Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anlamıyorum ki bunlar 6 sene de bu basit şeyleri ogrenemiyor mu hiç bilmiyorum

Ben 3 kutu aldım şimdi 237.5 kullanıyorum daha devamı gelecekse alayım diye düşündüm de o zaman kontrolü beklim belki 3 kutu yeter. Teşekkürler
Yok canım kafana göre alma gonal f kullanmasan bile eczane geri almıyor soğuk zincirli çünkü . Onlar yazdikca al

Ben 3 kutu aldım şimdi 237.5 kullanıyorum daha devamı gelecekse alayım diye düşündüm de o zaman kontrolü beklim belki 3 kutu yeter. Teşekkürler

Canım ihtiyaca göre al fazla alma. Eğer ateş eczanesinden alırsan kullanmadığın kutu olursa geri alıyorlar haberin olsun. Tabi soğuk zinciri bozmamak adına buz kalıbıyla getireceksin

Kizlar merhaba bende yapacam fiyat ne kadar ilaclarla beraber bide yumurya rezervesi az olup tutan var mi

İnşallah canım, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin...

İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız sizden.

Benim durumum da size benziyor çift taraflı çikolata kistleri mevcut şuan tedavide 8 günüm benim rezervi etkilemiş ki 350 doz kullanıyorum .. hayırlısı inşallah hepimize

Başlarsın Allahın izniyle stres yapma bu kadar.. Benim kistler imde şiddetli folikulleri göremiyorlar ultrason da neredeyse en son 6 saydı semra hanım. .

Çok geçmiş olsun. Sana ne dediler nasıl bir yol izleyeceklermiş

Teşekkür ederim canım. Bizbiraz zor vakayiz iki taraflı bende şiddetli çikolata kistler eşimde morfoloji 0 özellikle baş kısmı sorunlu spermlerin. İlk tedavi de hiç embriyo olusmamisti. . Şimdi memorial a başladık işte tedavi planı da öncelik embriyo oluşturmak dedi semra hanım şuan 8 gündeyim tedavinin. . Yumurta toplamadan sonra bi rahim filmi çekileceğim eskisi pek net değil dedi semra hanım duruma göre ilerleyecegiz. .

Kızlae bu gonal - f den ortama kaç kutu kullanılıyor?? Yumurta toplanana kadar kullanıcakmıyız?

Tatlım dozuna göre değişir onu sen takip et bende boş bulundum ilk zaman izmitten almak zorunda kaldım zor buldum . Fiyatı da 100 lira fazlaydı memorial hastanesinin oradaki eczane indirimli veriyor .. Benim gibi uzaktaysan Dr sor artarmi doz diye çünkü msj la geliyor ya doz ayarı hazırlıkli ol yani ..

Yaş 31 amh 1.49 geldi benim bakalım kaç yumurta toplanacak kistler den tam sayamiyorlar
Aslında amh fena değil yaşına ve bu kistlere rağmen . İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır güzel sonuçlra ulaşırız. Bende 26 yaşındayım ve 1 ameliyat geçmişim var

Aslında amh fena değil yaşına ve bu kistlere rağmen . İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır güzel sonuçlra ulaşırız. Bende 26 yaşındayım ve 1 ameliyat geçmişim var

Amin canım inşallah bende öyle avutuyorum kendimi o kadar kisti rağmen iyi diye ama insan stres oluyor bu sefer de yumurtalar kaliteli olacak mı diye düşünüyorum. . Şuan iğnemi yaptım yüksek doz kullanıyorum ama net de görünmüyor ya yumurtalar içimde bi huzursuzluk işte. .

Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı

Benim şuan kullandığım gonal-f acımıyor rahatlıkla kendin yapabilirsin. Ama diğerlerini daha tecrübe etmediğim için bilemicem

Gonal f acıtmıyor da benim bazen doz yetmiyor iki kere vurmak zorunda kalıyorum o sıkıntı. . Cetrotide biraz ama çok değil yakıyor sanki iğnesi daha kalın geldi bana biraz delik deşik oldu karnım ..

Bende dün hastanenin ordakinden aldım 3 kutu aldırdı bana şimdilik. Cumartesi kontrol var bakalım daha kaç kutu alıcam. Bu arada benimde amh 1.41 yaş 35 ama benimde kistlerden dokayı tam sayamadılar folükülleri. Sayıdan ziyade önemli olan kalite ama bizim kistlerde kaliteyi bozuyor.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…