Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu arada merkez pazar günleride çalışıyor mu ?

Hayır canım bunların 15i olgun çıktı 12si döllendi . 12si 3.güne gitti 5.güne 11i gitti ama 5i blast olmuştu yeterince blast var diğerleri orta kalite olduğu için dondurmadilar
Maşallah canım ya bence senin ilk denemende olacak içime öyle doğuyor :)

Çokkk teşekkür ederim canım o zaman şehir dışında olanları hepsi ilaçlı transfer oluyor
Canım hepsi ilaçlı olmuyor. Ama sende ohss oldun ya bizimki ilaçlı olabilir .bi de ben oturduğum yerde doktorlara güvenmiyorum bi çikolata kistini bile görmediler iki yıldır.oyuzden ilaçlı olması daha iyi doğal siklusta o ayki yumurtayı takip ediyorlar yumurta olusmasa transfer iptal olabiliyor ya da catlamazsa rahim kalınlığı iyi olmazsa iptal oluyor.ama ilaçlı olanda yumurta baskilaniyor ilaçla rahim kalinlasiyor uzakta olduğum için daha mantıklı geliyor bilmiyorum kesin mi bu hemşire verdi ama zamanı gelince gorecegiz

Canım kaç yaşındasın ? Bence de ne kadar erken o kadar iyi çikolata kıstım olduğunu bilsem bir yıl beklerdim ve hiç aşılama yapmazdım hemen tüp bebek denerdim.insan bekledikçe başka başka sorunlarda çıkmaya başlıyor sanki

Daha kardeş yapacaz son olmayabilir :)
Ya o da belki kendiliğinden olur canım haklısın tabi son derken bu tutunsunda diğerine zaman var daha gibisinden.olsunda artık ben 3,5 yıldır sayamdığım kadar klomen çatlatma iğnesi sonra 3 negatif tüp bebek derken şehir değiştirip istanbula geldim benden çok eşim umutlu ben o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki birşy hissedemiorm artık acıdan başka...

Canım bence senin sadece sorun pko ise ve esinde sorun yoksa Allahim izni ile kesinlikle olacak hiç üzülme . Çünkü bende de hafif pko var çikolata kistimi bilmiyordum memorialde öğrendim .ondan önce hep pkoyu araştırdım ve hamile kalmayana hiç rastlamadım öyle yada böyle hamile kalmış hepsi.senin rahminde belki bebeğin tytunmasini engelleyen bi egrilik vardır iyi ellerde ameliyat olmak çok önemli. Şimdi onu da olunca tutunacak inşallah bebeğin pozitif olmaya çalış . Bende iki kere klomem iki kere de aşılama deneyimimde hep negatif düşünüyordum . Belkide düşüncede etkili oluyordur . Erkekler nedense daha umutlu benim eşimde sürekli bebek olunca söyle böyle yaparız diyor içim titriyor olmazsa diye söyleyince de kızıyor olumsuz olma diye

26 canım. Ama senin kistin daha çok küçük ve hiçbir şeye zarar vermemiş daha çok yeni bi hstasın bence çünkü çok hızlı büyüyo bunlar. Sen hiç zaman kaybetmedin yumurtalarında rezervlerinde çok iyi maşallah olacak hiç canını sıkma

Ya ben normalde 28 günde bir regli olurum. Randevumuda reglimin 3. Gününe ayarladım daha regli olmama 7 gün var ama olacak gibiyim yani heran gelebilir tüm belirtiler yaşıyorum çok moralim bozuk erken gelirse niye rrken geldi kafama takılcak bide randevuya regli olmadan gitmiş olcam. Şehir dışından geliyorum bilerel reglime denk getirmiştim yıllık iznimide eylülde bida izin almak imkansız gibi offf napıcam ya çok moralim bozuldu

Canım bazı hastalarda uzun yıllar büyüme olmuyor . Bu hastalığın son evresi imiş çikolata kisti önce kılcal damar pihti gibi başlıyor Yapisiklik falan en son kiste dönüşüyor yeni olsa önceden hamile kalırdım çünkü doktorlar hep hamile kalırsın dedi olmadı.Semra hanım yapisikliklar olabilir dedi ama kamerayla bakmadan kesin söyleyemem dedi.seninde şansın yaşın küçük canım hidrosalpenksten de kurtulunca olacak inşallah senin amh belli oldu mu ?inşallah görüşmem güzel geçer

Canım ben adetimden 5 gün önce ye aldım ne olur ne olmaz diye sana da öyle yap demiştim sen adetlerim çok düzenli dedin o zaman. Bazen benim belirtiler erken başlıyor belki seninde öyledir . Çok hareket etme yürüyüş falan yapma inşallah planladığın gibi olur

İnşallah güzel olacak canım benim çevremde herkes bana bayan 6. His der hislerim çok kuvvetli gör bak rabbimin izniyle ilk güzel haberi senden alıcaz :) amh hala sonuçlanmadı ya 8 gün oldu inşallah güzel olur regli olmayınca muayene etmiyolar mı ben normalde reglimin 3. Gününe denk getirdim ama ilk defa adetim erken gelicek gibi belirtilerim çok var. Afedersin karın gurultusu göğüste acıma ıslaklık hissi ve hafif şeffaf akıntı hep adet olmadan önce böyle olurum erken gelmese bari ya 7 günüm var daha. Yoksa ilk görüşmem boşa geçicek gibi hiçbie şey anlaşılmayacak

Ya bizim bankada izinler martta planlanır ve kimse çok önemli bir şey olmadan değişemez. Çünkü herkes sırasıyla çıkar ve biletlerini alır falan filan. Bende bu tarihe almıştım o zaman tüpbebeği planlamıyordum. Sonra baktım denk geliyor 3. Gününe hemde hemen randevu aldım. Normalde hep 28 günde bir olurum takvim de tutuyorum. Erken gelirse ilk olacak yani. Umarım gelmez belirtiler erken başlamıştır. ( gönül ister hiç gelmese keşke ama hyaller ve hayatlar :))))

Yok canım muayene ediyorlar ben 5 gün önce gittim adetimden her şeyi ayarladilar işte çikolata kisti var sende böyle bi yol izleyeceğiz donduracagiz hepsi belirlendi adet olunca da 2.gün tekrar gittim bu defa iğne verdiler.zaten hep alttan muayene ediyorlar oyuzden herşey anlaşılıyor . Giderken evlilik cüzdanını unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…