Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu DNA testini daha önceki tedavi gördüğüm merkez yaptırmıstı hatta DNA hasarı yüksek diye eşimden normalde 20-50milyon sprem çıkarken sağlıklı sprem bulalım diye tese bile yaptılar ama sonuç gene negatifti.bitkisel destekler vitaminler kullandık evet bi miktar değerlerde iyileşme yaptı ama sonuç önemliydi ve hep negatifti.memorialda doktorlara bu sonucu gösterince önemsemediler hatta tese yapılmasını çook gereksiz buldular yüzde altmış hasarla normal yolla gebe kalan hastalarının bile olduğunu söylediler velhasıl burada erkeğin problemlerine çok takılmıyorlar içinden ımsı ıle iyiyi şeçecek milyarda sperm olmasının yetiyor eşimle hiç ilgilenmediler daha çok benimle rahimle ilgilendiler
Açıkcası bizi ikna ettiler biz teslim olduk inandık ne dedileese onu yaptık olumlu sonuç aldık

Canım memorial da sperm testi yaptınız mı hiç .. Bence de semra hanım la bir görüşün daha açıklayıcı olur hemde nasıl bir yol izleyeceğinizi anlatır .. ilk denemem de mikrocip uygulanmisti spermlere ama imsi yöntemı bana da daha mantıklı geliyor büyütüp tek tek seçtikleri için. . Ayriyetten dölleme kapasitesini arttıran kalsiyum iyonofor da kullanıyorlar. .

Zaten erkek faktorunun tüp bebek asamasinda bunlardan başka gelişmiş bir seçenek yok şuan. . Labaratuvar ve semra hanıma güvenerek başladım bende .. içinize sinen güven duyduğunuz yerde başlayın derim ben naçizane fikrim ..

Bu stresli süreçte acabalarla uğraşmak daha yıpratıcı olur..

Ayrıca bu seferde olumsuz sonuç alırsam önce kaan aydos a gidip sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum ondan sonra başka bir alternatifim de kalmıyor zaten malesef

Ben de Semra hanım a güveniyorum, memorial içime sindi ama ilk tedavide 4te 1 saglıklı embriyo çıkmışken hiçbir farklı yöntem uygulamadan ikinci tedaviyi yapmaları ve 3te0 sağlıklı embriyo bulunması beni düşündürüyor ne yapsam bilmiyorum ki ya, farklı merkezler de aynı ve daha paragöz, o yüzden memorial ı tercih etmiştik başta...

Bu dört bir üçte sıfır tedavileriniz memorialda mı gerçekleşti yoksa ilk kez mi memoria da deneyeceksiniz

Canım emin ol bende karar verirken seninle aynı tedirginlikleri paylaştım. Hakikaten zor bir karar .. Dediğin gibi aynı işlemler gibi ama herkesin yaptığı pilav bir olmaz gibi düşün. .
Sen bi semra hanımla konuş bence ..

bide para mevzusu hakikaten öyle bir çok merkezle bende görüştüm ama memorial bu konu da gerçekten kaliteli adına yakışır şekilde davranıyor

Canım o zaman önce kaan aydosla mi görüşsen spermlerde sıkıntı vardı dimi ..
Hayır sperm de bir sıkıntı yok, medipolde aşılama yaptırdığım zaman da sperm de sıkıntı yok demişlerdi, memorial da aynı şekilde yaklaştı, ekstra test istemedi ama zaten iki tedavide ellerinde sperm analizi var.
Yumurta kalitesizliğinden bahsediyorlar, ben de kalitesiz olsa 5.güne gitmez diye düşünüyorum. Bir de o sperm analizi normal çıksa da dna da hasar olabiliyormuş dedim gönül h an ım a en son, imsi yöntemi kullanılmış zaten en sağlıklıları seçilmiştir dedi.

Hatta ilk tedavide icsi uygulanmıştı imsi yi özellikle istediğimde spermde sorun yok ki gerek yok ama özellikle istiyorsanız işaretleriz demişlerdi.

Benim kafama takılan şeklen ve sayısal olarak sperm iyi olabilir, imsi ile de en güzel görüneni seçmiş olabilirler ama onda dna hasarı olamaz mı? Kafamı kurcalayan bu kaç gündür..

CANIM eşinin morfolojisi ve toplam sayısı ne kadar ? Bu sperm DNA si gerçekten farklı bir şey memorial önemsemiyor ama kana aydos yüksek hasarlarda tüp bebeğin bile tutmayacagini söylüyor eşimin morfolojisi 2 olduğu için bize imsi uygulandi

Anladım canım o yüzden kaan aydosla da bir görüş önce sonra tüp bebek yap en azından için rahat olur .. dna hasarı yla ve erkek faktörüne tek önem veren ve tedavi uygulayan kaan bey ..

Bence de yumurtalar da kalitesiz olsa 5 güne blastosist olması zor bir ihtimal yani

Yani demem o ki kaybedecegimiz bir şey yok zaten bu süreçte maddi manevi yipraniyoruz .. Bi de kaan beye git .

Bende bu tedavi olumlu olmazsa önce kaan beye gideceğim dediklerini yapıp sonra tekrar memorial da tüp bebek denemeyi düşünüyorum. .

Başka da bir alternatif göremiyorum ..

Sayı fazla, 350 milyon çıkmıştı sanırım morfoloji%2. Sayı fazla olduğu için morfoloji normal dediler hep. Medipol memorial ve bahçeci aynı şekilde yaklaştı.
Bilmiyorum ki ya ikidir aynı şey olunca acaba mı diyorum hep

Kaan bey ankara da sanırım, oraya da gitmek şu sürecte biraz zor, eşimin de benim de işler yogun bu ara.
Bir de zamanım da çok yok aslında benim, farklı bir rahatsızlığım var ve bebek düşündüğümüz için 2,5 yıldır ilaçlarıma ara verdim. O da düşündürüyor ve sıkıştırıyor bir yandan. O yüzden hep acele ettim başından beri ama yine de 2,5 yıl geçmiş elde var 0.

Canım hiç bu arada vitamin birsey kullandınız mı ya da ek birsey yaptınız mı ilaç vitamin bitkisel birsey

Canım hiç bu arada vitamin birsey kullandınız mı ya da ek birsey yaptınız mı ilaç vitamin bitkisel birsey
Hayır omega 3 dışında bir şey kullanmadım ben. Eşim de tedavilerden önce promotil kullandı, onu da bahçeci de erbil bey önermişti, tüm hastalara söylüyormuş heralde

Sayı çok iyiymiş canım bizim de 150 milyon morfoloji 2 ilk deneme bizim ama sen doğal yoldan da hamile kalmıştın değil mi ? Kan aydosa çok geç randevu veriliyor.peki sizdeki sorun neydi sebepsiz mi

Hayır omega 3 dışında bir şey kullanmadım ben. Eşim de tedavilerden önce promotil kullandı, onu da bahçeci de erbil bey önermişti, tüm hastalara söylüyormuş heralde
Anladımm Balım omega3 de iyi diyorlar. Bu Sefer arı sütü ve avakado kullan olur mu ben işe yaradıklarını düşünüyorum. Promotil ne Balım biz de kullansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…