Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Zaten 5 aylık erken doğumda bankadaydım burada da tamam param olacak ama tedavi olamayacağımÖnceliği cocuga verirdim.
O zaman siz bilirsiniz:) eşinizle oturup konuşmalısınız.Zaten 5 aylık erken doğumda bankadaydım burada da tamam param olacak ama tedavi olamayacağım
CANIM sabah lavaboda peçeteye açık kahverengi şu geldi biraz peçete vurunca geliyor ama kana donusmedi akmıyor.adetim hiç böyle gelmez benim hemen akardı bilmiyorum sökülür mu ? Opu ile alakalı sanırımcnm adet oldun mu?
Haklısın cnmO zaman siz bilirsiniz:) eşinizle oturup konuşmalısınız.
CANIM zor bir karar sen bankadan ayrıldın mi? Izin kurallarını sorsaydın bakalım ne diyecek . Paraya da çok ihtiyaç oluyor maalesefZaten 5 aylık erken doğumda bankadaydım burada da tamam param olacak ama tedavi olamayacağım
Cnm hemen söylemez ki Ağustos'ta adli tatil bitiyor Eylül'de çok yoğun olurCANIM zor bir karar sen bankadan ayrıldın mi? Izin kurallarını sorsaydın bakalım ne diyecek . Paraya da çok ihtiyaç oluyor maalesef
arakdaşım merhaba, bende bankada çalışıyorum ev bu süreç için işten çıkacağım. çünkü asla izin vermezler zırt pırt bide istanbul dışındayım. çok baskı var banka durumlarını biliyorsun. ben bebeği tercih edip çıktım. ama ekonomik durum da bebek için şart bilemiyorum ki biraz daha mı araştırsanZaten 5 aylık erken doğumda bankadaydım burada da tamam param olacak ama tedavi olamayacağım
Hem izin Yok hem Mobbing benim karnım çok şişti 5 aylık ay bende hamile kalıcağım diyordu altımda çalışan şeftim evrakları önüme yığıyorlardı al arşivde yerleştir diye çıktım ama bu sefer de erken doğumum olduarakdaşım merhaba, bende bankada çalışıyorum ev bu süreç için işten çıkacağım. çünkü asla izin vermezler zırt pırt bide istanbul dışındayım. çok baskı var banka durumlarını biliyorsun. ben bebeği tercih edip çıktım. ama ekonomik durum da bebek için şart bilemiyorum ki biraz daha mı araştırsan
canım istifa edince kıdem ve ihbar tazminatını alamıyorsun ki maalesef. evlenelide 2 yıl oldu sürem dolduHem izin Yok hem Mobbing benim karnım çok şişti 5 aylık ay bende hamile kalıcağım diyordu altımda çalışan şeftim evrakları önüme yığıyorlardı al arşivde yerleştir diye çıktım ama bu sefer de erken doğumum oldu
maddi sıkıntılar cnm bnm zor hayat belki o sıkıntılardan yaşıyorum sağlık sorunlarını bilmiyorum ki
Çıksan tazminatını al cnm bari çalışıp çalışıp kuru kuruya çıkma
Çıkacaksın tüm emeğini bırakıp iyi düşün Tatlım yacanım istifa edince kıdem ve ihbar tazminatını alamıyorsun ki maalesef. evlenelide 2 yıl oldu sürem doldu
canım yıllık iznim 10 gün:) benim çikolata kistlerimv ar protokol biraz uzun olabilir. 4 yıllık bankacıyım zaten çok mutsuzum. e bu iş yüzünden eşimden de ayrıyım eşim başka bir şehirde çalışıyo benim tayinimi oraya vermediler. daha fazla bu sürece dayanmak istemiyorum. hem eşimin yanında olurum hem de çocuğum için stres yapmadan tedavi olurum. devlet memuriyeti için sınavlara çalışıcam olmadı başka bir yerde çalışırım ama daha fazla kafayı oynatmadan kurtulmalıyımÇıkacaksın tüm emeğini bırakıp iyi düşün Tatlım ya
Yıllık izinde yaptırsın tüp bebeği hamile kalınca riskli Doğum diye rapor alırsın
doğunca ücretsiz izin sonra Allah Kerim iyi düşün cnm bnm işsizlik çok zor bulmak ta zor hele taşrada daha zor
Benim evlilik tazminatımı alma durumum vardı
Herşey gönlünce olsun tatlımcanım yıllık iznim 10 gün:) benim çikolata kistlerimv ar protokol biraz uzun olabilir. 4 yıllık bankacıyım zaten çok mutsuzum. e bu iş yüzünden eşimden de ayrıyım eşim başka bir şehirde çalışıyo benim tayinimi oraya vermediler. daha fazla bu sürece dayanmak istemiyorum. hem eşimin yanında olurum hem de çocuğum için stres yapmadan tedavi olurum. devlet memuriyeti için sınavlara çalışıcam olmadı başka bir yerde çalışırım ama daha fazla kafayı oynatmadan kurtulmalıyım
CANIM bu kararı eşinle al haklısın çalışarak tedavi olmak çok zor .Cnm hemen söylemez ki Ağustos'ta adli tatil bitiyor Eylül'de çok yoğun olur
İlk bebeği doğurur bakarım evlilik tazminatımı alırım diye istifa ettim
Sonra doğdu bebek bir kaç güne
İk istifanı iptal edelim dedi
Depresyona girmiştim çalışmadım
Doğru diyorsun canım hakkımızda hayırlısıHerşey gönlünce olsun tatlım
Stres te büyük etken
cnm şartları zor belkı tedavi için biraz para biriktirirsin sonra gerekirse çıkarsınKızlar ben iş görüşmesi yaptım adam diyor ki gece 11 e kadar sürer işim evrakları toparlamak maaş ı iyi adam ünlü avukat çok zengin param olacakta tedavi nasıl olur yaşım geçiyor
Bilemedim ki izinde alamam sanki tedavi için
Ben de öyle düşündüm ama akşam 8 falan olsa 11 gece yarısı ;(cnm şartları zor belkı tedavi için biraz para biriktirirsin sonra gerekirse çıkarsın
cnm yarın adet olursun benımde birkaç gün önceden peçeteye sürdüğüm zaman kahverengi akıntı gelırdı sonra adet oldumCANIM sabah lavaboda peçeteye açık kahverengi şu geldi biraz peçete vurunca geliyor ama kana donusmedi akmıyor.adetim hiç böyle gelmez benim hemen akardı bilmiyorum sökülür mu ? Opu ile alakalı sanırım
ewt yaaa 11 gerçekten çok geç şartları daha iyi iş bulursun inş cnm... ama önceliğin çok önemlı maddi olarak zor durumda değilsen yane yenı tedavi için gereklı olan birikimin varsa hiç işe başlama hemen tedavini ol ama gereklı imkanlar yoksa bir süre çalısırsın sonra işten çıkar tedavine başlarsın... hem tüp bebek yaptırıp hem çalışmak zor ben memurum ben bile zorlandımBen de öyle düşündüm ama akşam 8 falan olsa 11 gece yarısı ;(
Eşimde istemiyor konuştum şimdi
Şu an sarıya döndü akıntı gelir mi sence ? inşallah sökülür de kurtulurum . Senin adet belirtilerin başladı mi ?doğal siklus mu olacak?cnm yarın adet olursun benımde birkaç gün önceden peçeteye sürdüğüm zaman kahverengi akıntı gelırdı sonra adet oldum
Ayni seyi banada soyledi. Ama henuz gitmedimAmin bazılarına rahat batıyor rahat herşey 4/4 lüks olunca arayışa giriyorlar bizi acılar kenetliyor benim eşim engelli hatta ama fiziği süper ne adamlar var insan değil en büyük korkum onu kaybetmek e tabi durum böyle olunca onun parasını tüp bebekte çar çur etmek beni çok üzdü ;( işe gireceğim bu işi halledeceğini Allah izin verirse
Allah hiç birimizi ayırmasın ne burda ne öte dünyada
Ben bugün Cerrahpaşa genetik le konuştum orasıda Memorial e git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?