Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Malesef kistler bozuyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalım. . Doz ne kadar kullanıyorsun

237,5 kullanıyorum. Şimdi bu dozu ayarlayıp vuruyoruz ya içinde ilaç kalıyormu? Sanki bana kalıyormuş gibi geldi acaba ben mi yapamıyorum iğneyi?

Kalacak zaten doz 450 bazen 500 u buluyor .. Sen 237 ye ayarlayıp sıfırlayana kadar vur kalanı sonraki gün. . İğnede az da olsa doz kalınca yine verdikleri doz miktarı kadar ayarla kaçta kaldıysa yeni iğneyi o doza ayarla tekrar vur canım .. Umarim anlatabildim..

Anladım canım ben yanlış kullanmışım o zaman. Ben her defasında yeni kutu açtım. Yarın diğerlerinin içindekileri kullansam olur herhalde dimi?

Evet dolapta saklandım teşekkür ederim.
Canım sen ilaç ayırımı almadın mi hastaneden ? 237ye ayarla iğneyi 0 olana kadar bastır ertesi gün tekrar aynı şeyi yap . Diyelim ki iğne 0da değilde bir rakamda bitti mesela 50de kaldı diğer iğneyi alıp 50ye ayarlayıp tekrar vuracaksın canım.

cnm adet oldun mu?

Kızlar ben iş görüşmesi yaptım adam diyor ki gece 11 e kadar sürer işim evrakları toparlamak maaş ı iyi adam ünlü avukat çok zengin param olacakta tedavi nasıl olur yaşım geçiyor
Bilemedim ki izinde alamam sanki tedavi için

önce tedavini ol
çocuğunu doğur derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…