Canım ohss nin 3 turu var hafif orta şiddetli hafif olanı yaşadım ben sen şiddetli gecirmissin cetrodite aynı zamanda küçük olan yumurtaların çok gelişmesini engelliyor... benim e2 im ohss riski oluşturacak kadar büyük değil diye ovitrel verdiler lucrin vurulsam olmayabilirdim yumurta toplamadan sonra da ohss riskimden dolayı 5 gün cetrodite ve cleaxene verdiler hafif düzeyde geçirdim şişlik çok oldu bi kere şiddetli ağrı geçirdim.senin amh kaç ? Benim dozum 150 idi. Senin kaç ? Önlemini alırlar canım şiddetli gecirmezsin gecirsen bile.Canım hsg çektrmemi istedi önceki doktorum yaptığı histeroskobiyi görmek için biz hsg sonucunu bıraktk memlekete döndük aradılar dedi semra hoca amelıyatı tekrarlayacak dedi bir bilgi verilmedi hiç bir şekilde tutunma olmuor bende inşallah hiç bir şekilde ohss olmam neler çektm canımdan oluordr neredyse cetrodite verdi dün ilk defa oldum canım ama o yumurta çatlamasn diye verdiler ve bu merkezde asla ohss olmazsn dedi doktorlr
Cnm 112,5 ile başldm iki gündürde 125 yükselttiler amh 6,2 geldi bayağı yüksek amh benim ilk tedavm 150 idi ve kütle endeksine göre bu doz çok fazla dedi semra hoca bayağınsinirlendi açıkcası diğer merkezdeki doktoruma. Haklısın önlem alırlar büyük ihtimal cleaxane da verebilirler hiç bilmiorm daha birşy demediler diğer kntrolmde söylerler sanrm kaç günde yumurta toplanır acabaCanım ohss nin 3 turu var hafif orta şiddetli hafif olanı yaşadım ben sen şiddetli gecirmissin cetrodite aynı zamanda küçük olan yumurtaların çok gelişmesini engelliyor... benim e2 im ohss riski oluşturacak kadar büyük değil diye ovitrel verdiler lucrin vurulsam olmayabilirdim yumurta toplamadan sonra da ohss riskimden dolayı 5 gün cetrodite ve cleaxene verdiler hafif düzeyde geçirdim şişlik çok oldu bi kere şiddetli ağrı geçirdim.senin amh kaç ? Benim dozum 150 idi. Senin kaç ? Önlemini alırlar canım şiddetli gecirmezsin gecirsen bile.
Benim amh 3,3 normal aslında ama ultrasonda pko görüntüsü var.hafif pko var ama benim asıl sorunum çikolata kisti Senin amh baya yüksekmiş düşük doz vermişler çok mu zayıfsın ? Ben on gün iğne kullandım Adetimin 13.günü toplandı yumurta lar . Benzer olabilir seninde bi iki gün az yada fazlaCnm 112,5 ile başldm iki gündürde 125 yükselttiler amh 6,2 geldi bayağı yüksek amh benim ilk tedavm 150 idi ve kütle endeksine göre bu doz çok fazla dedi semra hoca bayağınsinirlendi açıkcası diğer merkezdeki doktoruma. Haklısın önlem alırlar büyük ihtimal cleaxane da verebilirler hiç bilmiorm daha birşy demediler diğer kntrolmde söylerler sanrm kaç günde yumurta toplanır acaba
Canım bence iyi geriden gelenlerde olgunlaşır Allahın izniyke ve hepsi kaliteli olur inşallah. Amh kaçtı senin bu arada ?Kızlar bugün kontrolüm vardı. Sağda 2 solda 2 yumurta gördü ama geriden gelenlerde varmış bir dahaki randevuda belli olur muş? Sayı iyi mi sizce?
Merhaba arkadaşlar. Çikolata kisti olan tüm arkadaşlarıma bir sorum olacak; vücudunuzun herhangi bir yernde küçük küçük morarmalar ya da kızarıklar gören var mı acaba ?
Zayıfım cnm tabi 3 negatif denemem olduğuniçin dünya bir ilaç kullandm kilo aldm genede çok kilolu sayılmam 56 kiloym. Çikolata kisti ameliyt dediler mi sana canım evt sen pko sayılmazsn canımBenim amh 3,3 normal aslında ama ultrasonda pko görüntüsü var.hafif pko var ama benim asıl sorunum çikolata kisti Senin amh baya yüksekmiş düşük doz vermişler çok mu zayıfsın ? Ben on gün iğne kullandım Adetimin 13.günü toplandı yumurta lar . Benzer olabilir seninde bi iki gün az yada fazla
Canım bir daha ki randevuna daha net görürsün canım yumurtaları inşallah artar amh kaç birde çok yumurtadan ziyate kaliteli yumurta olması daha iyi canımKızlar bugün kontrolüm vardı. Sağda 2 solda 2 yumurta gördü ama geriden gelenlerde varmış bir dahaki randevuda belli olur muş? Sayı iyi mi sizce?
Hafif pko var işte 16 yumurta toplandı hafif ohss oldum. Iki santim olduğu için Semra hanım ameliyat önermiyorum gerek yok tüp bebeği engellemez dedi. Ayrıca rezerve azaltıyor ve tekrar çıktığı için ameliyat i kist çok büyük değilse onermiyorlarZayıfım cnm tabi 3 negatif denemem olduğuniçin dünya bir ilaç kullandm kilo aldm genede çok kilolu sayılmam 56 kiloym. Çikolata kisti ameliyt dediler mi sana canım evt sen pko sayılmazsn canım
İnşallah tutunur bebeişin seninle bir tane transfer edecklerini söylediler bana daha çok var ama transferime ameliytm var sonra transfer daha toplama olmadı zaman hemen geçsin istiorm ya birde evimden uzakta çok bakamıor gibi hissediorm kendimeHafif pko var işte 16 yumurta toplandı hafif ohss oldum. Iki santim olduğu için Semra hanım ameliyat önermiyorum gerek yok tüp bebeği engellemez dedi. Ayrıca rezerve azaltıyor ve tekrar çıktığı için ameliyat i kist çok büyük değilse onermiyorlar
CANIM embriyolarim donduruldu rahmim dinlensin diye eylül gibi olur transfer.bende otelde kalıyordum ev yemekleri yemeye çalışıyordum ama evdeki gibi rahat ve sağlıklı beslenemiyorsunda ama sen takma yumurtan var zaten pozitif ol inşallah buradaki ilk denemen tutar pgt yapılacak mi sana ?İnşallah tutunur bebeişin seninle bir tane transfer edecklerini söylediler bana daha çok var ama transferime ameliytm var sonra transfer daha toplama olmadı zaman hemen geçsin istiorm ya birde evimden uzakta çok bakamıor gibi hissediorm kendime
Doktorun izinli olmadığı sürece doktorunu değiştirmemeni ısrarla kendi doktorundan randevu almanı tavsiye ederim.Kızlar bizde memorialda başladk tedaviye sizlerde de yumurta takibi yapılırken başka doktorlar mı girior sürekli doktor değişior biraz kafam karıştı doğrusu
Sizin sorununuz neydi acaba inşallah güzel haber verirsinizDoktorun izinli olmadığı sürece doktorunu değiştirmemeni ısrarla kendi doktorundan randevu almanı tavsiye ederim.
oligospermiye bağlı infertilite, kısmetse 17si betaHcg testi yaptırıcamSizin sorununuz neydi acaba inşallah güzel haber verirsiniz
Omega 3 ve koenzim q10 hangi marka ve kac mg lik kullandiniz?benim 3 ay gibi bi surem kalmadi enfazla 50 gun falan etkisi olurmu sizce baslayayimmi yinede?Evet eczaneden aldık
Canım belirti var mı sende?oligospermiye bağlı infertilite, kısmetse 17si betaHcg testi yaptırıcam
ne belirtisiCanım belirti var mı sende?
Canım benim amh 1.41. Çikolata kistlerim var maalesef kaliteyi etkiliyor onlarCanım bir daha ki randevuna daha net görürsün canım yumurtaları inşallah artar amh kaç birde çok yumurtadan ziyate kaliteli yumurta olması daha iyi canım
1.41 canım ama 10 tane folükül saymıştı adetin 3. Günü amh yanıltıcı olabilir demişti.Canım bence iyi geriden gelenlerde olgunlaşır Allahın izniyke ve hepsi kaliteli olur inşallah. Amh kaçtı senin bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?