Gunaydin cok teşekkür ederim. Ben sadece emre beyle telf. Konustum yapacak bir sey yok tekrar denicez. Bana 19 ve 22 kromozomda sorun oldugunu transfer olsa bile tutmaz veya dusuk olur dedi insallah bundan sonra Allah hepimize bol saglikli embriyo nasip etsin. Siz neye karar verdiniz acaba tekrar memorialdemi yapacaksiniz. Benim 1 acibadem maslak bulent tras ta tedavi oldum. 4 kerede memorialde bu 6. Tedavim olcak acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum esim gene memorialde israrciTedavi ücretinin %20sini iade ediyorlar diye biliyorum.
Ben arayıp randevu aldım
Fsh tedaviye başlarken bakılıyor. Belki rezervi çok çok iyi olana gerek görülmüyordur.15 altı olması gerekiyor fsh. E2 ile ilgili birşey hiç görmedim tedavi konusunda.Memorial da fsh a her seferinde bakıyorlar mı E2 gibi bilgisi olan var mı? Bir de fsh 15in altında olmalı biliyorum ama E2 ne olmalı tedaviye başlama kararı almak için?
Bu net bir şekilde ni yerlerde yazıyorsa salı gittiğimde her şeyi sorgulıcam o yüzden soruyorum :)
Benim şu amh ın 2,97 olması yanıltıyor belki onları, onu da memorial da yaptırmıştım ama.. Yarın bi gideyim, inşallah beni aydınlatırlarFsh tedaviye başlarken bakılıyor. Belki rezervi çok çok iyi olana gerek görülmüyordur.15 altı olması gerekiyor fsh. E2 ile ilgili birşey hiç görmedim tedavi konusunda.
cnm benım amh 5.67 idi yine baktılar fsh'a ... fshımda 6,2 çıkmıştıBenim şu amh ın 2,97 olması yanıltıyor belki onları, onu da memorial da yaptırmıştım ama.. Yarın bi gideyim, inşallah beni aydınlatırlar
Beni de gönül hanım aradı ctesi günü. Cuma da genetikten arayıp sonucu bildirmişlerdi. Ben gönül hanım aramadan sabahtan hastaneyi arayıp mümkün olan en erken tarihe randevu istiyorum dedim ve salı gününe verdiler. Orada devam edip etmeme konusunda net bir kararımız yok şu an. Açıkçası yeni bir merkez çok istemiyorum ama görüşme sonrası netleşir biraz daha, detaylı bir şekilde sana yazarım ne öneriyorlar diyeGunaydin cok teşekkür ederim. Ben sadece emre beyle telf. Konustum yapacak bir sey yok tekrar denicez. Bana 19 ve 22 kromozomda sorun oldugunu transfer olsa bile tutmaz veya dusuk olur dedi insallah bundan sonra Allah hepimize bol saglikli embriyo nasip etsin. Siz neye karar verdiniz acaba tekrar memorialdemi yapacaksiniz. Benim 1 acibadem maslak bulent tras ta tedavi oldum. 4 kerede memorialde bu 6. Tedavim olcak acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum esim gene memorialde israrci
Benim dosyada yoktu fsh değeri o yüzden bakmadıklarını düşündüm. Senin dosyanda yazıyor muydu, rutin bir test olarak mı yapıldı yani ekstra ücret alınmadan?B BiYesilBiKahve @Jalepenoo kızlar fsh'a sadece tedaviye başladığın zaman adetın ikinmci günü bakıyorlar hatta o gün progesteronada bakıyorlar... sonra gonal-f başladın zaman kontrole geldiğin herzaman sadece e2 'ye bakıyorlar
canım kusura bakma ben karıştırmışım şimdi mailime baktım lh'a bakılmış fsh değil kusura bakmaBenim dosyada yoktu fsh değeri o yüzden bakmadıklarını düşündüm. Senin dosyanda yazıyor muydu, rutin bir test olarak mı yapıldı yani ekstra ücret alınmadan?
Omepa bi marka heralde Di mi?
Benimde amh 5.6 ganol f 225 kullanmama rağmen sadece 7 yumurtam olustu. 5 olgundu 3 dollendi 1 tane pgt ye gitti sonuc sofir elde var sifir
Ben de bugün Semra hocayla görüşeceğimbakalım sonra inş tatile gidip biraz arınacağım
Kızlar saçımda kırmızı karanfil olacak şaka bir yana
Eğer bugün orda olacak varsa konuşalım
Bende 15:30 -16:00 da görüşeceğim yavaştan çıkarımBen oradaydım ama çıktım bile :)
Soracağım gidince benim fsh ım kaçmış diye. Notlarım arasına aldımBenim bu tedaviye başladığım gün yapılan tahliller: FSH E2 LH progesteron. Bunlar pakete dahil ücretsiz bakılan tahliller. Fsh a paket kapsamında bakılıyor illaki çünkü 15 üstü olursa tedaviye başlanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?