Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim amh 1.41 ama bu değerin çikolata kistlerinden böyle olduğunu söyledi 11-12 folükül saydı. Rezerv durumun edişe verici değil gayet iyi dedi. Bana da tek embriyo dedi eğer birden fazla kaliteli olursa tek tek transfer edicez. Kistler yumurta kalitesini bozuyormuş o yüzden iki tane koyup elimizdki diğr kaliteli emb. Harcayamayız dedi ama tabi bunlar varsayımlar.

Öyle canım önceden hep plan yapan ben artık hiç plan yapamıyorum.çok zor bi imtihan rabbim düşmanıma vermesin . Kim isterse bebeği olsun

cnm senınn yaşın 36 olduğu için sana çift embriyo konabılır ama özel durumun var en ıyısini bilir semra hanım... ama semra hanım hep tek embriyodan yana bize ikiz gebelikleri öyle bir anlattı kı benım gözüm korkttu tamam dedim :)) bu arada iğneye başladın mı kaçıncı gündesin?

Canım ben hala adet olmadım 11.gün bugünde olacak gibi değilim normal mi yaa
cnm hiç bilemiyecegım ben lucrin vurulduğum için emre bey 7-10 gün arasınd adet olursun dedı 7. gün oldum. Sen istersen birkaç gün daha bekle olmadı hastaneyi arasın birde ohss oldun yaaa belkı o geciktiriyordur.

Hemen bir düzeltme yapıyorum 35 :))))) lütfen :) evet başladım dün ilkini vuruldum bugünde akşam 5 gibi yapıcam.

Hemen bir düzeltme yapıyorum 35 :))))) lütfen :) evet başladım dün ilkini vuruldum bugünde akşam 5 gibi yapıcam.
kusura bakma cnm aklımda öyle kalmış 35 ve üstü çift embriyo konabılır benım yaşım 27 olduğu için semra hanım kesinlıkle tek embriyo diyor yasakmış... yaaa aslında benım ialcım arttı gonal- f haftaya adet olur hastaneye gidersem oraya bırakmayı düşünüyorum burda bir arkadaşımın ismini yazıp özellıkle o arkadaşa vermeyi düşünüyorum ücret falanda istemıyorum eğer ilgilenirsen yada ilgilenecek bir arkadaş varsa bana özleden yazabilir

Bana 3 kutu aldırdılar devamı gelecek mi?? Olabilir aslında daha kullanıcaksam.

Canım trombofili bana yaptılar . Sana neden yapmıyorlar ki anlamadım ? Belki pihtilasma sorunu falan olabilir . Bende
Ayrıca hastane başarısına baktığım zamanda memorial öndeydi. Allah utandırmaz inşallah. Sen tedavi aşamasındamısın yumurta toplandımı?
Canım başarıya nerden baktın?

Canım ben de bi siteden okudum 863 hasta üzerinde gözlem yapılmış ve çikolata kisti olanların olmayanlara göre tüp bebek şansı aynı çıkmış kistin etkisi yok denmiş ama başka sitelerdede embriyoyu öldüren sıvı salgiliyo deniyor.ben hala adet olmadım bekliyorum . Hadi bu kez güzel haber alalım senden insallah

canım o sıvı her çikolata kisti hastasında olmuyor. rahim filminde çıkmadıysa yoktur sende. zaten varsa o sıvı bulunan tüpü bağlamadan ya da ameliyatla almadan tüp bebek yapmıyolar çünkü tüp bebekle embriyo tutunsa bile o sıvı embriyoyu zehirleyebiliyor. bu hastalığın adı da hidrosalpenks... maalesef benim tek tüpümde de bu problem var. senin kistlerin daha çok küçük olduğu için ve yeni olduğu için sende yoktur ya da dediğim gibi olsada rahim filminde ya da usg'de görünür mutlaka. benim kistlerim çok eskiye dayandığı için ve daha önce de ameliyat olduğum için tek tüpümde var o sıvıdan.

canım bende de hafif pko var ve aynen senin gibi gittiğim hiç bir doktor bundan bahsetmedi hatta bu tedavi sürecinde zeynep kamile gttim orda ultrasonla bakan kişiye var iyice bakar mısınız dediğim halde yok gözükmüyor dedi anlamadım gtti

Canım trombofili bana yaptılar . Sana neden yapmıyorlar ki anlamadım ? Belki pihtilasma sorunu falan olabilir . Bende

Canım başarıya nerden baktın?
Burdaki anketlerden ve başka form sayfalrından okumuştım canm. Birde ben Semra hoca hakkında da hel iyi şeyler okudum o yüzden tercihim oldu.

Canım benim dediğim hidrosalpenks değil. Kistin kendi salgıladığı özel bir sıvı her kisti olanda olmuyor ama bazılarında varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…