Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Erken olsam iyiydi ohss den dolayı şiş im ve arada ter basıyor menepozlu gibi zaten birkaç gün daha olmazsam normal adet tarihime denk gelecek sen nasılsın doktora gideceğim diyordun ağrın var diye ?
Yok gitmedim cnm iyiyim şimdi adet 9. Gün bitti ama beyaz akıntı problemim var artık ilaç falan kullanmakta istemiyorum muayene de

Amin bazılarına rahat batıyor rahat herşey 4/4 lüks olunca arayışa giriyorlar bizi acılar kenetliyor benim eşim engelli hatta ama fiziği süper ne adamlar var insan değil en büyük korkum onu kaybetmek e tabi durum böyle olunca onun parasını tüp bebekte çar çur etmek beni çok üzdü ;( işe gireceğim bu işi halledeceğini Allah izin verirse
Allah hiç birimizi ayırmasın ne burda ne öte dünyada

Ben bugün Cerrahpaşa genetik le konuştum orasıda Memorial e git dedi

Ca

CANIM Yapisiklik olduğunu nerden anladı bana da ufak Yapisiklik olabilir dedi tek taraflı çikolata kisti gördü. Ama Yapisiklik engel değil tüp bebeğe dedi.nasıl içine sindi mi ?
Canım benim hsg görüntüsünde de belli oluyor yapışıklık. Yapışıklık olan tüpte sıvı geçişi sırasında şişlik oluşmuş bunun nedenide yapılıklık dedi muayne sırasında da yumurtalıklarda yapışıklık var dedi.sıvı geçi var ama yukarı doğru. Çikolata kistlerim her iki overde de vardı sonuç tüp bebek en doğru karar dedi

Allah gönlündekini nasip etsin Balım

Evet Balım mümkünse memorial e git Allahım güldürürsün yüzünüzü inşaAllah

Çok geçmiş olsun... çar çur ettiğini düşünme arkadaşım çok ulvi bir şey için harcıyoruz gidip bir çantaya 10 bin verenler var biz evlat için uğraşıyoruz. Allah sağlık versin para bir şekilde yerine konur Allahım güç kuvvet versin..

Memoriali gerçekten herkes tavsiye ediyor ben az kalsın bahcecide başlıcaktım son anda döndüm. İnşallah hepimiz mutlu güzel haberleri alırız burda

Oda çok doğru şimdi çalışıyor olsam hiç rakama takılmayacağım ama inş işe başlayıp bu parayı biriktireceğim
İnş cnm ilk genetik dr um da Memorial demişti çok ta hamile kalan var
Takviyeleri kullanıyorum bal polen arı sütü nü de alacağım 75 lı bir ablamız var o kullandı 3. Ayı mı ne hamile kaldı darısı başımıza
Allah'ım yardımcımız olsun

Elimizden geleni yapıcaz gerisi takdiri ilahi. Bende arı sütüne başlıcam polen kullanamıyorum alerjim var maalesef ama balıda günlük hayatımda tüketmeye çalışıyorum .

Elimizden geleni yapıcaz gerisi takdiri ilahi. Bende arı sütüne başlıcam polen kullanamıyorum alerjim var maalesef ama balıda günlük hayatımda tüketmeye çalışıyorum .
Senin ilk tedavimi cnm

Evet canım 26 yaşındayım 2 senelik evliyim ama 1 yıldır deniyoruz çikolata kistim var ayrıca tüpte hidropelsenk var tabi bunlar bildiklerim kimbilir daha neler çıkıcak
Cnm Allah'ım tez zaman da bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş

Cnm Allah'ım tez zaman da bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canım amin cümlemizin inşallah hepimiz aynı amaç aynı gaye aynı hasret ve özlem için bu yoldayız.. birbirimizi en iyi biz anlarız. Bu yolda en önemli 3 unsur; sabır,şükür ve dua... bizde inşallah bu hasretin sonunda mutluluğa kavuşacağız.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Amin canımm ne güzel yazıyorsun

Kaç santim canım ? Peki senin hsg raporunda Yapisiklik olduğu yazmış mi ?bu çikolata kisti ni yeni öğrendim.öğrendiğimden beri deli gibi araştırıyorum . Çok üzülüyorum

Kaç santim canım ? Peki senin hsg raporunda Yapisiklik olduğu yazmış mi ?bu çikolata kisti ni yeni öğrendim.öğrendiğimden beri deli gibi araştırıyorum . Çok üzülüyorum
Canım, benim 28 mm 13 mm 21mm 9mm böylee gidiyor ölçemediğimizde var çok küçük olanlar. Sağ ve sol overde. Hsg raporunda sıvı geçisi görülmüştür diyor. Yapışıklık olan tüptede sıvı geçici var ancak geçiş sıradında tüpte şişlik oluşmuş onunda yapışıklıktan kaynaklandığını söyledi hoca. Hatta göbekten kamera ile girsek laparoskopi yapsak bir sürü yapışıklık görürüz diye düşünüyorum dedi. Ama şimdilik gerek görmedi. Rezerv durumumu iyi gördü endişelenek bişi yok gayet iyi dedi. Diğer değerlerimde iyi eşimde de hiç bir sıkıntı yok. Tek sorun kistler. Birden fazla kaliteli yumurta oluşursa da tek transfer yapıo diğerlerini donduracaklarmış. Bu kistlerle kaliteli yumurtaları harcayamayız dedi tek tek denicez dedi.

Anladım canım benimki 2 cm seninkilerden büyük sanırım . Kötü bir hastalık rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberler paylaşırız burdan

Anladım canım benimki 2 cm seninkilerden büyük sanırım . Kötü bir hastalık rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberler paylaşırız burdan
evet bu hastalık gerçekten kötü bağırsaklar da dahi yapışıklık olabiliyormuş. 5-6 cm le doğal yolla hamile kalanda duydum bizim 2 cm le olmuyor. Allah gönlümüze göre verir inşallah. Sen başladın mı tedaviye???

Evet doğal yoldan kalan da çok hastalığın derecesine bağlı işte . Soğan kuru denedin mi hiç ? Ben başladım canım Yumurtalarım donduruldu iki ay sonra transfer olacak hafif pko da olduğum için ohss oldum yumurta toplama sonrası adet bekliyorum 11.günüm hala olmadım

Soğan kürü yaptım ben kısa bi dönem ama midem kaldırmadı pek sarfa kesesi ameliyatı olmuştum safram yok ondan mı bilmiyorum çok rahatsız etti beni bıraktım bi hafta anca dayanabildim. Ben genelde sakin bi insanımdır aceleci davranmam hiç bişey için ama şu an içim içime sığmıyor bi an önce olsun istiyorum dondurulur ve beklemem için süre verirlerse yıkılırım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…