Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar takviyeleri eşleriniz de muhakkak kullandırın. . 300 500 daha fazla veririz ama bi çok embriyolog da özellikle takviye kullanın diyor .. Kaan bey de..

Benim kocaelide de İstanbulda da görüştüğüm embriyolog lar spermlerin de ihtiyacı olduğu kanaatindeler. Omepa q10 u eşler beraber muhakkak kullanmalı. Erkekler (neofortil promotil ikisinden birisi olsun e vitamini hangisinin yüksekti hatırlamıyorum ) muhakkak kullansın. .

Omega 3 eşler beraber kullanmalı yine..

Bide arı sütü polen bal bunları da beraber ..

Doğal ne buluyorsak yine yenmeli diye düşünüyorum. Bide kuru incir pekmez eslere de yedirin..

Erkekler yeme konusunda çok miz miz ya da sadece benim ki öyle ..

Sayı çok iyiymiş canım bizim de 150 milyon morfoloji 2 ilk deneme bizim ama sen doğal yoldan da hamile kalmıştın değil mi ? Kan aydosa çok geç randevu veriliyor.peki sizdeki sorun neydi sebepsiz mi
Çikolata kisti var canım bende normal yolla hamile kalmadım hiç. İki transfer oldu ikisi de pozitif oldu. Ama biri kromozom bozukluğu biri de tek yumurta ikizi transfüzyon sendromu sebebiyle kürtajla sonuçlandı

Benim ki de öyle maalesef

Çikolata kisti var canım bende normal yolla hamile kalmadım hiç. İki transfer oldu ikisi de pozitif oldu. Ama biri kromozom bozukluğu biri de tek yumurta ikizi transfüzyon sendromu sebebiyle kürtajla sonuçlandı
Benim gibi yani çikolata kisti ve eşinin morfolojisi 2 aynı kaan aydosun bazı hastalarında her şey çok normal ama DNA hasarı çıkmış bazilarindada morfoloji kötü sayı ama hasar yok değişiyor yani morfoloji bozuk DNA hasarı normal ise tüp bebek öneriyor ikisi de bozuksa antioksidan tedavisi öneriyor. Ama DNA hasarı olan çoğu kişide embriyolar dollenmiyor yada az dolleniyor

Cnm bir yerde okumuştum Sperm dnasinda hasar olan spermin baş kısmı daha değişik oluyor bu değişiklik diğer klasik yöntemle yane Spermi 300_400 kat buyuten yöntemle görülmüyor. Ama imsi de görünüyor. O yüzden imsi yöntemi ile secilmisse Sperm çok büyük olasılıkla dnasinda sağlıklıdır.

kizlar merhaba 10 gun once kürtaj olmuştum memorialda ve ondan sonra bi takim testler yapildı.antifosfolipid igm 2.99 çıkmış ve antithrobin 3 aktivitesi 93.6 cikmis ne olduğunü bileniniz varmı acaba

kizlar merhaba 10 gun once kürtaj olmuştum memorialda ve ondan sonra bi takim testler yapildı.antifosfolipid igm 2.99 çıkmış ve antithrobin 3 aktivitesi 93.6 cikmis ne olduğunü bileniniz varmı acaba
Antitrombin 3 pıhtılaşma tahlilleri arasinda vardı bende. 70 ile 130 değerleri arası normal gözüküyordu. Seninde normal sanırım. Diğerini bilemicem. Tahlilde referans aralıkları yaziyordur zaten.

Merhaba
Bende aynı durumdayım 1 acibadem maslakta 2 tedavi ve bir dondurulmus transfer tedavisi gordum negatif sonuclandi ve son 4. Tedavimi yine memorielde yaptik 1 tane embriyom 5.gune gitti ve gerektiği bozuk geldi transfer iptal oldu. Beni arayan olmadi sonr

Ben kendim emre beyle gorustum .
Ama acikcasi 6.denemem icin tekrar memorial mi yoksa baska bir yermi kafam cok karisik

4 yildir 5 tedavi 1 polip ameliyati ve laparoskopi histereskopi tup baglama çikolata kisti cizik attima perde ameliyati o kadar cok tedavi gordum ki artik ne yapmam gerekli bilmiyorum

4 yildir 5 tedavi 1 polip ameliyati ve laparoskopi histereskopi tup baglama çikolata kisti cizik attima perde ameliyati o kadar cok tedavi gordum ki artik ne yapmam gerekli bilmiyorum
Allah güzel bir yol çıkarır karşımıza inşallah, ya da bi mucize.. İlla ki bi yerlerde zamanın bi noktasında bekliyor bizi, inşallah yakındır o vakit. Bazen gücümü toparladığım zamanlarda diyorum ki bu dünya zaten yalan, sonrası için bu sıkıntılar bizim lehimize olacak. Günahlarımıza kefarettir inşallah

Canım Semra hanım ile ne zaman goruseceksin

Merhaba kızlar kafam karıştı bi fikir verin ben 38 yaş amh 0,56 5. Tedavim olacak ve 1hafta sonra tedaviye başlıyorum Allah izin verirse şimdi sorum şu burada kaliteli ve çok yumurtalar olsun diye bazı ilaç ve kürler öneriliyor ama ben bunlar için geç kaldım sanırım acaba bu ilaç ve kürleri yapmak için 1ay daha ertelesemmi tedaviyi yoksa 1ayda yetmezmi dersiniz yada tedaviye 1 hafta kala önereceğiniz yumurtaları geliştirecek bildiğiniz bişeyler varmı acaba

Merhaba canım bana tavsiye edebileceğin bişeyler varmı 1 hafta sonra tedaviye başlıyoruz eşimde hareket ve morfolojik sorun var benimde yaşımdan dolayı yumurtalarım çok olmayabilir ne yapabilirim yada tedaviyi 1 ay etteleyelimmi

Ayrıca bu seferde olumsuz sonuç alırsam önce kaan aydos a gidip sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum ondan sonra başka bir alternatifim de kalmıyor zaten malesef
Merhaba defrent bizde geçen sene 4 negatif den sonra Kaan aydos a gitti eşim DNA hasarlı çıktı 1sene bazı ilaç ve gıda diyeti uyguladı tedavi olumlu sonuçlandı ve bize artık tüpbebek yapabilirsiniz dedi inşallah bu sefer tedavimiz olumlu sonuçlanır be sizinkide inşallah

Bana sorarsan Erteleyecek de olsan hemen başlayacaksan da bir an önce arı sütüne başla derim. Adet olup gittiğinde fsh e2 folikül sayısı durumuna göre tedaviye başlamaya veya eetelemeye karar ver. Eğer değerler iyi ise vakit kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…