Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tutundu gibi bebiş hissediyor Muş'un.. herkes bende şöyle oldu böyle oldu diyor ya.. bel ağrısı iğne batması gibi..
canım ben 8 ağustos ta transfer yaptırdım dört günde belirti ortaya çıkmaz. bu benim 6. denemem kendimi tanıdığım için yarını atlatırsam tutunmuş olacak çünkü henüz lekelenme gibi bir şey olmadı. bir kere hamile kalmıştım o zaman da lekelenmem olmamıştı. fakat bu belirti kişiden kişiye değişiyor. sen de mi 8 ağustos ta yaptırdın yoksa?

Pgt gerek yok dedi çünkü diğer embryoların fotolarını göstermiştk aa kaliteydi gerek yok dedi ama bilemiorm sonradan yaprsa benimde ekimde olur sanrm transferm hayırlısı ile inşallah pozitifi görürüz senin ilk denemen olack sanrm

Evet ilk olacak inşallah ilkte tutar canım

Evet seni hatırladım Elif ablaBekleme odasında Samsun'dan gelip oturan ben.. ilk denemem benim çok heyecan stres oldum..bide bilmiyorum herkesle aynı mı bi anda 5 dk sürmedi hemen yana kayın dedi yatağa yukarı çıkardılar Ordada tekrar yatağa 15 dk içinde bir ççok defa hareket ettik nasıl tutunacak bu şekilde şaşkınım hep böyle mi oluyor.. içime sinmedi gibi keşke diyorum 10 dk müsade edin diyebilir miydik yavaş yavaş olsa sanki tutunma ihtimali mi yükselşrdi bilmiyorum.. kafamda deli sorular

Kızlar merhaba,
Transfer olduktan sonra diyelim ki embriyo tutmadı... adet olma durumu nasıl oluyor? Normal rutin tarihten önce mi sonra mı yoksa aynı gün mü oluyor? Ya da kişiden kişiye değişiyor mu?

hayır canım ben hiç söylediğin gibi bir şey yaşamadım. farklı bir sebebi olmasın sakın, kistle alakası yok bence.
Bilmiyorum ki canım kan tahlillerim normal. Genel cerraha gittim yağ bezesi dedi elle muayene etti. Ama ben anlamadım neden kızarıyo morarıyo adete yakın kızarıyo sonra morarıyo ama ele gelen şişlikler var derinin altında. Tam onun üzeri kızarıyo saçma bişe yani :)) geçen sene trafik kazası geçirmiştim o bölgeme darbe almıştım ondan sonra oldu inşallah kistle bi ilgisi yoktur. Kistimde sağ tarafta ya sağ tarafımda olan her anormalliği ona bağlıyorum. 21nde randevum var semra hanım bakalım onla alakalı bir şey söyleyecek mi.

İyi sonuçlar al inşaAllah Balım çok geçmiş olsun

16 yumurtanın hepsi de 5. güne ulaşabildi mi canım

Canım ben hemşireye dedim ki şehir dışında oturuyorum ne yapmam gerekiyor size yonerge ve reçete vereceğim dedi gitti getirdi 3/4 sayfa falan . Receteyle ilk sayfasını yolluyorum
Çokkk teşekkür ederim canım o zaman şehir dışında olanları hepsi ilaçlı transfer oluyor

ben de şimdi hatırladım seni sakın tedirgin olma kafandaki deli soruları at zamanında o sorularla çok uğraştım gerek yok kendini yıpratmana. her transfer işlemi o kadar sürer , hareket edip kıpırdamış olman süreci etkilemez. nasılsın ağrın falan yok öyle değil mi?

nick name neden trizomi 13-15 söyle bakiiimmm...

Merhaba arkadaşlar. Çikolata kisti olan tüm arkadaşlarıma bir sorum olacak; vücudunuzun herhangi bir yernde küçük küçük morarmalar ya da kızarıklar gören var mı acaba ?

Benim kistlerim çift taraflı ve şiddetli ama senin ki gibi bir durum yaşamıyorum. . Arkadaşın da dediği gibi başka bir şey olabilir..

Enteresan gerçi benim şiddetli çikolata kistlerine rağmen ne ağrı ne adet düzensizliği hiç bir belirti yok tu ta ki Dr um söyleyene kadar bilmiyordum bile ..

Teşekkür ederim canım. Benimde kistim büyük ama dediğin gibi ne adette ağrı ne ilişkide ağrı ne de bir düzensizlik yok çok şükür. Tek belirtisi regliden 1 gün önce kahverengi akıntı gelmesi

Omega 3 ve koenzim q10 hangi marka ve kac mg lik kullandiniz?benim 3 ay gibi bi surem kalmadi enfazla 50 gun falan etkisi olurmu sizce baslayayimmi yinede?

Bence kullanın 50 gün az değil inşallah faydasını görürsünüz. . Üniversitedeki Dr özellikle omepa q10 u bütün hastalarına veriyordu .. özel bir hastanede embriyologla konuşmuştuk o da ısrarla kullanmamizi yediklerime dikkat etmemizi söylemişti. . Balık yağı da önermişti. . Eş le beraber kullanımı tavsiye etti.

Zararı olmayacağı gibi faydası olabilir. .

Teşekkür ederim canım. Benimde kistim büyük ama dediğin gibi ne adette ağrı ne ilişkide ağrı ne de bir düzensizlik yok çok şükür. Tek belirtisi regliden 1 gün önce kahverengi akıntı gelmesi

Evet bir tek kahverengi akıntı onu unutmuşum. . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız .. yarın yine randevum var gerildim biraz 6 tane yumurta saydılar görünmüyor zaten bide döllenme sıkıntımız var spermler de sıkıntılı ..

Rabbim den hayırlısı deyip duruyorum

Öyle canım elimizden geleni yapıp O'na sığınmaktan başka çaremiz yok. İyi ki rabbimiz var insana güven geliyor bir teslimiyet duygusu.. ben 1 yıl tüp bebeğe başlamak için düşündüm duyacaklarımdan yaşayacaklarımdan korkup hep kaçtım belki bir umut dedim kendiliğinden olur. Baktım olmuyor randevu aldım allahtan hayırlısı hala çok korkuıorum ama zaman kaybetmek istemiyorum belki ileride tedavi şansım olmaz ya da başka bir şey. Yaşın gençken bunu çözmek istedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…