- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Anlamıyorum ki bunlar 6 sene de bu basit şeyleri ogrenemiyor mu hiç bilmiyorumcanım bende de hafif pko var ve aynen senin gibi gittiğim hiç bir doktor bundan bahsetmedi hatta bu tedavi sürecinde zeynep kamile gttim orda ultrasonla bakan kişiye var iyice bakar mısınız dediğim halde yok gözükmüyor dedi anlamadım gtti
Kişiden kişiye değişiyor ben 150 iki buçuk kutu kullandımKızlae bu gonal - f den ortama kaç kutu kullanılıyor?? Yumurta toplanana kadar kullanıcakmıyız?
Ben 3 kutu aldım şimdi 237.5 kullanıyorum daha devamı gelecekse alayım diye düşündüm de o zaman kontrolü beklim belki 3 kutu yeter. TeşekkürlerKişiden kişiye değişiyor ben 150 iki buçuk kutu kullandım
Yok canım kafana göre alma gonal f kullanmasan bile eczane geri almıyor soğuk zincirli çünkü . Onlar yazdikca alBen 3 kutu aldım şimdi 237.5 kullanıyorum daha devamı gelecekse alayım diye düşündüm de o zaman kontrolü beklim belki 3 kutu yeter. Teşekkürler
Ben 3 kutu aldım şimdi 237.5 kullanıyorum daha devamı gelecekse alayım diye düşündüm de o zaman kontrolü beklim belki 3 kutu yeter. Teşekkürler
hm anladım bunu bilmiyordum canımCanım benim dediğim hidrosalpenks değil. Kistin kendi salgıladığı özel bir sıvı her kisti olanda olmuyor ama bazılarında varmış
İnşallah canım, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin...Canım ben de bi siteden okudum 863 hasta üzerinde gözlem yapılmış ve çikolata kisti olanların olmayanlara göre tüp bebek şansı aynı çıkmış kistin etkisi yok denmiş ama başka sitelerdede embriyoyu öldüren sıvı salgiliyo deniyor.ben hala adet olmadım bekliyorum . Hadi bu kez güzel haber alalım senden insallah
Kızlar merhaba; hastaneden daha yeni çıktım. Gönül hoca ve Semra hoca muayene etti. Benim çikolata kistlerim vardı Semra hanım; kamerayla göbekten içeri giresek bir sürü yapışıklık görürüz dedi yumurtalıklarda ve tüplerde yapışıklık mevcutmuş. Yumurta rezervimi iyi gördü yapışıklıktan dolayı tam sayı veremedi ama 10 folükül saydım fazlada olabilir dedi. Şuan laparoskopik bişi yok tüp bebek senin için en doğru karar dedi ve tedaviye başladık gonal 237,5 ilk iğnemi bugün vuruldum. Ctesi kontrol olacak hayırlısı diyorım artık.
Hayırlısı arkadaşım bende çikolata kisti hastasıyım bende 21nde gönül hanım ve semra hanımla randevum var. Amh testi yaptırdım henüz sonuç çıkmadı bakalım ne dicekler. İnşallah benimde tedaviye başlama imknım vardır kötü durumda değilimdir
Çok geçmiş olsun. Sana ne dediler nasıl bir yol izleyeceklermişBaşlarsın Allahın izniyle stres yapma bu kadar.. Benim kistler imde şiddetli folikulleri göremiyorlar ultrason da neredeyse en son 6 saydı semra hanım. .
Çok geçmiş olsun. Sana ne dediler nasıl bir yol izleyeceklermiş
Çok geçmiş olsun. Sana ne dediler nasıl bir yol izleyeceklermiş
Kızlae bu gonal - f den ortama kaç kutu kullanılıyor?? Yumurta toplanana kadar kullanıcakmıyız?
Aslında amh fena değil yaşına ve bu kistlere rağmen . İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır güzel sonuçlra ulaşırız. Bende 26 yaşındayım ve 1 ameliyat geçmişim varYaş 31 amh 1.49 geldi benim bakalım kaç yumurta toplanacak kistler den tam sayamiyorlar
Aslında amh fena değil yaşına ve bu kistlere rağmen . İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır güzel sonuçlra ulaşırız. Bende 26 yaşındayım ve 1 ameliyat geçmişim var
Benim şuan kullandığım gonal-f acımıyor rahatlıkla kendin yapabilirsin. Ama diğerlerini daha tecrübe etmediğim için bilemicem
Bende dün hastanenin ordakinden aldım 3 kutu aldırdı bana şimdilik. Cumartesi kontrol var bakalım daha kaç kutu alıcam. Bu arada benimde amh 1.41 yaş 35 ama benimde kistlerden dokayı tam sayamadılar folükülleri. Sayıdan ziyade önemli olan kalite ama bizim kistlerde kaliteyi bozuyor.Tatlım dozuna göre değişir onu sen takip et bende boş bulundum ilk zaman izmitten almak zorunda kaldım zor buldum . Fiyatı da 100 lira fazlaydı memorial hastanesinin oradaki eczane indirimli veriyor .. Benim gibi uzaktaysan Dr sor artarmi doz diye çünkü msj la geliyor ya doz ayarı hazırlıkli ol yani ..
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizAmin canım inşallah bende öyle avutuyorum kendimi o kadar kisti rağmen iyi diye ama insan stres oluyor bu sefer de yumurtalar kaliteli olacak mı diye düşünüyorum. . Şuan iğnemi yaptım yüksek doz kullanıyorum ama net de görünmüyor ya yumurtalar içimde bi huzursuzluk işte. .
Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?