Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3 embriyoda da genetik problem çıktı. Bizim karyotip testlerde sıkıntı yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Yolum gittikçe zorlaştı, Allah yardımcımız olsun
Canim benim böyle düsünme insallah bizimde bigün bebegimize ulasacagimiz yollar su gibi akar gider.her ay yumurta kalitemiz farkli oluyor.daha önce saglikli embryon olusmustu hem yine olur.yeterki umudunu kaubetme.ümitsizlik seytandandir.bu durum seni yildirmasin biraz vucudunu dinlendirip takviye vitamnler ve organik urunler kullanp tekrar baslarsin tedaviye.bu tedavide takviye vitamin yada arisütü faln kullanmismiydin?

https://www.bulenttiras.com/trt-haber-prof-dr-bulent-tiras
Bakın ne yapmışlar

Amin arkadaşım. bizde kaan aydosa gitmeyi planlıyoruz. eğer gene de olmazsa tevadiye devam.
Merhaba validesultan eşim tam 1sene Kaan hocada tedavi oldu eşimin sperm dna sında hasarlı çıktı ve bazı ilaçlar ayrıca bir tür diyet gibi bişey uyguladık mesela bol bol nohut havuç incir mevsiminde meyve sebze yemesini önerdi sigara alkol ve fazla et tüketimi yasakdı daha sonra testlerimiz olumlu çıktı tüpbebek yapabilirsiniz onayını aldık inşallah sorunumuz sadece budur ve gerçekten düzelmiştir yalnız çok yoğun bir dr randevuyu 4-5ay sonraya veriyorlar

Kızlar umutlarıma umut ekledim sizinlede paylaşmak istiyorum bizim bir akrabamızla yazışıyorduk bu konular hakkında kendiside çünkü yıllar sonra 40lı yaşlarda anne oldu hemde ilk tedavisinde bana sordu hangi hastaneye kime gidiyorsun diye bende memoriale semra kahraman a gidiyorum dedim çok doğru bir karar vermişsin bende orada yaptırdım dedi (şu an oğlu 3yaşında) ve gönderdiğim herkesinki tuttu dedi nasıl mutlu oldum anlatamam bizim tedavimiz belki güzel sonuçlanır belkide tekrar negatifi görürüz ama şuna eminimki biz doğru yerdeyiz

Kızlar yaklaşık 8-10gün sonra tedaviye başlıyoruz bu dediğiniz arısütü için geçmi kaldım bir arkadaş bir ay önce başlamak lazım diyordu tedaviye başlayınca bırakılacakmış erken çatlatıyor yumurtaları demişti ne yapayım sizce birde incir yiyebilirmiyim yoksa onun içindeki geciktim bilgisi olan yazabilirmi acaba

Hayırlı olur inşallah. Ne kadar erken başlarsan o kadar faydası olur. 40 yaş topiğnde genelde arı sütü kullanıyorlar biz de oradakilerin tavsiyeleriyle başladık. Genelde saf kullanıyorlar ve tedavideyken bırakıyorlar. Olumsuzluk yasayan da oldu. Ben de tedaviye başladıktan sonra ilk kontrole kadar devam edeyim diye düşünmüştüm ama baktım öyle yumurtalarda hızlı gelişme durumu falan yok devam ettim. Yani tedavideyim ve devam ediyorum arı sütüne. Sonucu ne kadar etkileyecek birşey söylemek icin erken. Karar senin biran önce alıp başla istersen.

Prolaktinde sorun yoksa incir yiyebilirsin tam da mevsimi taze taze yemek lazım.

Teşekkür ederim canım cevabın için sendemi eğriçayır dan kullanıyorsun peki yada gitsem herhangi bir akratdanmı alsam zamanımda yok arısütü nerelerde iyisi var bilgimde yok eğriçayırıda buradan bu arkadaşdan duydum

kizlar herkese selamlar umarım hepiniz en kisa zamanda anne olursunuz burda güzel haberlerinizi paylasirsiniz. gercekten yorucu bir sürecmis allah hepimize kolaylik versin gönlümuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin. Benim yarin yumurtalar toplanacak biraz heyecan var ama sanirim sonraki bekleme süreci daha yorucu

Arı sütü çok hassas bir ürün güvenmek de biraz sıkıntılı. Ben de yazmıştım daha önce. Eğriçayır kullanıyoruz ampul şeklinde olanlardan.

Hayırlı olsun. Bol bol yumurta sağlıklı embriyoların olsun.

Slm bu ilaçları eczanedenmı aldınız

Ş
Ne kağıdı canım bana opudann sonra kağıt vermediler sadece 2. Adetini olunca ara dediler
Canım ben hemşireye dedim ki şehir dışında oturuyorum ne yapmam gerekiyor size yonerge ve reçete vereceğim dedi gitti getirdi 3/4 sayfa falan . Receteyle ilk sayfasını yolluyorum

Eklentiler

• IMAG0227_1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMAG0228_1.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 77
  • IMAG0227_1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…