Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bende dün hastanenin ordakinden aldım 3 kutu aldırdı bana şimdilik. Cumartesi kontrol var bakalım daha kaç kutu alıcam. Bu arada benimde amh 1.41 yaş 35 ama benimde kistlerden dokayı tam sayamadılar folükülleri. Sayıdan ziyade önemli olan kalite ama bizim kistlerde kaliteyi bozuyor.
237,5 kullanıyorum. Şimdi bu dozu ayarlayıp vuruyoruz ya içinde ilaç kalıyormu? Sanki bana kalıyormuş gibi geldi acaba ben mi yapamıyorum iğneyi?Malesef kistler bozuyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım. . Doz ne kadar kullanıyorsun
Hemen çekme 10 a kadar say öyle çek237,5 kullanıyorum. Şimdi bu dozu ayarlayıp vuruyoruz ya içinde ilaç kalıyormu? Sanki bana kalıyormuş gibi geldi acaba ben mi yapamıyorum iğneyi?
237,5 kullanıyorum. Şimdi bu dozu ayarlayıp vuruyoruz ya içinde ilaç kalıyormu? Sanki bana kalıyormuş gibi geldi acaba ben mi yapamıyorum iğneyi?
Anladım canım ben yanlış kullanmışım o zaman. Ben her defasında yeni kutu açtım. Yarın diğerlerinin içindekileri kullansam olur herhalde dimi?Kalacak zaten doz 450 bazen 500 u buluyor .. Sen 237 ye ayarlayıp sıfırlayana kadar vur kalanı sonraki gün. . İğnede az da olsa doz kalınca yine verdikleri doz miktarı kadar ayarla kaçta kaldıysa yeni iğneyi o doza ayarla tekrar vur canım .. Umarim anlatabildim..
Anladım canım ben yanlış kullanmışım o zaman. Ben her defasında yeni kutu açtım. Yarın diğerlerinin içindekileri kullansam olur herhalde dimi?
Evet dolapta saklandım teşekkür ederim.Dolapta sakladiysan olur tabiki kalan dozları da kullan
Canım sen ilaç ayırımı almadın mi hastaneden ? 237ye ayarla iğneyi 0 olana kadar bastır ertesi gün tekrar aynı şeyi yap . Diyelim ki iğne 0da değilde bir rakamda bitti mesela 50de kaldı diğer iğneyi alıp 50ye ayarlayıp tekrar vuracaksın canım.Evet dolapta saklandım teşekkür ederim.
cnm adet oldun mu?Canım sen ilaç ayırımı almadın mi hastaneden ? 237ye ayarla iğneyi 0 olana kadar bastır ertesi gün tekrar aynı şeyi yap . Diyelim ki iğne 0da değilde bir rakamda bitti mesela 50de kaldı diğer iğneyi alıp 50ye ayarlayıp tekrar vuracaksın canım.
günaydın cnm nasılsın?günaydın herkese
iyiyim teşekkür ederim.:)günaydın cnm nasılsın?
önce tedavini olKızlar ben iş görüşmesi yaptım adam diyor ki gece 11 e kadar sürer işim evrakları toparlamak maaş ı iyi adam ünlü avukat çok zengin param olacakta tedavi nasıl olur yaşım geçiyor
Bilemedim ki izinde alamam sanki tedavi için
Aynen öyle, alıp devam edeceksin. Ptesi test günün Di miGünaydın dünyanın en güzel kadınları :)
Bu folidoce 4 günlük falan kaldı. Tekrar alıp devam ediyoruz değil mi? (Transfer sonrası 6. Günümdeyim)
Önceliği cocuga verirdim.Kızlar ben iş görüşmesi yaptım adam diyor ki gece 11 e kadar sürer işim evrakları toparlamak maaş ı iyi adam ünlü avukat çok zengin param olacakta tedavi nasıl olur yaşım geçiyor
Bilemedim ki izinde alamam sanki tedavi için
Ben halen kullaniyorum. Zannedersem ilk 3 ay kullanilmasi gerekiyormuş.Günaydın dünyanın en güzel kadınları :)
Bu folidoce 4 günlük falan kaldı. Tekrar alıp devam ediyoruz değil mi? (Transfer sonrası 6. Günümdeyim)
Aynen öyle, alıp devam edeceksin. Ptesi test günün Di mi
Ben halen kullaniyorum. Zannedersem ilk 3 ay kullanilmasi gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?