Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Yok cnm kilo ma dikkat edersen bişey olmazyane ilerde tamamen pkonun belırtileri tasıyıp pko olabilirmiyim
bu konuda dikkat ediyorum 1.63 boyum var bir ara 60 kg kadar çıktım tedavi sürecinde çok dikkat ettım şu an 56 kgyumYok cnm kilo ma dikkat edersen bişey olmaz
Benim amh 1.41 ama bu değerin çikolata kistlerinden böyle olduğunu söyledi 11-12 folükül saydı. Rezerv durumun edişe verici değil gayet iyi dedi. Bana da tek embriyo dedi eğer birden fazla kaliteli olursa tek tek transfer edicez. Kistler yumurta kalitesini bozuyormuş o yüzden iki tane koyup elimizdki diğr kaliteli emb. Harcayamayız dedi ama tabi bunlar varsayımlar.ewt cnm semra hanım özellıkle tek embriyo dedı amh kaç çıktı gonal- f yumurta rezervene göre ayarlanıyor benım yumurtarezervem fazla olduğu için az doz ile başlandı ve hep öyle devam ettım . Evet cnm dondurulmuş bıraz daha yüksek ama dondurlmuş transfer hastanın durumuna göre ayarlanıyor. Hatta bazı hastalarda riske girmemek için 3. gün transfer yapılıyor labaratuvar ortamına dayanamam embriyo rahimde tutunabılıyor. Yane tamamen kişiye göre ayarlanıyor tedaviler
İyi cnm bişey olmaz iyisin senbu konuda dikkat ediyorum 1.63 boyum var bir ara 60 kg kadar çıktım tedavi sürecinde çok dikkat ettım şu an 56 kgyum
Öyle canım önceden hep plan yapan ben artık hiç plan yapamıyorum.çok zor bi imtihan rabbim düşmanıma vermesin . Kim isterse bebeği olsuncnm bende çikolata kisti var o yüzden çocuğum olmuyor diye düşünme... benım rahmim tertemiz, tüplerim açık çiklata kistide yok yumurta rezzervemde gayet iyi ama olmadım mı olmuyor... dayımın kızında çikolata kisti vardı ve bekarken amelıyat oldu tekrar nüksetti sonra evlendi 9 ay sonra kendiliğinden hamıle kaldı yaşıda 36 falandı hatta doktor sadece tüp bebekle hamile kalabılırsın demiş ama kendiğinden kaldı şükür.... bunlar aslında baktğın zaman ufak şeyler, hamile kalan birçok kadını incelesen emın ol en az yarısında senın gibi ufak kistleri vardır. Bizim işimiz nasip işi sadece vesile arıyoruz
cnm senınn yaşın 36 olduğu için sana çift embriyo konabılır ama özel durumun var en ıyısini bilir semra hanım... ama semra hanım hep tek embriyodan yana bize ikiz gebelikleri öyle bir anlattı kı benım gözüm korkttu tamam dedim :)) bu arada iğneye başladın mı kaçıncı gündesin?Benim amh 1.41 ama bu değerin çikolata kistlerinden böyle olduğunu söyledi 11-12 folükül saydı. Rezerv durumun edişe verici değil gayet iyi dedi. Bana da tek embriyo dedi eğer birden fazla kaliteli olursa tek tek transfer edicez. Kistler yumurta kalitesini bozuyormuş o yüzden iki tane koyup elimizdki diğr kaliteli emb. Harcayamayız dedi ama tabi bunlar varsayımlar.
Canım ben hala adet olmadım 11.gün bugünde olacak gibi değilim normal mi yaacnm ben transfer için adet beklıyorum 15 yumurta toplandı 11 tanesi blast oldu donduruldu . haftaya adet olucagım eylül gibide transfer olucak inş
cnm hiç bilemiyecegım ben lucrin vurulduğum için emre bey 7-10 gün arasınd adet olursun dedı 7. gün oldum. Sen istersen birkaç gün daha bekle olmadı hastaneyi arasın birde ohss oldun yaaa belkı o geciktiriyordur.Canım ben hala adet olmadım 11.gün bugünde olacak gibi değilim normal mi yaa
Hemen bir düzeltme yapıyorum 35 :))))) lütfen :) evet başladım dün ilkini vuruldum bugünde akşam 5 gibi yapıcam.cnm senınn yaşın 36 olduğu için sana çift embriyo konabılır ama özel durumun var en ıyısini bilir semra hanım... ama semra hanım hep tek embriyodan yana bize ikiz gebelikleri öyle bir anlattı kı benım gözüm korkttu tamam dedim :)) bu arada iğneye başladın mı kaçıncı gündesin?
kusura bakma cnm aklımda öyle kalmış 35 ve üstü çift embriyo konabılır benım yaşım 27 olduğu için semra hanım kesinlıkle tek embriyo diyor yasakmış... yaaa aslında benım ialcım arttı gonal- f haftaya adet olur hastaneye gidersem oraya bırakmayı düşünüyorum burda bir arkadaşımın ismini yazıp özellıkle o arkadaşa vermeyi düşünüyorum ücret falanda istemıyorum eğer ilgilenirsen yada ilgilenecek bir arkadaş varsa bana özleden yazabilirHemen bir düzeltme yapıyorum 35 :))))) lütfen :) evet başladım dün ilkini vuruldum bugünde akşam 5 gibi yapıcam.
Bana 3 kutu aldırdılar devamı gelecek mi?? Olabilir aslında daha kullanıcaksam.kusura bakma cnm aklımda öyle kalmış 35 ve üstü çift embriyo konabılır benım yaşım 27 olduğu için semra hanım kesinlıkle tek embriyo diyor yasakmış... yaaa aslında benım ialcım arttı gonal- f haftaya adet olur hastaneye gidersem oraya bırakmayı düşünüyorum burda bir arkadaşımın ismini yazıp özellıkle o arkadaşa vermeyi düşünüyorum ücret falanda istemıyorum eğer ilgilenirsen yada ilgilenecek bir arkadaş varsa bana özleden yazabilir
Benim şuan kullandığım gonal-f acımıyor rahatlıkla kendin yapabilirsin. Ama diğerlerini daha tecrübe etmediğim için bilemicemkızlar bu iğneler acıtıyo mu yakıyo mu nasıl bir şey?
teşekkür ederim arkadaşımBenim şuan kullandığım gonal-f acımıyor rahatlıkla kendin yapabilirsin. Ama diğerlerini daha tecrübe etmediğim için bilemicem
Canım trombofili bana yaptılar . Sana neden yapmıyorlar ki anlamadım ? Belki pihtilasma sorunu falan olabilir . BendeCanım merhaba, bir süredir giremesim foruma.
Salı günü negatif görüşmem vardı, önce Emre bey sonra Semra hoca da dahil oldu. Çikolata kistimin bir etken olabileceğini düşünmüyorlar. İlk deneme hemen umutsuzluğa kapılma sizin durumunuz sebepsiz infertilite dedi Semra hoca. Pgt ya da bağışıklık sistemi testi bunların yanısıra trombofili testi yaptırayım dedim ama daha ilk deneme bunlara gerek yok dediler. Tek embriyo ile Ağustos sonu adetimle tekrar dondurulmuş tedavisine başlayacağız nasipse. Bu kez natürel siklus değil, ilaçla destekleyecekler. Tahlil gününden önce adet görmem nedeniyle de luteal faz eksikliği gibi bir durumdan bahsettiler o nedenle ilaçlı siklus olacak bu kez. Embriyo ne kadar kaliteli görünse de yapay sonuçta genetiği bozuk olabilir o nedenle tutunamamış olabilir görüşündeler.
Sen ne yaptın, herşey yolunda mı?
Canım başarıya nerden baktın?Ayrıca hastane başarısına baktığım zamanda memorial öndeydi. Allah utandırmaz inşallah. Sen tedavi aşamasındamısın yumurta toplandımı?
Canım ben de bi siteden okudum 863 hasta üzerinde gözlem yapılmış ve çikolata kisti olanların olmayanlara göre tüp bebek şansı aynı çıkmış kistin etkisi yok denmiş ama başka sitelerdede embriyoyu öldüren sıvı salgiliyo deniyor.ben hala adet olmadım bekliyorum . Hadi bu kez güzel haber alalım senden insallahCanım merhaba, bir süredir giremesim foruma.
Salı günü negatif görüşmem vardı, önce Emre bey sonra Semra hoca da dahil oldu. Çikolata kistimin bir etken olabileceğini düşünmüyorlar. İlk deneme hemen umutsuzluğa kapılma sizin durumunuz sebepsiz infertilite dedi Semra hoca. Pgt ya da bağışıklık sistemi testi bunların yanısıra trombofili testi yaptırayım dedim ama daha ilk deneme bunlara gerek yok dediler. Tek embriyo ile Ağustos sonu adetimle tekrar dondurulmuş tedavisine başlayacağız nasipse. Bu kez natürel siklus değil, ilaçla destekleyecekler. Tahlil gününden önce adet görmem nedeniyle de luteal faz eksikliği gibi bir durumdan bahsettiler o nedenle ilaçlı siklus olacak bu kez. Embriyo ne kadar kaliteli görünse de yapay sonuçta genetiği bozuk olabilir o nedenle tutunamamış olabilir görüşündeler.
Sen ne yaptın, herşey yolunda mı?
canım o sıvı her çikolata kisti hastasında olmuyor. rahim filminde çıkmadıysa yoktur sende. zaten varsa o sıvı bulunan tüpü bağlamadan ya da ameliyatla almadan tüp bebek yapmıyolar çünkü tüp bebekle embriyo tutunsa bile o sıvı embriyoyu zehirleyebiliyor. bu hastalığın adı da hidrosalpenks... maalesef benim tek tüpümde de bu problem var. senin kistlerin daha çok küçük olduğu için ve yeni olduğu için sende yoktur ya da dediğim gibi olsada rahim filminde ya da usg'de görünür mutlaka. benim kistlerim çok eskiye dayandığı için ve daha önce de ameliyat olduğum için tek tüpümde var o sıvıdan.Canım ben de bi siteden okudum 863 hasta üzerinde gözlem yapılmış ve çikolata kisti olanların olmayanlara göre tüp bebek şansı aynı çıkmış kistin etkisi yok denmiş ama başka sitelerdede embriyoyu öldüren sıvı salgiliyo deniyor.ben hala adet olmadım bekliyorum . Hadi bu kez güzel haber alalım senden insallah
canım bende de hafif pko var ve aynen senin gibi gittiğim hiç bir doktor bundan bahsetmedi hatta bu tedavi sürecinde zeynep kamile gttim orda ultrasonla bakan kişiye var iyice bakar mısınız dediğim halde yok gözükmüyor dedi anlamadım gttiBen de 3 senelik evliyim 2 senedir düşünüyoruz maalesef hiç bir doktor çikolata kisti olduğunu söylemedi bebek düşünmeden önce bile gittim doktora her şey çok iyi dediler . Memoriala basvurunca orda öğrendim şok oldular nasıl soylememisler diye 2 aşılama boş yere denemişim çünkü bizde tutma ihtimali yüzde 2 imiş sen iyi ki denenemissin bende 29a girdim
Burdaki anketlerden ve başka form sayfalrından okumuştım canm. Birde ben Semra hoca hakkında da hel iyi şeyler okudum o yüzden tercihim oldu.Canım trombofili bana yaptılar . Sana neden yapmıyorlar ki anlamadım ? Belki pihtilasma sorunu falan olabilir . Bende
Canım başarıya nerden baktın?
Canım benim dediğim hidrosalpenks değil. Kistin kendi salgıladığı özel bir sıvı her kisti olanda olmuyor ama bazılarında varmışcanım o sıvı her çikolata kisti hastasında olmuyor. rahim filminde çıkmadıysa yoktur sende. zaten varsa o sıvı bulunan tüpü bağlamadan ya da ameliyatla almadan tüp bebek yapmıyolar çünkü tüp bebekle embriyo tutunsa bile o sıvı embriyoyu zehirleyebiliyor. bu hastalığın adı da hidrosalpenks... maalesef benim tek tüpümde de bu problem var. senin kistlerin daha çok küçük olduğu için ve yeni olduğu için sende yoktur ya da dediğim gibi olsada rahim filminde ya da usg'de görünür mutlaka. benim kistlerim çok eskiye dayandığı için ve daha önce de ameliyat olduğum için tek tüpümde var o sıvıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?