- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Tamam canım çok teşekkür ederm evet evet şimdiden bavuluma koydum :) inşallah olmamda daha rahat olur. Yardımların için çok teşekkürlerYok canım muayene ediyorlar ben 5 gün önce gittim adetimden her şeyi ayarladilar işte çikolata kisti var sende böyle bi yol izleyeceğiz donduracagiz hepsi belirlendi adet olunca da 2.gün tekrar gittim bu defa iğne verdiler.zaten hep alttan muayene ediyorlar oyuzden herşey anlaşılıyor . Giderken evlilik cüzdanını unutma
Ha bi de eşinden ve senden fotoğrafta istiyorlar önemli değil canım :)Tamam canım çok teşekkür ederm evet evet şimdiden bavuluma koydum :) inşallah olmamda daha rahat olur. Yardımların için çok teşekkürler
Ya ben normalde 28 günde bir regli olurum. Randevumuda reglimin 3. Gününe ayarladım daha regli olmama 7 gün var ama olacak gibiyim yani heran gelebilir tüm belirtiler yaşıyorum çok moralim bozuk erken gelirse niye rrken geldi kafama takılcak bide randevuya regli olmadan gitmiş olcam. Şehir dışından geliyorum bilerel reglime denk getirmiştim yıllık iznimide eylülde bida izin almak imkansız gibi offf napıcam ya çok moralim bozuldu
İyiyim ablacım YÖK hiç ağrım filan inş tutar iple çekiyorum test günümü..ben de şimdi hatırladım seni sakın tedirgin olma kafandaki deli soruları at zamanında o sorularla çok uğraştım gerek yok kendini yıpratmana. her transfer işlemi o kadar sürer , hareket edip kıpırdamış olman süreci etkilemez. nasılsın ağrın falan yok öyle değil mi?
Yok canım muayene ediyorlar ben 5 gün önce gittim adetimden her şeyi ayarladilar işte çikolata kisti var sende böyle bi yol izleyeceğiz donduracagiz hepsi belirlendi adet olunca da 2.gün tekrar gittim bu defa iğne verdiler.zaten hep alttan muayene ediyorlar oyuzden herşey anlaşılıyor . Giderken evlilik cüzdanını unutma
Evet canım direk başlamayı düşünüyorum . Doğru diyorsun stres çok etkili ama inan dakikada bir lavaboya gidiyorum oldum mu diye. Eşimde kızıyo bi kendini dinlemeyi bırak olursan olursun birdaha ki ay bir daha gideriz izin vermezlerse işten rapor alırsın ya da çıkarsın zaten çıkacksın tedavi için diyo. Doğru diyosun sakinleşmem lzım birde burada havalar çok sıcak ondan mıdır nedirHep stresten sakın ol tatlım biliyorum elinde değil ama mümkün mertebe odaklanma ..
Bende 28 günde bir şaşmayan döngü stresten bi kere geç bir kere de erken oldum hep doktora gideceğim zamanlardı. .
Gider gitmez tedaviye başlamayı mi planlıyorsun canım .. öyleyse inşallah sıkıntı olmaz ama lütfen sakin ol çok etkiliyor ..
Tşk ederim msjına bu arada biraz olsun içimi ferahlattın.. trizomi13-15 çünkü bizde genetik rahatsızlık var. Bir kere hamile kaldım 3 aylıkken gelişimi durdu. Böylece öğrendik sağlıklı bebişimiz olma yüzdesi %20 miymiş. 3 embriyom şükürler olsun sağlıklı oluştu ilkini yerleştirdiler bildiğin üzere bekliyoruz Elif ablacımnick name neden trizomi 13-15 söyle bakiiimmm...
Evet canım direk başlamayı düşünüyorum . Doğru diyorsun stres çok etkili ama inan dakikada bir lavaboya gidiyorum oldum mu diye. Eşimde kızıyo bi kendini dinlemeyi bırak olursan olursun birdaha ki ay bir daha gideriz izin vermezlerse işten rapor alırsın ya da çıkarsın zaten çıkacksın tedavi için diyo. Doğru diyosun sakinleşmem lzım birde burada havalar çok sıcak ondan mıdır nedir
kızlar, lap+his. operasyonu yaptıranlar hatırlıyor mu kanama ne kadar sürdü, şişlik ne zaman indi ve adet gecikmesi oldu mu? kaç günde normal hayata dönebildiniz?
ben de önümüzdeki hafta olacağım
Merhaba
Sekiz senelik evliyim beş kez Ankara'da tüp bebek denedim bu sürede hiçç gebelik oluşmadı çok yıprandım yaş oldu34
Eşimde sorun var diye çıktık bu yola yaşın ilerlemesiyle sonradan bendede sorunlar çıktı
Sonra İstanbul Şişli memorialda tedaviye başladım ve tek denemede tuttu çok şükür
Çok profesyonel çalışıyorlar ben çok memnun kaldım özelllikle zor vakalara şiddetle tavsiye ederim
Yok canım hafif düzey ohss oldum rahmim dinlensin diye embriyolar dondurulduCanım senin rahime müdahale mi edecekler o yüzden mi bekliyorsun .. anlamışsındır muhtemelen ama kaçırmışım. .
Çok teşekkürederim tatlım çok rahatlattınız beni vallahi kafamı dağıtmaya çalışıcamSana diyorum da aynısı bu ay tedaviye başlarken bana oldu dk başı kontrol ediyordum .. Sonra oylanacak bişiler buldum dışarı çıktım filan geçti .. kafanı meşgul etmeye çalış başka şeylerle. .
Xr221 de dediği gibi Hertürlü muayene ederler planı yaparlar merak etme ..
Yok canım hafif düzey ohss oldum rahmim dinlensin diye embriyolar donduruldu
Seninde çikolata kisti var sanırım kaç cm ? Bu ameliyatları neden oluyorsun?kızlar, lap+his. operasyonu yaptıranlar hatırlıyor mu kanama ne kadar sürdü, şişlik ne zaman indi ve adet gecikmesi oldu mu? kaç günde normal hayata dönebildiniz?
ben de önümüzdeki hafta olacağım
Pozitif haber alınca çok mutlu oluyorum . Sizdeki sorun neydi acaba ? Rabbim hayırlı evlat nasip etsinMerhaba
Sekiz senelik evliyim beş kez Ankara'da tüp bebek denedim bu sürede hiçç gebelik oluşmadı çok yıprandım yaş oldu34
Eşimde sorun var diye çıktık bu yola yaşın ilerlemesiyle sonradan bendede sorunlar çıktı
Sonra İstanbul Şişli memorialda tedaviye başladım ve tek denemede tuttu çok şükür
Çok profesyonel çalışıyorlar ben çok memnun kaldım özelllikle zor vakalara şiddetle tavsiye ederim
Çok teşekkürederim tatlım çok rahatlattınız beni vallahi kafamı dağıtmaya çalışıcam
Inşallah canım. Hepimiz için hayırlı evlatlar nasip olsun aminnnnGeçmiş olsun canım. . Bende çiğdem gibi düşünüyorum olumlu hissediyorum senin hakkında ... İnşallah. .
benim kistim küçük 2 cm'den daha azmış bu hafta baktılar.. ona dokunmayacaklarmış büyük ihtimalle, benim asıl sorunum hidrosalpinks, tüpler alınmadan bağlantı kesilecekmiş. his. ise kontrol amaçlı olacakmış.Seninde çikolata kisti var sanırım kaç cm ? Bu ameliyatları neden oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?