Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arısütü için geç kalmadım mı sence yada tedavi döneminde arısütü kullanabilirmiyim bu erteleme fikrimi semra hn la paylaşsam drlar pek böyle şeyleri gerekli görmesede nasıl yanıt alırım acaba birde incir kürünü yapsamın ne dersin

Kızlar çok soru soruyorum hakkınızı helal edin sma bişey daha merak ettim 1 hafta sonra tedaviye başlıyoruz inşallah sanırım Eylül'ün ilk haftası opu olur ama bizim embriyoları pgtye gönderecekler herşey yolunda giderse peki ne kadar sürüyor bu süreç transferim ne zaman olur

Eşiniz de DNA hasar oranı kaçtan kaça düştü acaba birde diğer sayılar neydi morfoloji toplam sayı hareketlilik

Semra hoca bilimsel kanıtı olmayan şeyleri önermiyor önemsemiyor. Bazı kürler bi taraftan fayda ederken bi taraftan farklı bir etki yapabiliyor. Ya da biri fayda görmüş birine tam ters etki yapmış. Öyle olunca biraz araştırdım ve sadece arı sütüne cesaret edebildim kullanan illa fayda görmüş ne okuduysam. Onun için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum zaten. Ben tedaviye başlayınca bırakacaktım aslında ama kontrollerdeki duruma göre devam ettim. Bizim yaşlarımızda hormonlar da foliküller de her ay değişiyor. Kafadan bu ayı eş geçerek belki de çok verimli bir ayı eş geçmiş olacaksın kim bilir? Ha ama tedavi bayrama denk gelecek sıkıntı olur bayramda gelip gitmek iğneleri takip etmek falan dersen tabi o ayrı konu.
Prolaktin sorunun yoksa incirin(kürünün) zararı olmaz. İlla kür yapman şart değil mevsimi taze taze ye günde 1-2-3 tane mesela.

Opudan sonra genelde bir hafta 10 gün içinde adet oluyorsun. O adette değil bi sonraki adette transfere hazırlıyorsun. Ve o 2. Adetin 20. veya 21. günü civari transfer oluyor. Her şey yolunda giderse. Pgt ye embriyolar 5. Veya 6.gün gidiyor ortalama 20 günde sonuç geliyor.

Canım nasıl gidiyor tedavi Allahım güldürsün inşaAllah ben de yurt dışındayım sen dedin Allah razı olsun arı süt kapsülü aldım içinde bal arı sütü ve portakal özü gibi birsey var

Anladım canım o zaman arısütü nü yarın hemen siparişini vereyim peki tedavide hangi duruma göre arısütü ne devam ettin fikir olsun banada
Geçen ay regl ilk günüme denk gelmişti 2 doktorunda muayenesi (ön görüşmem vardı) ve ikiside bu ay foliküllerin çok iyi görünüyor dedi hatta bahçeci deki dr hemen başlayabiliriz tedaviye belki bir daha ki ay böyle olmaz demişti bakalım bu ay ne der semra hoca genel yorum sol yumurtalık daha iyi görünüyor demişti geçen haftaki görüşmemizde yücel bey ve semra hn
İncir yemeğe bugün başladım inşallah faydası olur yumurta takibi değilde sanırım opu denk gelebilir ama bayramda bütün drlar oradaymış demişti burada bir arkadaş neyse adetin 2. Günü gelsinde bakarız gidişat nasıl bu arada benim reglim 10 gün sürüyor ve 5-6 günü akıntı şeklinde oluyor sonra artıyor o zamanı bekliyorum ve benim bu ay 3gün önce geldi reglim bugün ilk günüm cuma-cumartesi giderim herhalde memoriale

Canım nasıl gidiyor tedavi Allahım güldürsün inşaAllah ben de yurt dışındayım sen dedin Allah razı olsun arı süt kapsülü aldım içinde bal arı sütü ve portakal özü gibi birsey var
Sağolasın.eğriçayır mı aldın? İnşallah faydasını görürsün sen de. Sen ne zaman başlamayı planlıyorsun?
Opu ya doğru yol alıyorum. Şimdilik iyi gidiyor ama önemliolan netice. Arı sütünün bendeki etkisi şöyle söyleyim ilk tedavimde 2-3 antralle başlayıp 8 yumurtam toplanmıştı. Bu tedavimde 1 ay arı sütü kullandıktan sonra 12-13 antralle başladım. Gelişimlerinde de sorun yaşamadım çok şükür büyüyorlar.Bakalım elimizde ne kadar kalacak.

Bayrama denk gelmesi merkez açısından hiç sorun değil orada tatil yok. Mesela bana bayramda tedavi uymaz aile durumlarından dolayı bir de tedaviyi bilen yok üst katta eşimin ailesi ve bayram çok yoğun geçiyor. O senin bileceğin bişey kişiden kişiye değişir. Hatta rahat bile olabilir.
Yumurta gelişimlerini takip ettim ona gore göre hızlı gelişme gibi falan bi durum olmadı 17 buçuğu görünce de bıraktım artık içmeyi.
İyi olursa durumun yine zaman kaybetmene hiç bence.

Eşiniz de DNA hasar oranı kaçtan kaça düştü acaba birde diğer sayılar neydi morfoloji toplam sayı hareketlilik
Canım bütün sonuç kağıtları dosyaya aldılar memorialde benimde aklımda yok şuan sadece Kaan hocanın en son değerlendirmesi isterseniz doğal yolla deneyin isterseniz tüpbebek yapabilirsiniz demişti ama ilk sonuçlarda bize tüpbebek bile önermedi boşuna yormayın kendinizi demişti ama morfoloji hiç düzelmedi baştan beri aynı %0 ve diğer sonuçlarda biraz hareketlenme olmuştu ams memorial de geçen hafta yaptırdığımız testte yine ileri hareketlilik 0 dı

Bizimde sadece kendi annemler ve işyerindeki bikaç arkadaş biliyor eşimin ailesi memlekette bayramda yoklar sanırım sadece bayramın 1. Günü opu olursa biraz karışıklık olur ne bileyim sters de yapıyorum bir ay daha beklemek bana iyi mi gelir kötümü bilmiyorum biran önce olsun bitsin diyorum ben çoktan bu olmazsa 6. Tedavimin tarihini bile belirlemeye başladım sanırım ruhsal olarak çok iyi değilim

Maaşallah Balım ya Allah tamamına erdirsin. Eğrçayır değil Balım Arko Real diye bir marka yurt dışı olunca bulamadım o markadan. Seninkinin içeriği de aynı mı Balım. Ben Yen'i kürtaj oldum sayılır canım daha belli değil benim durum ama yine de kullanayım dedim gerçi bir aydan fazla gerek yokmu acaba canım

Evet benimkinin de içeriği o şekilde olduğu için orada buldun zannettim. Hazırlık dönemlerine 3 ay diyorlar genelde.3 aydan fazlası belki gereksiz olabilir. Ne kadar erken o kadar iyi onun haricinde. Evet durumunu biliyorum. Her birimizin derdi durumu ayrı ayrı ama amacımız ortak. İnşallah yaklaşmışızdır mutlu sona.

İnşaAllah Balım inşaAllah sağlıkla hayırla ömürle gelsin evlatlarımız inşaAllah

Merhaba bizim de genetik ten olulu sonuc cikmadi ama gorusmeye cagirmadilar acaba siz mi randevu isyediniz yoksa onlar gelin goruselim mi dedi birde transfer iptal olunca para iadesi varmi bu konuda bilginiz varmi acaba
Tedavi ücretinin %20sini iade ediyorlar diye biliyorum.
Ben arayıp randevu aldım

Memorial da fsh a her seferinde bakıyorlar mı E2 gibi bilgisi olan var mı? Bir de fsh 15in altında olmalı biliyorum ama E2 ne olmalı tedaviye başlama kararı almak için?
Bu net bir şekilde ni yerlerde yazıyorsa salı gittiğimde her şeyi sorgulıcam o yüzden soruyorum :)

Canım arkadaşlar cevaplamislar zaten ekstra söyleyebilecek pek birşey yok .. Birde omepa q10 u kullan diyebilirim sadece .. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. .

Tedavi için en doğru zamanı sen daha iyi kestirirsin bekleyip stres yapacaksan beklememek daha mantıklı gibi.. stres tedaviyi çok kötü etkiliyor gerçekten. . Hakkımızda hayırlısı inşallah. .

Canım tedaviye başlarken bakılıyor e2 progesteron ve fsh.
Uygun gelirse başlanıyor. . Kendi değerlerim den yazarım sana ama suan hastaneye gidiyorum dönünce artık yada orada dosyam bakarım :)

Sonrasında e2 ye bakılıyor bi kaç gün sonra hem e2 hem lh kontrol edilmeye baslaniyor sürekli ..

Ben dosyanın fotografını çekmiştim ilk ve ikinci tedavide ki o tüm bilgilerin dozların falan yazıldığı sayfaları. E2 bakılmış ve oraya yazılmış her gittiğim gün için ama fsh yazılmamış görünüyor. İlk gün için..

Omepa bi marka heralde Di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…