Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öyle aynen öyle ben tek değilim diyebilmek. Burda kadın doğuma gidince herkes hamile Allahim tek ben miyim böyle tüm akrabalar ya hamile ya çocuğu var ama memorialde ne çok kişi var ben tek değilim diyor insan burada da yine öyle hissediyor

CANIM kiminin geç kiminin erken oluyor . Pozitif ol her iki tüpte de var anladığım kadarıyla . Negatif şeylerden kurtulmuş olacaksın hem de iyi ellerdesin . Bende histeroskopi istedim gerek yok dendi . S sinkar histeriskopi olmuştu o girince sana yardımcı olabilir belki

Pozitif haber alınca çok mutlu oluyorum . Sizdeki sorun neydi acaba ? Rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Amin sağolun darısı tüm bekleyenlere olsun
Eşimde ileri haraketli 0
Morfoloji 0-1
Genetik bakıldı yüzde 60sorumlu çıktı
Bendede sonradan amh değerim üst sınıra dayandı pco başladı
Rahimde myom çıktı
Sağ yumurtalığımda rezerv azlığı oluştu çok az yumurtam çıktı sağdan
Bizim az embriyomuz oluşuyordu o yüzden hemen yerleştirme yapıyorlardı ıkınvi üçüncü gün
İlk kez burası beşinci güne zorlayacacağız dedi
Çok şükür iki tane beşinci güne gitti dondurdular (dondurulmuşlarsa şans artıyormuş)e2im sınırda yüksek çıkıyordu bikaç ay beni dinlendirdiler çok rahat bir transfer geçirdim diğer taze tedavilerinde çok ağrım olmuştu hepsi negatifti bunda hala hamile olduğuma inanamıyorum belirtim çok az
Rabbim sizede nasip etsin

tatlım sağ tüpüm açık aslında sol tüpüm çok kötü durumdaymış. önceki sene bu kadar kötü durumda değildim. gittikçe kötüleşmiş. aslında bir dr bana 2-2.5 yıl önce bir ilaç vermişti adını hatırlamıyorum, geçici menopoza sokuyordu. çocuk yapana kadar içerisini daha kötü olmaktan korur demişti ama ben korkup kullanmamıştım. şimdi pişmanım keşke kullansaymışım.

Semra Hoca gerek yok demişse kesin gerek yoktur canım, sakın aklın takılmasın. başka yer olsa sırf para için yapmak isterdi. ben hiç bir dr'a güvenmediğim kadar ona güveniyorum. önce Allah'a sonra Semra Hoca'ya.

Ne kadar güzel ve doğru söyledin. İnsan bazen eşine bile belli etmediği duyguları burada tam ve içtenlikle anlatıyor. Anlattıkça azalıyor motive oluyoruz sanki.. inşallah bir sonraki grubumuz 2018 anneleri olur.. duanın gücüne çok inanırım her gün hepimiz için tüm isteyenler için dua ediyorum.. rabbim imtihanımızı kolay eylesin. Sabır şükür ve dua dilimizden eksik olmasın

hadi hayırlısı olsun canım.

Gözünüz aydin canim cok sevindim.embryolara genetik yapilmadimi? Genetik %60 sorunlu cikti yazmissin

Amin canım rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin bizim için de dua et

Insan menopoz lafından korkuyor ama ben yapardım sanırım ne illet bi hastalık bu ya resmen rahmi berbat ediyor . Bebisimiz gelsinde rahmi de temizlesin inşallah :) o zaman sağ tupune işlem yapılmaz.

Gözünüz aydin canim cok sevindim.embryolara genetik yapilmadimi? Genetik %60 sorunlu cikti yazmissin
Daha önceki denemelerimde genetiğe göndermiştik 3.günde dörtte üçü sağlam gelmişti o yüzden burada ilk deneme için genetik bakılmasına ihtiyaç olmadığını söyledi embiryolog..

Merhaba genetikte %60 sorunlu dediğiniz sperm DNA hasar oranı mı acaba

Allah tamamına erdirsin canım

Canım korkma ben oldum ikisini de ayrıntıları hatırlamıyorum ama Semra hoca yapsın başkasını isteme. Maaşallah SuphanAllah kadının eline çok hafif gerçekten her anlamda Allah nazarlardan korusun. Ben lap sonrasını rahat geçirmiştim korkma hele hist sonrası hemen çıkıyorsun yürüyorsun merak etme canım

Şuan bende rahatladım teşekkürler. . El hafifligine de inanıyorsunuz benim gibi :)

Canım ne güzel moral verdn bana çok emek veriyoruz pozitif sonuçlar alırız hepimiz inşallah çok dua ediorm herkese

Evet sperm DNA hasar oranı

Hayırlı ugurlu olsun inşallah sonuna gider ve sağlıkla kucağınza alırsınız bebeğinizi :)
DNA hasar oranı ile ilgili hiç tedavi görmüş müydü eşiniz? Ben dün gönül hanım la konuştum dna hasarı olsa bile IMSI yöntemi ile biz sağlıklı spermleri seçiyoruz diye anlattı bana ama çok ikna olamadık. Salı semra hanım la görüşmek için randevu ayarladım bir de ona soracağım ama senin de fikrini almak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…