Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedavi ücretinin %20sini iade ediyorlar diye biliyorum.
Ben arayıp randevu aldım
Gunaydin cok teşekkür ederim. Ben sadece emre beyle telf. Konustum yapacak bir sey yok tekrar denicez. Bana 19 ve 22 kromozomda sorun oldugunu transfer olsa bile tutmaz veya dusuk olur dedi insallah bundan sonra Allah hepimize bol saglikli embriyo nasip etsin. Siz neye karar verdiniz acaba tekrar memorialdemi yapacaksiniz. Benim 1 acibadem maslak bulent tras ta tedavi oldum. 4 kerede memorialde bu 6. Tedavim olcak acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum esim gene memorialde israrci

Fsh tedaviye başlarken bakılıyor. Belki rezervi çok çok iyi olana gerek görülmüyordur.15 altı olması gerekiyor fsh. E2 ile ilgili birşey hiç görmedim tedavi konusunda.

Fsh tedaviye başlarken bakılıyor. Belki rezervi çok çok iyi olana gerek görülmüyordur.15 altı olması gerekiyor fsh. E2 ile ilgili birşey hiç görmedim tedavi konusunda.
Benim şu amh ın 2,97 olması yanıltıyor belki onları, onu da memorial da yaptırmıştım ama.. Yarın bi gideyim, inşallah beni aydınlatırlar

B BiYesilBiKahve @Jalepenoo kızlar fsh'a sadece tedaviye başladığın zaman adetın ikinmci günü bakıyorlar hatta o gün progesteronada bakıyorlar... sonra gonal-f başladın zaman kontrole geldiğin herzaman sadece e2 'ye bakıyorlar

Beni de gönül hanım aradı ctesi günü. Cuma da genetikten arayıp sonucu bildirmişlerdi. Ben gönül hanım aramadan sabahtan hastaneyi arayıp mümkün olan en erken tarihe randevu istiyorum dedim ve salı gününe verdiler. Orada devam edip etmeme konusunda net bir kararımız yok şu an. Açıkçası yeni bir merkez çok istemiyorum ama görüşme sonrası netleşir biraz daha, detaylı bir şekilde sana yazarım ne öneriyorlar diye

Benim dosyada yoktu fsh değeri o yüzden bakmadıklarını düşündüm. Senin dosyanda yazıyor muydu, rutin bir test olarak mı yapıldı yani ekstra ücret alınmadan?

B BiYesilBiKahve cnm bu arada çok geçmiş olsun pgt olumsuz neticelenmiş denemekten vazgeçmiyeceğiz anne olana kadar Rabbim güç,kuvver ve sabır versin... Sanırım senın amh'ın normal ama istenilen sayıda yumurta toplanmıyor, acaba ilaca karşı vücut dirençmi geliştiriyor... Benım opuda ve kontrollerde gelişen yumurtaların %95'i sağ taraftaydı sol tarafta sadece 2 yumurta gelişmişti Gönül hanım sol tarafın ilaca karşı direnç geliştiryor neyse kı sağ taraf telafi ediyor diye bir yorumda bulunmuştu... İnsan vücudu çok değişik merkezde bir bayanla tanışmıştım amh 4 küsür olmasına rağmen opuda 6 yumurta toplanmıştı...

Benim dosyada yoktu fsh değeri o yüzden bakmadıklarını düşündüm. Senin dosyanda yazıyor muydu, rutin bir test olarak mı yapıldı yani ekstra ücret alınmadan?
canım kusura bakma ben karıştırmışım şimdi mailime baktım lh'a bakılmış fsh değil kusura bakma

Benimde amh 5.6 ganol f 225 kullanmama rağmen sadece 7 yumurtam olustu. 5 olgundu 3 dollendi 1 tane pgt ye gitti sonuc sofir elde var sifir

Omepa bi marka heralde Di mi?

Canım dediğim gibi tedaviye başlayacağımız ilk gün fsh progesteron ve e2 bakıldı ona göre baslaniyor. . Yani fsh a bakilmaliydi diye düşünüyorum ilk gün. . Sonrasında bakmıyorlar fsh a .. e2 ve lh a bakıyorlar sürekli. .

Evet omepa bir marka hem balık yağı hemde q10 içeriyor q10 yüksek doz olduğu için belki de hep onu öneriyorlar. . İzmitteki embriyolog hücre yenileyici olduğu için kendim de kullanıyorum demişti. . Zira yediğimiz herşey paket ve yeterince beslenemiyoruz diye uzun bir konuşma yapmıştı. .

Benim bu tedaviye başladığım gün yapılan tahliller: FSH E2 LH progesteron. Bunlar pakete dahil ücretsiz bakılan tahliller. Fsh a paket kapsamında bakılıyor illaki çünkü 15 üstü olursa tedaviye başlanmıyor.

Benimde amh 5.6 ganol f 225 kullanmama rağmen sadece 7 yumurtam olustu. 5 olgundu 3 dollendi 1 tane pgt ye gitti sonuc sofir elde var sifir

Canım hayırlısı inşallah .. Yılmak yok bu iş sabır işi inşallah herşey bi dahakine güzel olur ..

Ben de bugün Semra hocayla görüşeceğim bakalım sonra inş tatile gidip biraz arınacağım
Kızlar saçımda kırmızı karanfil olacak şaka bir yana
Eğer bugün orda olacak varsa konuşalım

Soracağım gidince benim fsh ım kaçmış diye. Notlarım arasına aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…