cnm amh 'ın bu kadar iyiken neden az sayıda yumurta gelişiyor ? bu konuda semra hanımın yorumu ne merak ediyorum ... benım amh 5.67 idi 15 yumurta toplandı hepsi olgun çıktı 11 tanesi 5.güne gittiBenimde amh 5.6 ganol f 225 kullanmama rağmen sadece 7 yumurtam olustu. 5 olgundu 3 dollendi 1 tane pgt ye gitti sonuc sofir elde var sifir
CANIM sen hiç fsh baktirmadin mi ? Ben o testleri hep devlette yaptırıp götürmüştümSoracağım gidince benim fsh ım kaçmış diye. Notlarım arasına aldım
cnm senın adına bende çok heyacanlıyım inş güzel haberlerle dönersin bizeBen de bugün Semra hocayla görüşeceğimbakalım sonra inş tatile gidip biraz arınacağım
Kızlar saçımda kırmızı karanfil olacak şaka bir yana
Eğer bugün orda olacak varsa konuşalım
Ben de götürdüm ama geçen yılki tedaviden önce, o zaman 10küsürdüCANIM sen hiç fsh baktirmadin mi ? Ben o testleri hep devlette yaptırıp götürmüştüm
Kaliteden yaştan dolayı belki benim amh 7 küsür şimdi baktım dosya hazırladım Memorial ecnm amh 'ın bu kadar iyiken neden az sayıda yumurta gelişiyor ? bu konuda semra hanımın yorumu ne merak ediyorum ... benım amh 5.67 idi 15 yumurta toplandı hepsi olgun çıktı 11 tanesi 5.güne gitti
cnm sende en azından fazla sayıda yumurta toplandı arkadaşta 7 tane toplanmış. Ayyy cnm inş bizim gibi içine sinerde tedaviye memorilde başlarsın bizi muhakkak haberdr etKaliteden yaştan dolayı belki benim amh 7 küsür şimdi baktım dosya hazırladım Memorial e
Ben ilk gün barkod aldım takip ediyorum tahlil sonuçlarımı. Hatta orada yaptırdığım bütün tahliller çıkıyor sistemde.Soracağım gidince benim fsh ım kaçmış diye. Notlarım arasına aldım
Ben de orada idim sabah :) Nihayet... büyük gün...Ben de bugün Semra hocayla görüşeceğimbakalım sonra inş tatile gidip biraz arınacağım
Kızlar saçımda kırmızı karanfil olacak şaka bir yana
Eğer bugün orda olacak varsa konuşalım
cnm sende en azından fazla sayıda yumurta toplandı arkadaşta 7 tane toplanmış. Ayyy cnm inş bizim gibi içine sinerde tedaviye memorilde başlarsın bizi muhakkak haberdr et
CANIM bildiğim kadArıyla 12 sinir fsh de hatta bi arkadaş imin fsh 11di amh 1.60di hiç bir tedavi denemeden doktoru acilen tüp bebeğe yönlendirdi senin fsh de yaşına göre yüksek ama amh iyi bi orantisizlik var gibi geldi belki bu yüzden beklenenden az yumurta olabilirBen de götürdüm ama geçen yılki tedaviden önce, o zaman 10küsürdü
anladım cnm benımde sol tarafta yumurta gelişmiyor hep sağdan gelişiyor ama bunu önemsemediler. sağdan 12, soldan 3 yumurta ... gönül hanım sol taraf biraz dirençli ama sağ taraf telafi ediyor dedi... bence bir sıkıntı var ama göremediler sanırım...Merhaba evet onuda sordum amh tekrar yenileyelim dendi. Ben ilk tedavi oldugumda 27 yumurta toplanmisti. 2. Tedavimde 16 3. Tedavimde 9 ve son tedavimde 7 tane yani 3 yil icinde birden dustu tabi yas ta bir faktor olabilir 38 yasindayim. Cikolata kisti ameliyati oldum sol tupu bagladilar tabi bunlarda 1 faktor cunku ameliyat sonrasi sol tarafta fazla olmuyor hepsi sagda oluyor
Canım senin sol tarafta eski bir çikolata kisti olusup kendi kendine kaybolmuş olabilir. Araştırma yaparken böyle kişiler gördüm kendi kendine yok olan ama yok olurken yumurtaliktaki yumurta rezervini azaltıyor muş belki böyle bir şey olmusturanladım cnm benımde sol tarafta yumurta gelişmiyor hep sağdan gelişiyor ama bunu önemsemediler. sağdan 12, soldan 3 yumurta ... gönül hanım sol taraf biraz dirençli ama sağ taraf telafi ediyor dedi... bence bir sıkıntı var ama göremediler sanırım...
olabılır cnm dayımın kızında da çikolata kisti vardı ama o kendiliğinden hamile kaldı belkı bende de vardır bu hafta gidecegım memoriale inş gönül hanıma soracagım... klomen kullandığım zaman hep sağdan 2,3 yumurta gelişirdi ama soldan hiç gelişmezdi.... ben hatta5. güne kadar gidip dondurulan tüm yumurtaların sağ taraftan olduğunu düşünüyorumçççSol taraf kalitesiz malesefffCanım senin sol tarafta eski bir çikolata kisti olusup kendi kendine kaybolmuş olabilir. Araştırma yaparken böyle kişiler gördüm kendi kendine yok olan ama yok olurken yumurtaliktaki yumurta rezervini azaltıyor muş belki böyle bir şey olmustur
CANIM sol tarifmda kist var ama gönül hanım iki tarafta da eşit sayıda yumurta toplandı belki 5.güne ulaşıp orta kalite olanların hepsi de sol tarafindir diye düşünmüyor değilim. Adet oldun mu senolabılır cnm dayımın kızında da çikolata kisti vardı ama o kendiliğinden hamile kaldı belkı bende de vardır bu hafta gidecegım memoriale inş gönül hanıma soracagım... klomen kullandığım zaman hep sağdan 2,3 yumurta gelişirdi ama soldan hiç gelişmezdi.... ben hatta5. güne kadar gidip dondurulan tüm yumurtaların sağ taraftan olduğunu düşünüyorumçççSol taraf kalitesiz malesefff
Merhaba evet onuda sordum amh tekrar yenileyelim dendi. Ben ilk tedavi oldugumda 27 yumurta toplanmisti. 2. Tedavimde 16 3. Tedavimde 9 ve son tedavimde 7 tane yani 3 yil icinde birden dustu tabi yas ta bir faktor olabilir 38 yasindayim. Cikolata kisti ameliyati oldum sol tupu bagladilar tabi bunlarda 1 faktor cunku ameliyat sonrasi sol tarafta fazla olmuyor hepsi sagda oluyor
olabılır cnm benım de düşüncem aynı ama bunlar bize göre çok ufak ayrıntılar doktorlara göre yeterli derecede dondurulmuş embriyon varsa sorun yoktur. Önemlı olan netice ikimizdede yeterlı derecede embriyo var ... benım asıl korkum sayı falan değil ne bileyim sol taraftakı sıkıntı acaba tutunmayı zorlaştırır mı? hayır cnm adet olmadım çarşamba yada perşembe olurum bugün 27. günümCANIM sol tarifmda kist var ama gönül hanım iki tarafta da eşit sayıda yumurta toplandı belki 5.güne ulaşıp orta kalite olanların hepsi de sol tarafindir diye düşünmüyor değilim. Adet oldun mu sen
Canım Allah muradını versin hayırla sağlıklaCanım o kistler yok mu o kistler ... ben dekiler fenaa çift taraflı .. amh 1.49 ilk tedavide 6 yumurta toplandı şuan da sayı net değil en fazla 6 ama kaç tane olgun olur hiç bilmiyorum. . Kistlerden göremiyorlar ki adam akıllı. .
Yaş 31 ama amh ne kadar düşürdü bu kistler ..
Çarşamba günü opu yolu göründü bugün bana sabırsız bekleyiş inşallah bu sefer döllenme olur ..
Resmen aşama aşama stres yaşıyorum acaba yumurta çıkacak mı . O bitince acaba düzgün sperm bulabilecekler mi .. o bitince acaba dollenecek mi zaten ondan sonrasına henüz geçemedim :)
Bana da dua edin :)
olabılır cnm benım de düşüncem aynı ama bunlar bize göre çok ufak ayrıntılar doktorlara göre yeterli derecede dondurulmuş embriyon varsa sorun yoktur. Önemlı olan netice ikimizdede yeterlı derecede embriyo var ... benım asıl korkum sayı falan değil ne bileyim sol taraftakı sıkıntı acaba tutunmayı zorlaştırır mı? hayır cnm adet olmadım çarşamba yada perşembe olurum bugün 27. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?