transfer öncesi evet ama transfer sonrası yenilmemesi gerekiyor

Ananası transferden sonra özellikle tavsiye ediyorlar. Narın suyunda östrojen çekirdeklerinde progesteron varmış. Yani ben ikinci transferimde hazırlık sürecinde ve sonucu öğrenene kadar hergün nar yedim. Ananas da yedim transfer sonrası 1 hafta kadar. Bunlara devam ederken bi sıkıntı yaşamadım. Sonucum pozitifti. Bilmiyorum cidden internetten çok bilgi kirliliği var.

CANIM gebe kaldıktan sonra önerilmiyor çünkü rahim kasilmalarinA neden olup dusuge ve erken doğuma neden oluyormuş . Burda çok yiyip pozitif sonuç alan var ama tüm sitelerde haftada iki üç dilimin zararlı olmayacağını ancak fazlasının kasilmalara neden olabileceği yazmış nar rahim kalınlığı ince olanlar için çok iyi ama kalın olanlar kesinlikle kullanmasın diyor saracoglu . Herkes te zararlı olmayabilir ananas ama yine de bi riski var

anansı ben de transfer gününe kadar yenmesi gerektiğini okumuştum transferden sonrası için önermiyorlar

allah'ım inşallah tattırsın yazdığın bu güzel duyguları.. rabbim hepimize nasip etsin.. ne kadar ara versem de çıkamıyorum burdan yazılanları okumak hoşuma gidiyor..

Olursun canım herkeste aynı olmuyor
Erken olsam iyiydi ohss den dolayı şiş im ve arada ter basıyor menepozlu gibi zaten birkaç gün daha olmazsam normal adet tarihime denk gelecek sen nasılsın doktora gideceğim diyordun ağrın var diye ?

Kızlar bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz? Biz aslında eşlerimize kimsenin kolay kolay sahip olamayacağı bağlarla bağlıyız. Çünkü çok zor bir duyguya sahibiz ama asla bırakmak ayrılmak aklımızdan bile geçmiyor. Geçen gün bi akrabamla konuştum eşi vefat etmişti. Diyo ki boşananlara öyle çok kızıyorum anlam veremiyorum ki sevdiğinden insan nasıl vazgeçer benim eşim şimdi benimle olsaydıda ayaklarına kapansaydım ağlayarak duygularını anlatıyo ve onlarında çocuğu yok olmamış. Bizimkide böyle bir şey imtihanımız zor ama gerçekten anlayışlı ve bize aşık eşlerimiz var hiç kırıp üzmüyorlar bizden daha güçlüler.. inşallah bu yaşadıklarımızın mükafatını çok güzel bir şekilde alırız.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Kızlar merhaba; hastaneden daha yeni çıktım. Gönül hoca ve Semra hoca muayene etti. Benim çikolata kistlerim vardı Semra hanım; kamerayla göbekten içeri giresek bir sürü yapışıklık görürüz dedi yumurtalıklarda ve tüplerde yapışıklık mevcutmuş. Yumurta rezervimi iyi gördü yapışıklıktan dolayı tam sayı veremedi ama 10 folükül saydım fazlada olabilir dedi. Şuan laparoskopik bişi yok tüp bebek senin için en doğru karar dedi ve tedaviye başladık gonal 237,5 ilk iğnemi bugün vuruldum. Ctesi kontrol olacak hayırlısı diyorım artık.

Hayırlısı arkadaşım bende çikolata kisti hastasıyım bende 21nde gönül hanım ve semra hanımla randevum var. Amh testi yaptırdım henüz sonuç çıkmadı bakalım ne dicekler. İnşallah benimde tedaviye başlama imknım vardır kötü durumda değilimdir

allah'ım inşallah tattırsın yazdığın bu güzel duyguları.. rabbim hepimize nasip etsin.. ne kadar ara versem de çıkamıyorum burdan yazılanları okumak hoşuma gidiyor..
Ca
CANIM Yapisiklik olduğunu nerden anladı bana da ufak Yapisiklik olabilir dedi tek taraflı çikolata kisti gördü. Ama Yapisiklik engel değil tüp bebeğe dedi.nasıl içine sindi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…