Öyle aynen öyle ben tek değilim diyebilmek. Burda kadın doğuma gidince herkes hamile Allahim tek ben miyim böyle tüm akrabalar ya hamile ya çocuğu var ama memorialde ne çok kişi var ben tek değilim diyor insan burada da yine öyle hissediyorNe demek canım hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve gerçekten yaşamayan anlayamaz .. hepimiz burada birbirimizden güç ve destek almaya çalışıyoruz. . İyi haberler hepimizi motive ediyor ve birbirimizin duacisi oluyoruz..
Ne tuhaf aslında birbirini hiç tanımayan insanların en içten şekilde dertleşmesi dua etmesi yardımcı olmaya çalışması .. Paylaştıkça azalıyor sanki ..
CANIM kiminin geç kiminin erken oluyor . Pozitif ol her iki tüpte de var anladığım kadarıyla . Negatif şeylerden kurtulmuş olacaksın hem de iyi ellerdesin . Bende histeroskopi istedim gerek yok dendi . S sinkar histeriskopi olmuştu o girince sana yardımcı olabilir belkibenim kistim küçük 2 cm'den daha azmış bu hafta baktılar.. ona dokunmayacaklarmış büyük ihtimalle, benim asıl sorunum hidrosalpinks, tüpler alınmadan bağlantı kesilecekmiş. his. ise kontrol amaçlı olacakmış.
kafam çok dolu canım, ne kadar zamanda iyileşirim, şişlik ve kanama ne kadar sürer bunları çok merak ediyorum. bir de adet gecikmesi illa olur sanırım. inşallah olmaz tabii ama bilmiyorum korkuyorum
Amin sağolun darısı tüm bekleyenlere olsunPozitif haber alınca çok mutlu oluyorum . Sizdeki sorun neydi acaba ? Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Ne kadar güzel ve doğru söyledin. İnsan bazen eşine bile belli etmediği duyguları burada tam ve içtenlikle anlatıyor. Anlattıkça azalıyor motive oluyoruz sanki.. inşallah bir sonraki grubumuz 2018 anneleri olur.. duanın gücüne çok inanırım her gün hepimiz için tüm isteyenler için dua ediyorum.. rabbim imtihanımızı kolay eylesin. Sabır şükür ve dua dilimizden eksik olmasınNe demek canım hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve gerçekten yaşamayan anlayamaz .. hepimiz burada birbirimizden güç ve destek almaya çalışıyoruz. . İyi haberler hepimizi motive ediyor ve birbirimizin duacisi oluyoruz..
Ne tuhaf aslında birbirini hiç tanımayan insanların en içten şekilde dertleşmesi dua etmesi yardımcı olmaya çalışması .. Paylaştıkça azalıyor sanki ..
hadi hayırlısı olsun canım.Tşk ederim msjına bu arada biraz olsun içimi ferahlattın.. trizomi13-15 çünkü bizde genetik rahatsızlık var. Bir kere hamile kaldım 3 aylıkken gelişimi durdu. Böylece öğrendik sağlıklı bebişimiz olma yüzdesi %20 miymiş. 3 embriyom şükürler olsun sağlıklı oluştu ilkini yerleştirdiler bildiğin üzere bekliyoruz Elif ablacım
Gözünüz aydin canim cok sevindim.embryolara genetik yapilmadimi? Genetik %60 sorunlu cikti yazmissinAmin sağolun darısı tüm bekleyenlere olsun
Eşimde ileri haraketli 0
Morfoloji 0-1
Genetik bakıldı yüzde 60sorumlu çıktı
Bendede sonradan amh değerim üst sınıra dayandı pco başladı
Rahimde myom çıktı
Sağ yumurtalığımda rezerv azlığı oluştu çok az yumurtam çıktı sağdan
Bizim az embriyomuz oluşuyordu o yüzden hemen yerleştirme yapıyorlardı ıkınvi üçüncü gün
İlk kez burası beşinci güne zorlayacacağız dedi
Çok şükür iki tane beşinci güne gitti dondurdular (dondurulmuşlarsa şans artıyormuş)e2im sınırda yüksek çıkıyordu bikaç ay beni dinlendirdiler çok rahat bir transfer geçirdim diğer taze tedavilerinde çok ağrım olmuştu hepsi negatifti bunda hala hamile olduğuma inanamıyorum belirtim çok az
Rabbim sizede nasip etsin
Amin canım rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin bizim için de dua etAmin sağolun darısı tüm bekleyenlere olsun
Eşimde ileri haraketli 0
Morfoloji 0-1
Rahimde myom çıktı
Bizim az embriyomuz oluşuyordu o yüzden hemen yerleştirme yapıyorlardı ıkınvi üçüncü gün
Çok şükür iki tane beşinci güne gitti dondurdular (dondurulmuşlarsa şans artıyormuş)e2im sınırda yüksek çıkıyordu bikaç ay beni dinlendirdiler çok rahat bir transfer geçirdim diğer taze tedavilerinde çok ağrım olmuştu hepsi negatifti bunda hala hamile olduğuma inanamıyorum belirtim çok az
Insan menopoz lafından korkuyor ama ben yapardım sanırım ne illet bi hastalık bu ya resmen rahmi berbat ediyor . Bebisimiz gelsinde rahmi de temizlesin inşallah :) o zaman sağ tupune işlem yapılmaz.tatlım sağ tüpüm açık aslında sol tüpüm çok kötü durumdaymış. önceki sene bu kadar kötü durumda değildim. gittikçe kötüleşmiş. aslında bir dr bana 2-2.5 yıl önce bir ilaç vermişti adını hatırlamıyorum, geçici menopoza sokuyordu. çocuk yapana kadar içerisini daha kötü olmaktan korur demişti ama ben korkup kullanmamıştım. şimdi pişmanım keşke kullansaymışım.
Semra Hoca gerek yok demişse kesin gerek yoktur canım, sakın aklın takılmasın. başka yer olsa sırf para için yapmak isterdi. ben hiç bir dr'a güvenmediğim kadar ona güveniyorum. önce Allah'a sonra Semra Hoca'ya.
Daha önceki denemelerimde genetiğe göndermiştik 3.günde dörtte üçü sağlam gelmişti o yüzden burada ilk deneme için genetik bakılmasına ihtiyaç olmadığını söyledi embiryolog..Gözünüz aydin canim cok sevindim.embryolara genetik yapilmadimi? Genetik %60 sorunlu cikti yazmissin
Amin dualarım sizinleAmin canım rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin bizim için de dua et
Merhaba genetikte %60 sorunlu dediğiniz sperm DNA hasar oranı mı acabaAmin sağolun darısı tüm bekleyenlere olsun
Eşimde ileri haraketli 0
Morfoloji 0-1
Rahimde myom çıktı
Allah tamamına erdirsin canımMerhaba
Sekiz senelik evliyim beş kez Ankara'da tüp bebek denedim bu sürede hiçç gebelik oluşmadı çok yıprandım yaş oldu34
Eşimde sorun var diye çıktık bu yola yaşın ilerlemesiyle sonradan bendede sorunlar çıktı
Sonra İstanbul Şişli memorialda tedaviye başladım ve tek denemede tuttu çok şükür
Çok profesyonel çalışıyorlar ben çok memnun kaldım özelllikle zor vakalara şiddetle tavsiye ederim
Canım korkma ben oldum ikisini de ayrıntıları hatırlamıyorum ama Semra hoca yapsın başkasını isteme. Maaşallah SuphanAllah kadının eline çok hafif gerçekten her anlamda Allah nazarlardan korusun. Ben lap sonrasını rahat geçirmiştim korkma hele hist sonrası hemen çıkıyorsun yürüyorsun merak etme canımbenim kistim küçük 2 cm'den daha azmış bu hafta baktılar.. ona dokunmayacaklarmış büyük ihtimalle, benim asıl sorunum hidrosalpinks, tüpler alınmadan bağlantı kesilecekmiş. his. ise kontrol amaçlı olacakmış.
kafam çok dolu canım, ne kadar zamanda iyileşirim, şişlik ve kanama ne kadar sürer bunları çok merak ediyorum. bir de adet gecikmesi illa olur sanırım. inşallah olmaz tabii ama bilmiyorum korkuyorum
Canım korkma ben oldum ikisini de ayrıntıları hatırlamıyorum ama Semra hoca yapsın başkasını isteme. Maaşallah SuphanAllah kadının eline çok hafif gerçekten her anlamda Allah nazarlardan korusun. Ben lap sonrasını rahat geçirmiştim korkma hele hist sonrası hemen çıkıyorsun yürüyorsun merak etme canım
Evet sperm DNA hasar oranıMerhaba genetikte %60 sorunlu dediğiniz sperm DNA hasar oranı mı acaba
Amin teşekkürlerAllah tamamına erdirsin canım
Canım ne güzel moral verdn bana çok emek veriyoruz pozitif sonuçlar alırız hepimiz inşallah çok dua ediorm herkeseCanım bence senin sadece sorun pko ise ve esinde sorun yoksa Allahim izni ile kesinlikle olacak hiç üzülme . Çünkü bende de hafif pko var çikolata kistimi bilmiyordum memorialde öğrendim .ondan önce hep pkoyu araştırdım ve hamile kalmayana hiç rastlamadım öyle yada böyle hamile kalmış hepsi.senin rahminde belki bebeğin tytunmasini engelleyen bi egrilik vardır iyi ellerde ameliyat olmak çok önemli. Şimdi onu da olunca tutunacak inşallah bebeğin pozitif olmaya çalış . Bende iki kere klomem iki kere de aşılama deneyimimde hep negatif düşünüyordum . Belkide düşüncede etkili oluyordur . Erkekler nedense daha umutlu benim eşimde sürekli bebek olunca söyle böyle yaparız diyor içim titriyor olmazsa diye söyleyince de kızıyor olumsuz olma diye
Evet sperm DNA hasar oranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?