Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şu an sarıya döndü akıntı gelir mi sence ? inşallah sökülür de kurtulurum . Senin adet belirtilerin başladı mi ?doğal siklus mu olacak?
cnm doğal siklus konusunu hiç konuşmadık gidince öğrenecegım ama sanmıyorum gönül hanım dosyama pko yazdı pkoluların birçoğu düzensiz adet olur yaaa banada belkı ilaçlı siklus uygularlar... benım adet belırtım yok zaten daha erken ben birkaç gün önceden belirti yaşıyorum

CANIM sabah lavaboda peçeteye açık kahverengi şu geldi biraz peçete vurunca geliyor ama kana donusmedi akmıyor.adetim hiç böyle gelmez benim hemen akardı bilmiyorum sökülür mu ? Opu ile alakalı sanırım

Canım inşallah sıkıntısız olursun stres yapma ilaçlar dengeyi bozuyor .. çikolata kisti var mı sende bilmiyorum ama genelde o kahverengi akıntı yapıyor.. Bende kist olduğu için adet başlangıcında ve sonunda muhakkak kahverengi akıntı oluyor ..

Canım bana verdikleri kağıtta ilaçlı siklus gibi gözüküyor ama değişebilir de .

Evet var canım ama bende hiç kahverengi akıntı olmaz agri şiddetli olmaz çoğu zaman ağrısız adet olurum usutmedigim sürece kısırlık dışında çikolata kistinin hiç bir belirtisi yok.sadece iki damla şeklinde sabah gördüm su gibiydi akintidan ziyade sonra sarıya döndü . Halada gelen giden yok.

3 embriyoda da genetik problem çıktı. Bizim karyotip testlerde sıkıntı yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Yolum gittikçe zorlaştı, Allah yardımcımız olsun

3 embriyoda da genetik problem çıktı. Bizim karyotip testlerde sıkıntı yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Yolum gittikçe zorlaştı, Allah yardımcımız olsun
Canım ikinizin de bir genetik problem olmamasına rağmen genetik bozukluk mu oluyor. Çok üzüldüm canım. Bir açıklaması olmalı ya . Rabbim bu yolda güç ve sabır versin . Çok iyi bir insansın çok iyi bir anne olacağına da eminim . Rabbim çok bekletmesin...

Canım çok üzüldüm ama biliyorum ki bunlrın hepsi unutulacak sen çok çok güzel ve iyi bir anne olacaksın. Ama ondan da önce sen çok iyi bir insansın. Yüz olarak hyatında görmediğin insanlardan dua almaktasın. Bu herkese nasip olacak bir şey değil. ve hep dualarımda kalmaya devam edeceksin... diyebilecek çok bir şey bulamıyorum ama keşke üzülmene engel olabilseydim bunu çok isterdim...

Canım Allah sana kolaylık versin gönlünü ferahlatsın güzel Allahım. İnşaAllah bir sonraki Sefer daha fazla embriyonla sağlıklı çıkanlar olur dua edelim. Sonuçta geçen transferinde çıkmıştı sağlıklı yine çıkacak inşaAllah canım ne olur ümitsiz olma olur mu. Rabbim tez zamanda muradını nasip etsin aminnnn

Nasıl ya off... Allah sabrını artırsın. Tesellisi yok. İmtihan devam ediyor her halükarda. Her acı öncekileri de tekrar alevlendiroyor. Acılarımız da sevinçlerimiz de heyecanımız da korkularımız da ortak burda. Gözyaşlarımı tutamıyorum şu anda. Eminim ki tekrar toparlanacak tekrar başlayacaksın. Önce sıkı bi hazırlık yap. Beslenme vitamin takviyesi vs. Yaşın genç bu büyük avantaj. Genetikle ilgili bilmiyorum Semra Hanım veya genetik uzmanı farklı testler önerir mi. Ama yine de genetik sıkıntı olmaması avantaj. Islemler ne kadar ileri teknoloji kullanılsa da yapay ve mesela yumurtayı dölleme kabiliyeti olmayacak sperm seçilmiş olabiliyor. Eşine dna hasar testi yaptırdınız mı bilmiyorum onu yaptirabilirsiniz. Geçen gün yazan arkadaş Violet benzer acıları yaşadı. Sayfaları gezerken çok çok mucizevi örneklerle karşılaşabiliyoruz. Uzun uzun yazmayayım daha fazla. Biraz dinlen kafanı dağıt belki sen de kendiliğinden gelen bir mucizenin haberini verirsin (inşallah)

Canım ya çok üzüldüm tatlım bizim hadi durum belli neden ya neden? ;(

B biy
Rabbim en kisa zamanda sana ve tum anneliği hak edenlere nasip etsin çok uzuldum verdigin mucadeleyi biliyorum takip ediyorum rabbim yardimcin olsun elimizden duadan baska birsey gelmiyor

Nurrum nasilsin

Canım her şeyi imtihan olarak düşünürsek bizim için daha kolay oluyor. Umuyorum ki bu imtihanı da geçince tüm güzellikler peş peşe seni kucaklıyor olacak. Sadeve hayat gülümse ve şükret. Hepimiz birbirimizin duacısıyız

Çok zor olduğunu biliyorum ama lütfen ümitsizliğe kapılma derdi veren Rabbim dermanını da verecek inşallah.. Bütün dualarımız birbirimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…