Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkes evladini yanina aldiginda ben kendimi daha kotu hissediyorum ve artik cok sulugoz oldum ciktim.

Merhaba; benimde sağlı sollu kistlerim var aynen sizin gibi kistlerden sayamıyorlar yumurtaları en son 4 demişlerdi ama arkdan gelenler varmış kontrolüm yarın bakalım kaç tane olcaklar ve aralarından kaliteli çıkacakmı? Tedavinin kaçıncı günü yumurta toplanıyor acaba benim bugün 6. Gün. Sizdeki sorunda sadece kistler mi?

Herkes evladini yanina aldiginda ben kendimi daha kotu hissediyorum ve artik cok sulugoz oldum ciktim.
cnm senı anlıyorum zor bır durum Allah yardımcımız olsun... Ben elımden geldiğince çocuklu ortama girmiyorum, eşimle elimden geldiğince çocuksuz arkadaşlarımızla takılıyoruz bir nebze uzak olunca kendimi daha iyi hissediyorum ama nnereye kadar bir an önce Rabbim nasip eder de bu durumdan kurtuluruz

Canım bence tutunmaya hiç bir etkisi yok çünkü varsa bile kaybolup gitmiş ki bizde çikolata kisti olmasına rağmen Semra hoca tutunmaya etki etmez dedi.bende bugün doktora gittim yumurtAlar küçülmeye başlamış dedi sorun yok dedi kıstım 1,9mm dedi küçülmüş mu diye düşünmeye başladım ve dr kistimin yeni olduğunu önceden olmadığı için görmediğini söyledi anlamadım

inş cnm ... kistin çok ufak adet oldun mu sen adetle atılır kistin... sanırım çikolata kisti yumurta rezervesini ve kalitesini etkılıyor tutunmayı etkılemıyor...

inş cnm ... kistin çok ufak adet oldun mu sen adetle atılır kistin... sanırım çikolata kisti yumurta rezervesini ve kalitesini etkılıyor tutunmayı etkılemıyor...
Evet bugün Adetimin 3.günü 1,9 dediği çikolata kisti canım ama bu kist adette atılmıyor

biz istemesek de çocuklu insanlar bizi buluyor. işyerimdeki herkes sırayla hamile kaldi..istemeden şahit oluyorsun hepsine...hatta bir arkadaşımı doktor korkutmus. fsh sınırda vakit geçirmeden hamile kal yoksa tüp bebek sonu diye. arkadaş hüngür hüngür bana ağlıyor "ya tüp bebek olursa" diye. ben o siralarda tüp bebekle uğraşıyordum oysa (o bilmiyordu)

Evet bugün Adetimin 3.günü 1,9 dediği çikolata kisti canım ama bu kist adette atılmıyor
hımm anladım cnm bende ohss da olan kist sandım... senın çikolata kisti çok ufak netten den bakıyorumda 5 ve üzeri olanlara operasyon öneriyorlar...

aslında baktığın zaman benımde etrafım da çocuklu aileler çok eltım ve görümcem 3 sene içerisinde toplam 4 doğum yaptılar... ben tedavi süreciyle uğraşırken aileye 4 üye girdi ... hepsini çok seviyorum ama uzak duruyorum eşimde anlayışlı sağolsun... tüp bebeğe ilk zamanlar bende çok uzak ihtimal diye bakıyordum ama kendimi tüp bebek tedavisinde buldum korkulacak birsey değil aslında tabi önemlı olan sonucu ... pozitifi aldığın zaman ve sağlıklı birşekılde bebeğini kucagına aldığın zaman herseyi unutuyorsun

korkulacak birşey değil evet. onun tepkisi garip gelmişti bana. öyle üzülmüşki. zaten doğal yolla hamile kaldı sonrasında....işte onlarin mutlu haberlerini aldıkça, senin kendi gerçeklerin yüzüne yüzüne çarpıyor. aklında yokken aklına geliyor. herhalde bu bir imtihan....

aynen cnm sen ne aşamadasın? sorunun nedir?

Benim de sağda daha fazla oluyor yumurta. 8-4 gibi. Geçen ay da 5-3dü antral. Önceki tedavide de öyle bi oran vardı yine. Sol tarafta rahim kasında miyomum var acaba o mu etkiliyor diyordum ben de. Başkaları hemen ameliyat etmek istemişti ama Semra hoca yumurta rezervine zarar verir diye ameliyatı önermedi.

Canım bugün tedavinin 13. Günü çarşamba opu olacak 15 gün sürmüş oldu .. Yani yumurtaların kalitesi olgunluğu sayısı bile şüpheli ..

Tek sorun da bu değil sperm morfolojısı sıfır döllenme olmamıştı daha önce hiç. .

Bakalım hayırlısı artık hepimiz için. .

Ama tedavi süresi bünye yumurta gelişimi ve kan testlerine göre uzayabiliyor da kısa da olabilir yani .. hayırlısı hepimize..

Ben çocuk niyetine girdiğimde ablamın çocuğu yoktu, o doğum yaptı çocuğu 2 yaşına geldi ve şimdi ikinciyi düşünüyor. İlki ilk denemede olmuştu ikincide de zorlanmazlar diye düşünüyorum. O da doğacak belki ve ben hala denemeye devam ediyor olacağım. Görümcem de öyle, ilk hamileliğimde hamile kaldı o da, benimki devam etmedi, ben yine hamile kaldım yine devam etmedi ama o çocuğunu aldı kucağına sağlıklı bir şekilde. Çocuğu olmayan arkadaşım da yok, ikincileri yapmaya başladılar artık. Bu bir imtihan evet, ama ben çok zorlanıyorum. Bu sınavı geçemediğimi düşünmeye başladım.
İnsanlardan uzak durmaktan da yoruldum, huzuru böyle buluyorum ama kimsenin bir şeyden haberi olmadığı için anlayamıyorlar. Ben de vefasız birine dönüştüm anlayacağınız kendimi koruyayım derken

Canım bu illet birden de cikabiliyor hele ki ailede de varsa.. Bazen tedaviler bile tetikliyor .. Sen takılma oralara çok küçük bi kist inşallah doğumla beraber o da gider

Hepimiz de aynı hikayeler etrafım anne ve hamileler le dolu eltim 2 yi yapacağım düşünüyorum artık dediği an da hamile kaldı .. arkadaşlarım 2 yi düşünmeye başladılar. . Ablam da dua edip duruyor sen önce bi hamile kalda ben de 4. Yü yapayım senden sonra dedi .. o kadar yani
.

Ama hala izole etmedim kendimi bu tedaviden sonra ne olurum bilemiyorum hiç .. Şuan hala sakinligimi korumaya çalışıyorum. .

biliyorum çok zor....kimse de bilmiyor. herkes soruyor ne zaman bebek diye? hani derler ya "Yaramdan değil sorandan sıkıldım." aynen o durumdayim. inşallah hayırlısı ise Allah hiçbirimizin kucağıni boş bırakmasin...

Aynen bide laf anlatmak insanlara .. En zoru o haklısın .. düşünmüyormusunuz diyenlere hiç muhatap olmadan hayırlısı deyip geçiyorum sadece .. Başka soru gelmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…