CANIM belki tutmuştur herkeste belirti olmuyor. Bazen ikinci adette dondurulmuş deniyorlar burdaKızlar tutunmazsa bebiş ne kadar süre sonra tekrar deneyebiliyoruz..
Bilmem inş canım tşkler.. en zoru test tarihi beklemekmiş çok sabırsızım ve telaş yapıyorum..CANIM belki tutmuştur herkeste belirti olmuyor. Bazen ikinci adette dondurulmuş deniyorlar burda
Bencede canım test tarihin ne zaman?Bilmem inş canım tşkler.. en zoru test tarihi beklemekmiş çok sabırsızım ve telaş yapıyorum..
Benim ilk iki muayenede sevinç hanım vardı ama diğer hepsini gönül hanım yaptı . Senin kaç doktor değişti ?Kızlar bizde memorialda başladk tedaviye sizlerde de yumurta takibi yapılırken başka doktorlar mı girior sürekli doktor değişior biraz kafam karıştı doğrusu
Canım yarın 3 . Doktor olacak hepsinde başka doktor ses çıkarmıorz diye mi böyle anlamdım ki sıkıntakip yapacz demişlerdi doğru sıkı takip yapıorlar ama her dedasnda başka doktor yapıor muayeneyi hepsine ayrı dert anlatıorz zaten yumurta toplamama da 3 4 gün bişe kaldınsanrmBenim ilk iki muayenede sevinç hanım vardı ama diğer hepsini gönül hanım yaptı . Senin kaç doktor değişti ?
Doktoeum emre bey aslında benim izinli dediler ongün tamam dedim yücel bey baktı somra yine randevu verdiler cem beyden vermşler anlamıorm ki takip diye mi böyle inşallah transferde sabit olur doktormCanım yarın 3 . Doktor olacak hepsinde başka doktor ses çıkarmıorz diye mi böyle anlamdım ki sıkıntakip yapacz demişlerdi doğru sıkı takip yapıorlar ama her dedasnda başka doktor yapıor muayeneyi hepsine ayrı dert anlatıorz zaten yumurta toplamama da 3 4 gün bişe kaldınsanrm
CANIM eğer şu doktoru istiyorum dersen istediğini yerine getirirler her gün toplantı yapılıyor hastalar hakkında ekip olarak goturuluyor iş. Bazen çok farklı doktorlara denk gelinebilir ama sen ben şu doktoru istiyorum dersen ısrarla doktorda o gün ordaysa dediğini yapıyorlar. Çok sessiz de olmamak lazım :)Canım yarın 3 . Doktor olacak hepsinde başka doktor ses çıkarmıorz diye mi böyle anlamdım ki sıkıntakip yapacz demişlerdi doğru sıkı takip yapıorlar ama her dedasnda başka doktor yapıor muayeneyi hepsine ayrı dert anlatıorz zaten yumurta toplamama da 3 4 gün bişe kaldınsanrm
Hiç merak etme en azından farklı doktorların tutumunu muayenesii goruyorsunDoktoeum emre bey aslında benim izinli dediler ongün tamam dedim yücel bey baktı somra yine randevu verdiler cem beyden vermşler anlamıorm ki takip diye mi böyle inşallah transferde sabit olur doktorm
Haklısın canım kim iyi bilmiorm anlamdm da her defasnda başka doktor girdiği için neyse ben de değin gibi yapaym tek doktor olsn haklsn aslnda sessizde kalmamak lazımCANIM eğer şu doktoru istiyorum dersen istediğini yerine getirirler her gün toplantı yapılıyor hastalar hakkında ekip olarak goturuluyor iş. Bazen çok farklı doktorlara denk gelinebilir ama sen ben şu doktoru istiyorum dersen ısrarla doktorda o gün ordaysa dediğini yapıyorlar. Çok sessiz de olmamak lazım :)
O da doğru hhiç o açıdan düşünmemeştmHiç merak etme en azından farklı doktorların tutumunu muayenesii goruyorsun
17 si canimBencede canım test tarihin ne zaman?
CANIM cem bey yeni aygul hanım da öyle ama diğerleri iyi tecrübeliHaklısın canım kim iyi bilmiorm anlamdm da her defasnda başka doktor girdiği için neyse ben de değin gibi yapaym tek doktor olsn haklsn aslnda sessizde kalmamak lazım
Kime denk gelirse bi çok kezde arayıp kimi istediğini soruyorlar canimKızlar benim yumurtalrm dondurulack pko hastasıym ve diğer adete historoskobi olacağım semra hoca mı yapıor amelytları yoksa diğer doktorlar mı
Histeroskopiyi neden yapıyorlar? ? Başarısız deneme var mı ?Kızlar benim yumurtalrm dondurulack pko hastasıym ve diğer adete historoskobi olacağım semra hoca mı yapıor amelytları yoksa diğer doktorlar mı
Bu iyiymş iştee Tabiki semra hoca gördü skntıyı onun amelyt etmesi iyi olur bu benim 4. Tüp bebek denemem diğerleri başka merkezdi kızlar onyüzden korkuorm yaa hemde çokkkKime denk gelirse bi çok kezde arayıp kimi istediğini soruyorlar canim
Aynen canım başarısız 3 denemem var başka merkezde historoskobi de oldum hatta semra hoca beğenmedi yumurta toplandıktn sonra histeroskobi sonra transfer dedi birde ohss oldum ben başka merkezde memorial garnti verdi olmazsn ohss dedi doktorlr inşallah olmam çok zor günler yasadmHisteroskopiyi neden yapıyorlar? ? Başarısız deneme var mı ?
Peki rahimdeki sorun ne? Bende hafif düzeyde ohss geçirdim memorialde bi kere şiddetli sancım oldu sana büyük ihtimal cetrodite ve cleaxene vereceklerdirAynen canım başarısız 3 denemem var başka merkezde historoskobi de oldum hatta semra hoca beğenmedi yumurta toplandıktn sonra histeroskobi sonra transfer dedi birde ohss oldum ben başka merkezde memorial garnti verdi olmazsn ohss dedi doktorlr inşallah olmam çok zor günler yasadm
Canım hsg çektrmemi istedi önceki doktorum yaptığı histeroskobiyi görmek için biz hsg sonucunu bıraktk memlekete döndük aradılar dedi semra hoca amelıyatı tekrarlayacak dedi bir bilgi verilmedi hiç bir şekilde tutunma olmuor bende inşallah hiç bir şekilde ohss olmam neler çektm canımdan oluordr neredyse cetrodite verdi dün ilk defa oldum canım ama o yumurta çatlamasn diye verdiler ve bu merkezde asla ohss olmazsn dedi doktorlrPeki rahimdeki sorun ne? Bende hafif düzeyde ohss geçirdim memorialde bi kere şiddetli sancım oldu sana büyük ihtimal cetrodite ve cleaxene vereceklerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?